Bunalımdayım.....

izmir_lie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2011
90
12
98
İzmir
canım çok sıkkın.. insanlara göre benim birşeyim yok ama kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum. 3,5 yıl önce büyük bi hata yaparak nişanlandım. aileme karşı çıkarak aşkımdan ölüyomuş gibi ısrar ederek bu hatayı yaptım. aslında çok tanımıyodum ve sevdiğimi sanıyomuşum. güzelce kandırdı beni ve nişandan sonra bütün yalanlar döküldü ortaya ve ayrıldık tabi. ailemin büyük desteğiyle ve erkeklerden nefret ederek 2 yılda anca atlattım bu durumu. bu süreden sonra yeniden bi ilişki düşünür hale geldim. yeni tanışmalar görüşmeler oldu ama hiçbiri olmadı. sonra yeniden bi tanışma. onu sevdim:( herşey çok güzeldi yıllarca yaşayıp konuşacağımız şeyleri paylaştık sanki çok mutluyduk. sonra nişan kararı alındı. nişandan 1 gün önce bi tatsızlık oldu ben bunu büyütmedim geçer dedim ertesi gün nişanı yaptık. nişandan 2 gün sonra bana nişanlandık diye evlenmek zorunda değiliz dedi. dünya başıma yıkıldı ağlama krizlerine girdim. aileme anlatamadım düzelir belki diye. ama beni hiç aramadı nişandan sonra umursamadı. üstümde bi ağırlık var bi evliliğin sorumluluğunu taşıyacağıma inanmıyorum bu yüzük bana ağır geldi falan dedi. sonra 1 hafta geçti ben aradım. bitsin dedi.. bitti.
bu kadar kolaymış yani. bu olay olalı 1 buçuk ay oldu. ben şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum ve bunu kimse anlamıyo. ağlama krizlerine giriyorum geceleri uyuyamıyorum, bi kankim var bu aralar onunla da görüşemiyoruz benim bu halde olduğumu biliyo ama bana vakit ayırmıyo ona da kızıyorum. ailemde herşeye hayır diyo patlamak üzereyim artık. çok yalnızım üzgünüm. aslında hiçbir eksiğim yok şu hayatta çok şükür ama neden böyle oldu diyorum yani 2. kez nişandan ayrılmak falan bu durum beni üzüyo. bunu yaşamam gerekiyomuş demekki diyorum kaderde varmış diyorum ama kafama takamdan edemiyorum.. kız kardeşim var benden küçük bu yaz evlenecek.. ama ben yalnız ve mutsuzum.. derdimi paylaşmak istedim sizinle.. belki sizin yorumlarınız beni biraz rahatlatır....

yanlış kişileri seçmişsin demekki. iyi tanıyamamışsın ama hep kötü sonla bitmesi bundan sonra herşeyin kötü gideceği anlamına gelmez. bundan sonra daha dikkatli davranır bişeyleri resmiyete dökmek için bu kadar acele etmezsin olur biter

Herşeyde bir hayır vardır Allah çok büyük ummadığın anda karşına çıkar değerini anlayan birisi inşallah.
Kendi kendini zor çıkacağın bi psikolojiye sokma cnm

Hayatta hepimiz hata yapıyoruz canım. Çoğu zaman seçimlerimiz hep yanlış oluyor. Gerçek çok sonrada kendini göstersede, kendimizi üzmekten geri alamıyoruz. Yaşadığın bu kötü ilişkiler, sende bir tecrübe oluşturmalı, nerde nasıl davranman gerektiğini, nerde daha çok dikkatli olacağın gibi. Üzülme desekde üzülürsün, çok normal, şunu unutmaki belli süre sonra, hayat normale dönecek,herşey geçecek ve sen tekrar seveceksin unutma..

2 kez nişan atıldığı için böyle hissediyosun kendini.. demek ki senin için hayırlısı buydu.. ya 2. nişanlınla evlendikten sonra evlililk bana ağır geliyo deyip boşasaydı seni?? Herkezin karşına mutlaka evleneceği birileri çıkar.. demek ki senin daha zamanı var.. öyle düşüneceğine kendini geliştir.. yabancı dil kurslarına falan git.. boş kaldıkça daha çok düşünür, üzülürsün.. kafanı oyalıyacak bişiler bul...
benim kız kardeşim benden 2 yaş küçük.. ben evlendiğimde 8 aylık bebeği vardı kucağında :)

desteğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar.. bende düşünmüyo değilim aynı şeyleri ama kafamı dağıtamıyorum işte. millet diyorum ne dertlerle uğraşıyo hastalıklar ölümler felaketler savaşlar. benimki dert bile değil aslında. hergün şükrediyorum halime. çok hayır duası almıştım demekki hayırlısı böyle olduğu için bunları yaşadım diyorum ama etkileniyo insan yine de. kardeşimin evlenmesi mutlu olması beni de mutlu ediyo ona lafım yok ama ben deli gibi çeyiz hazırlığı yapan evlenmeyi çok isteyen biriyken kardeşimse evlenmeyi düşünmezken tam tersi oldu. ben kendimde sorun arıyorum bu durumda ona lafım yok. inşallah benim için en hayırlısı kimse ömür boyu benimle olacak acıyı tatlıyı birlikte yaşayacak olduğum kimse Allah onu çıkarsın karşıma.. herkes için hayırlısını versin Rabbim

