bunalımdayım

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
Allahım hayatımın en kötü günlerini yaşıyorum sanırım.
Kızlar bir derdim olduğu zaman her zaman buraya konu açtım çünkü insanlara yeterince güvenmiyorum.derdimi anlatacağım şimdiden yorumlarınız için teşekkür ediyorum.4 senelik bir ilişkim var benim .malesef 4 senedir aramızda söz nişan gibi bişey olmadı olamadı işsizlik yüzünden.sevgilimle uzunnn zamanlar uzakta kaldık ve bu süre içerisinde telefonda konuşmamız bile problem oldu değil ki ayda hatta 3 ayda yüz yüze görüşelim.telefonda görüşememizin nedeni ise zaman zaman onun köyde yaşamak zorunda kalmazı telefonunun çekmemesi(neyse yıllar geçti bu telefonu bir yoluna koyalım dedim ve günün belli saatlerinde konuşalım dedim.konuştuğumuz zamanlarda hep adamın erkenden uykusu geldi ya işi oldu kapandı erkenden o telefon.şu açıklmayı da yapayım ben sevgilimden bugüne kadar kötü bir şey görmedim yani aldatmadı kötülük yapmadı yanımdayken benim herşeyimle ilgilendi .ama bu telefon meselesi ben her zaman müsait olurum genelde onunla konuşmak için oldu ki olamadım müsait ve 15 dk sonra ara dedim ve 20 dk oldu geri döner ararım telefon kapalı uyumuş (küplere binerim .4 senedir ne askerliğini yaptı ne işe girdi askerlik yapmadığı için mülaktlarda eleniyor hep(askerliği hep tecil ettiriyor.ailesinden birinden aldıığım duyuma göre annesi ve babası askerlik yapmadan evlendirmeyiz demişler(diğer taraftan ben de işe giremedim girdiğim sınavları hep kıl payı kaçırdım ben(küçük bir yere taşındık ne arkadaşım var ne gezecek bir yer bir komşu kızı var ve kafalarımız hiç uyuşmuyor o hep ev evlilik eşya derdinde annesi ise sürekli beni eleştiriyor.akşama kadar annemle evin içindeyiz temizlik falan ama gün geçmiyor akşama kadar adamın aramasını bekliyorum arayınca da böyle oluyor bunalımdayım yardım edin lütfennn akılll verin
.

acimasiz olmak istemem ama valla canim icimden geleni söylemek gerekirse.. ölme esegim ölme hesabi..
senin isin zor..

4 senedir birliktelik
askerligini yapmamis damat adayi
ikinizdede issizlik
askerlik yapmadan evlendirmeyiz diyip ve ayni zamanda seni elestiren kaynana

sonuc

1. bekliceksiniz askerligini yapicak, is bulacaksiniz ise girip para biriktirip evleniceksiniz (buda nerden baksan bi gider 2-3 sene)

2. yol yakinken vaz geciceksin, hayatina devam ediceksin..

diyer konularinida okudum.. bu adam simdiye kadar hic birsey yapmamis ki simdiden sonra yapsin..
sürekli evlilikten basediyor demissin hani ortada ne var? hic birsey.. para kazamak istiyen gidip simit bile satar
hep laf kalabaligi.. askerligini bile yapmamis.. 4 sene olmus telefon basinda bekliyorsun..
bu is yas bence..

allah hakkinda hayirlisini versin..

Son düzenleme:
acımasızca yorum yapmak istemiyorum ama canım bu iş yaş..4 yıl olmuş tık yok.evlenmek isteyen adam önce bi askerliği yapar gelir.benim 1 yıllık ilişkim dolduğunda haberim yokken okulu iptal etti acele acele gitti askerine mesela.askerlik evliliğede işede engel.sakın askerliğini yapmadan evlenmeye kalkma.

telefon işine gelince..telefonun ucunda yaşlanmak istemiyorsan bu ilişkinin böyle yürümeyeceğine kabullen ve çaresine bak.ciddi ciddi konuş gelecek hakkında ne düşünüyorsun diye sor.

