yazmıcaktım..yorumumu ne kadar dikkate alıcakki diye düşündüm ama sonra yazma gereği duydum..
olur yaa belkide dikkatlice oturur düşünür diye...
öncelikle bu arakadaş işi gücü olmadıgı halde erkenden uykusu geliyor yatıyor seninle telefonda konusamıyor..
yine çalışmadıgı halde müsait zaman bulamıyor öylemi?
canım senin gözün fazla köt bu olumsuzlukları göremediğin gibi birde sevgilin işi ciddiye bindirme çabaları içinde bile değil..
oturup sen hesap kitap yapıyosun ben bu insanla nasıl evlenirim gibi....
uzağında..görüşemıyosunuz tek iletişiminz telefon..
kendi hayatımdan örnek veriyim nişanlımla 2 ay öncesine kadar armazda 50 dk mesafe olmasına rağmen 2 günde bir mutlaka görüşürdük..görüşürdük demiyimde ben gelme dedğim halde sürpriz bir şekilde iş çıkışı benim yanıma gelirdi...şimdidlerde ise düğün hazırlıkları,ev tamirleri,eşya alımları,aynı zamanda çalıştığı şirketteki yoğunluklar o kadar fazlaki...ona rağmen görüşmelerimiz yine oluyor eskisi kadar sık olmasada...5 gün görüşemediğimz oluyor mesela ama asla beni aramayı ihmal etmez..hı olduki telefonunun çekmediği bir yerde mutlaka verilen saati konuşma saatiini sabırsızlıkla bekler...
kıyaslamak için yazmıyorum gerçekten seven bi erkeğin davranışlarını gör diye yazıyorum..elbette sseni sürekli aramaması seni sevip sevmediğinin payını biçmez ama bu durumdan sürekli muzdaripsin..
sürekli bir telefonda ekme durumu yasatıyorsa bu kişi sana altını çiziyorum(yüzyüze görüşme imkanınınz olmadıgı halde)o zaman otur düşün derim...
birde sürekli evde olman ve tek derdinin evi temizlemek ve sevgilinin seni aması olması da sevgilini senin gözünde vazgeçilmez kılıyor..
canın sıkılıyor ve onun aramasını istiyorsun zaman geçirmek için...
zaten kafama göre arkadaş bulamıyorum demişsin,kafana göre arkadaşlar bulsaydın belkide onun aramasınıda beklemezdişn değilmi?
bu soruyu sor kendine..
yapacak hiçbirşeyin olmadıgı içinmi ondan telefon bekliyorsun son zamanlarda...
4 yılınız var elbette ne yasadıgnızı bilemem ama yazdıklarına göre değerlendiriyorum bende...
ihtimalleri değerlendiriyorum..
bence kafama uygun arkadaş bulamadım deme..o arkadaşları tanımaya çalış,kafanın uydugu noktaları bulmaya çalış..
kafanı dağıtabilecek hobiler bul kurs vs...
ve kolay değil belki ama samimi bir şekilde yazıcam gerçekten bu insaı beklerr beklerr durursun bi bakarsın boşa zaman..boşa çaba....
ama 4 yılımı verdim deme..
bç ömür vermekten iyidir 4 yıl..
iyi düşün..
unutma senin her aldıgın nefesi düşünen,attığın her adımı merak eden,seninle konusmak için can atan biri çıkacaktır karsına...kendini ona mecbur hissetme asla...