2.ci nişanlın (kusura bakmayın) harbiden ........................miş :47: Demekki 2sinde de yanlış kişileri seçmişsin. ßen derim ki yeni birini bulursan tekrar uzun süreli olmadan yüzük takma ciddi olma demiyorum ama tanı onu herşeyiyle önce tanı. ayrıca neleri var nikah masasında gelinliğiyle terkedilenler var sen buna şükür de. Ve ben inanıyorum ki sende inan karşına doğru düzgün sana gerçekten değer veren biri çıkacak. Sen hayırlısını dile ve bekle herşeyin zamanı vardır Allah doğru zamanı bilir ve gönderir sana yarım elman olan kişiyi. Ve devamlı ya sabır çek kalbin gönlün rahatlasın

öncelikle, bunları kafana takman oldukça doğal.. elbette ki başka dertlerle mukayese edildiğinde seninki küçük ve önemsiz, bu doğru.. ama sonuçta sen, senin dünyanla ilgilenebilirsin. ve senin dünyan için şu an en büyük sorun bu..

yeniden gönlünü feth edecek bir insan karşına çıkıncaya dek, bunu kafana takabilirsin..

sonra o kişi geldiğinde, sorunlarıyla gelir, ve yeni sorunlara yelken açarsın.. evlendikten sonra da daha büyük sorunların olur.. hayat işte..

Öncelikle 2 kere nişan atmayı sorun yapma,milllet 4 kere bosanıyor.Yine de ümidini kaybetmiyor.Bunun dısında tek hatan bence cabuk karar verip,tanımadan nisanlanman olmus.Umudunu yitirme bence,gün doğmadan neler doğar.Seni cok ii anlayabiliyorum,herkes zaman zaman böle bunalımlar yasıyor.

ben de nişanlımdan ayrıldım. ama artık hiç takmıyorum çok şükür. bizim resmi nikahta var. daha boşanacağız bide.. ilk zamanlar çok zor oldu. ama kitap okuyarak ve dua ederek hafifledi baya. sohbetlere falan katılmaya çalışıyorum. bunalımdan kurtulmanın tek çaresi Allah a yönelmek

canım çok sıkkın.. insanlara göre benim birşeyim yok ama kendimi yalnız ve mutsuz hissediyorum. 3,5 yıl önce büyük bi hata yaparak nişanlandım. aileme karşı çıkarak aşkımdan ölüyomuş gibi ısrar ederek bu hatayı yaptım. aslında çok tanımıyodum ve sevdiğimi sanıyomuşum. güzelce kandırdı beni ve nişandan sonra bütün yalanlar döküldü ortaya ve ayrıldık tabi. ailemin büyük desteğiyle ve erkeklerden nefret ederek 2 yılda anca atlattım bu durumu. bu süreden sonra yeniden bi ilişki düşünür hale geldim. yeni tanışmalar görüşmeler oldu ama hiçbiri olmadı. sonra yeniden bi tanışma. onu sevdim:( herşey çok güzeldi yıllarca yaşayıp konuşacağımız şeyleri paylaştık sanki çok mutluyduk. sonra nişan kararı alındı. nişandan 1 gün önce bi tatsızlık oldu ben bunu büyütmedim geçer dedim ertesi gün nişanı yaptık. nişandan 2 gün sonra bana nişanlandık diye evlenmek zorunda değiliz dedi. dünya başıma yıkıldı ağlama krizlerine girdim. aileme anlatamadım düzelir belki diye. ama beni hiç aramadı nişandan sonra umursamadı. üstümde bi ağırlık var bi evliliğin sorumluluğunu taşıyacağıma inanmıyorum bu yüzük bana ağır geldi falan dedi. sonra 1 hafta geçti ben aradım. bitsin dedi.. bitti.
bu kadar kolaymış yani. bu olay olalı 1 buçuk ay oldu. ben şimdi kendimi çok yalnız hissediyorum ve bunu kimse anlamıyo. ağlama krizlerine giriyorum geceleri uyuyamıyorum, bi kankim var bu aralar onunla da görüşemiyoruz benim bu halde olduğumu biliyo ama bana vakit ayırmıyo ona da kızıyorum. ailemde herşeye hayır diyo patlamak üzereyim artık. çok yalnızım üzgünüm. aslında hiçbir eksiğim yok şu hayatta çok şükür ama neden böyle oldu diyorum yani 2. kez nişandan ayrılmak falan bu durum beni üzüyo. bunu yaşamam gerekiyomuş demekki diyorum kaderde varmış diyorum ama kafama takamdan edemiyorum.. kız kardeşim var benden küçük bu yaz evlenecek.. ama ben yalnız ve mutsuzum.. derdimi paylaşmak istedim sizinle.. belki sizin yorumlarınız beni biraz rahatlatır....