Merhabalar... Senin için oldukça stresli bir durum.. Evlenmeyi düşünüp de evlilik için birşeyler yapmıyorsa (iş,askerlik birikim) dediğiyle yaptığı birbirini tutmayan bir insan.. böylelerinde de ben yaptıklarına bakılması taraftarıyım nitekim "Lafla Peynir Gemisi Yürümüyor".. En azından geleceğiniz için bir şekilde adım atmalıydı.. Yüz yüze görüşme imkanı az ise telefonda konuşmak için can atar insan, ve uykusu gelse bile konuşmak için ayakta durur... Bence sen bir kez daha ilişkini gözden geçir derim ben.. Sorumsuz birisi olduğu kanısına vardım canım kusura bakmazsan.. Ve sorumsuz insanlar hayatları boyunca hep öyle kalırlar.. Evlenince sen çabalarsın didinirsin çalışırsın o aylak aylak gezer yahut bi işten çıkıp öbürüne girer.. Düzenli iş hayatı olmaz.. Çünkü oturmaya alışmıştır...

yazmıcaktım..yorumumu ne kadar dikkate alıcakki diye düşündüm ama sonra yazma gereği duydum..
olur yaa belkide dikkatlice oturur düşünür diye...
öncelikle bu arakadaş işi gücü olmadıgı halde erkenden uykusu geliyor yatıyor seninle telefonda konusamıyor..
yine çalışmadıgı halde müsait zaman bulamıyor öylemi?
canım senin gözün fazla köt bu olumsuzlukları göremediğin gibi birde sevgilin işi ciddiye bindirme çabaları içinde bile değil..
oturup sen hesap kitap yapıyosun ben bu insanla nasıl evlenirim gibi....
uzağında..görüşemıyosunuz tek iletişiminz telefon..
kendi hayatımdan örnek veriyim nişanlımla 2 ay öncesine kadar armazda 50 dk mesafe olmasına rağmen 2 günde bir mutlaka görüşürdük..görüşürdük demiyimde ben gelme dedğim halde sürpriz bir şekilde iş çıkışı benim yanıma gelirdi...şimdidlerde ise düğün hazırlıkları,ev tamirleri,eşya alımları,aynı zamanda çalıştığı şirketteki yoğunluklar o kadar fazlaki...ona rağmen görüşmelerimiz yine oluyor eskisi kadar sık olmasada...5 gün görüşemediğimz oluyor mesela ama asla beni aramayı ihmal etmez..hı olduki telefonunun çekmediği bir yerde mutlaka verilen saati konuşma saatiini sabırsızlıkla bekler...
kıyaslamak için yazmıyorum gerçekten seven bi erkeğin davranışlarını gör diye yazıyorum..elbette sseni sürekli aramaması seni sevip sevmediğinin payını biçmez ama bu durumdan sürekli muzdaripsin..
sürekli bir telefonda ekme durumu yasatıyorsa bu kişi sana altını çiziyorum(yüzyüze görüşme imkanınınz olmadıgı halde)o zaman otur düşün derim...
birde sürekli evde olman ve tek derdinin evi temizlemek ve sevgilinin seni aması olması da sevgilini senin gözünde vazgeçilmez kılıyor..
canın sıkılıyor ve onun aramasını istiyorsun zaman geçirmek için...
zaten kafama göre arkadaş bulamıyorum demişsin,kafana göre arkadaşlar bulsaydın belkide onun aramasınıda beklemezdişn değilmi?
bu soruyu sor kendine..
yapacak hiçbirşeyin olmadıgı içinmi ondan telefon bekliyorsun son zamanlarda...
4 yılınız var elbette ne yasadıgnızı bilemem ama yazdıklarına göre değerlendiriyorum bende...
ihtimalleri değerlendiriyorum..
bence kafama uygun arkadaş bulamadım deme..o arkadaşları tanımaya çalış,kafanın uydugu noktaları bulmaya çalış..
kafanı dağıtabilecek hobiler bul kurs vs...
ve kolay değil belki ama samimi bir şekilde yazıcam gerçekten bu insaı beklerr beklerr durursun bi bakarsın boşa zaman..boşa çaba....
ama 4 yılımı verdim deme..
bç ömür vermekten iyidir 4 yıl..
iyi düşün..
unutma senin her aldıgın nefesi düşünen,attığın her adımı merak eden,seninle konusmak için can atan biri çıkacaktır karsına...kendini ona mecbur hissetme asla...

canım yazdıklarından çok etkilendim ve dikkate alcağım sevgisinden kendimce şüphe etmiyorum ama haklısın denemek lazım mesela 1 hata telefonlarına bakmamak gibi bıktı mı bakalım gerçekten seviyor mu sevmiyor mu arayınca da zaten sürekli kavga bişey diyorum neden askere gitmedin diye konuşma lan alan diyor işlerim yoluna girdi de gitmedim mi falan ailesi ile ailem tam tezat aileler zaten bir de ona rağmen ailesi beni istemiyor yok dese de farkındayım ben özelllikle annesi denemek görmek lazım

Ya gözünü korkut ya da bitir.
Evet ayrılınca acı çekersin ama eminim ki şimdi de çekiyosun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…