Bunalımdayım bana fikir verin nolur

efnan mira

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
21
-3
1
28
iyi akşamlar kızlar bir senelik evliyim ve 5 cm lik bi kistim vae sağ tarafta ve kadin dogma bir senedir gidiyorum herhangi bir tedaviye başlamadı doktor daha doğrusu kav farkli doktora gttim kafam baya karıştı kimi diyor olur bekle biraz kimi kist var 5cm olmaz kisti aldir yok yumurta rezervi duser hormonlarda kanda hicbir sıkıntı yok sadece kistim var adetelrim cok agrili geciyor acillik oluyorum kistten diyor kimi esimle bebek cok istiyoruz Allah kimsenin kucagini bos birakmasin isteyen herkese nasil etsin bunalimdyim kimseye bisey diyemiyorum eşim saniyordu ki bir iki ayda olur suan o da kotu

Ya bence gitmediyseniz güzel bir özel doktora gidin söylediği duruma göre ilerleyin benim başıma gelmedi ama mantıken bakınca kist alınırken sorun yoksa aldırmak sonra bebek düşünmek daha sağlıklı olur. Ayrıca şahsi düşüncem ve tavsiyem 1 sene bebek için erken bir süre biraz birbirinizle zaman geçirin kendinizle ilgilenin ve çok kafaya takmayın olsun diye yoksa sıkıntıdan olmayabiliyor.. geçmiş olsun 🦋

Normal yumurtalik kistiniz varsa dr dogum kontrol hapi ile küçülmesi icin ilac kullandirmadi mi? Once bu sekilde takip ediliyor cunku

Normal yumurtalik kistiniz varsa dr dogum kontrol hapi ile küçülmesi icin ilac kullandirmadi mi? Once bu sekilde takip ediliyor cunku
Ya bence gitmediyseniz güzel bir özel doktora gidin söylediği duruma göre ilerleyin benim başıma gelmedi ama mantıken bakınca kist alınırken sorun yoksa aldırmak sonra bebek düşünmek daha sağlıklı olur. Ayrıca şahsi düşüncem ve tavsiyem 1 sene bebek için erken bir süre biraz birbirinizle zaman geçirin kendinizle ilgilenin ve çok kafaya takmayın olsun diye yoksa sıkıntıdan olmayabiliyor.. geçmiş olsun 🦋

durumum yok ozelw gidemiyorum ama devlet hastanesi de cok kafami karıştırdi ben zaten fmf hastasyim ve kac defa ilacli tomografi cektirdim bobreklerim zarar gördü bilmiyorum ne yapacagim Allah büyük

durumum yok ozelw gidemiyorum ama devlet hastanesi de cok kafami karıştırdi ben zaten fmf hastasyim ve kac defa ilacli tomografi cektirdim bobreklerim zarar gördü bilmiyorum ne yapacagim Allah büyük
Bi senedır piskolojinizi mahvetmişler özele bir kere gitseniz belki mantıklı bi tedavi uygulanacaktı tıp ve araştırma hastanelerine gidin

Back
X