kiz kardesine mutlulklar,canim öyle düsünme lütfen kiz kardesin evlenecek ama sen yanlizsin diye.
ama yinede sükür et evlenmeden nisanli oldugun erkeklerin sana göre olmadigini anlamissin.
hayirlisi olsun.kim bilir belki cok daha iyi biri karsina cikacak birgün.

Bunu asla unutma;
her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır..
hiç belli olmaz belliki zamanı değil daha kısmetin gelmemiş belkide çok daha iyi bi evlilik yapıcaksın, baksana bi insan böyle bi işe giriştimi sonuna kadar gitmeli kendinden eminse böyle bir adım atmalı, sen onu tanıyamamışsn demekki böyle bir insanla nişanlanmışsın ve az daha evlenecektin! Çok şanslısın ucuz atlattın:)

sakin uzme kendini demekki karsina cok daha iyi birisi cikicakmiski ayriliklar olmus.. iyi tarafindan bak.. ya evlenseydin yurumeseydi bosansaydin.. ozaman daha kotu olmazmiiydi.. kadnlarin en cok sevdigi sey alisverise cikmak.. bi gunu kendine ayir gez toz alisverise git kuafore git kendini cok daha iyi hissetceksindir mutlaka.. sadece kendini uzup kendine yaparsin .. belki karsina cok cok daha iyi biri cikicak

canım üzülme karşındaki insan istemiyorsa zorla evlenecek değilsiniz .ayrıca evlenip boşanmaktansa nişanlıyken bitmesi daha iyi olmuş .tabi bende senin yerinde olsam üzülürdüm ama üzülmek çare değil inan sende yoluna bak kısmet değilmiş de geç belkide seni sevecek ve mutlu edecek farklı bir insan vardır gelecekte o zaman belkide teşekkür edeceksin nişanlına iyiki ayrılmışsın yoksa hayatımın aşkını tanıyamıcaktım dersin belli mi olur .hiç bişeye değmez tatlım üzülmeye boşver gitsin

Canım üzülme kısmet böyleymiş evlenip ayrılsaydın çok şükür o olmamış bence hiç bunalıma girme önüne bak umarım hayırlı biri ile yuvanı kurarsın

sağolun kızlar bende hep böyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum daha iyisi olacağı için olmamıştır belki de diye. ama böyle boşluk anlarda içim kararıyo yine. artık dilimden dua eksik olmuyo rabbim herkese hayırlısını nasip etsin inşallah. çok hayır duası almıştım hayırlısıysa olsun demişti herkes benim için. demekki hayırlı değilmiş diyorum. zaten ben ona inanıp güvendiğim evet dediğim için pişmanım yani. daha ilk günden bütün yalanlarını ortaya döktüğünde ilk hayal kırıklığımı yaşadım. bunları söylemek için geç kalmadınmı dediğimde seni kaybetmekten korktum dedi. ama ertesi günde nişanlandık diye evlenmek zorunda değiliz dedi. dalga geçer gibi:( yalvardı resmen evet dedirtmek için bana ama sonrası böyle oldu. Allahım daha güzel mutlu huzurlu günler görmeyi nasip etsin

Bir kez nişanlıdan ayrıldığınız için üzülmüş ve bunu korku haline getirmişsiniz diye düşündüm Ve korktuğunuz başınıza gelmiş galiba. insan neden korkarsa onu çekiyor. Sondaki nişanlınıza da bu korkuyu fazlaca mı hissettirdiniz?

Erkekler zaafları çok iyi kullanır.

Şu anda evlenen ve pişman olan o kadar çok kişi var kii. Yanlış insanlar yanlış evlilikler ....

Benimde hayallerim vardı... Hayırlısını dilediim.. O insanalar uzaklaştılar çok şükür..

Benim de duam şöyleydi eğer olurda isteme olayları söz nişan olursa daha çok üzüleceksem yada evlenipde mutsuz olacaksam sadece şimdi üzüleyim.Yolun başındayken üzülmek daha iyi. Evlenip mutsuz olumaktansa :((

Çok şükür şimdi çok iyiyim..

"Nefes alabiliyorsan, hala umut var demektir." Geriye dönük olmasın ileriye dönük olsun umutların:34::75::75:

Demek ki tanımadan etmeden nişanlanmamak gerekiyormuş. Nişan konusunu aceleye getirme bundan sonra olsun bitsin.

Back
X