Bunalımdayım

NiLeSs

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
73
0
16
İstanbul
Eskiden konu açmıştım buraya eski sevgilimin arkadaşıyla ilgili .. Ben onu sevdiğimi anladım geçen hafta konuştuk hergün konuşuyorduk gerçi mesaj attı ne yapıyorsun diye bende oturuyorum sen dedim kitap okuyorum dedi bende o kitaptan bende alcam dedim o da dedi al birlikte okuruz dedi ben de aynen alıp sessiz bi ortama gidelim ben okıyım sen dinle dedim oda bak o da güzel olur dedi yeri falan ayarladık neyse ama buluşmadık sonra o konuştuktan bi gün sonra bana mesaj attı okul dağıldımı diye ki ben ona akşam okula gitmiceğimi söylemiştim hala mesaj attı ben de gitmedim falan dedim ki o kadar bi sürü kız var ben akşam gitmeyeceğim dedğim halde bana mesaj attı falan sonra ben ona akşam ona karşı içimde birşeyler olduğunu söyledim ve oda dedi ki biliyordum zaten dedi sende ki ateşi gördüm ama belli etmedim dedi sonra gidip benim eski sevgilime söylemiş neden söyledin dediğimde içim rahat etmezdi dedi vizdan azabı çekerdim dedi aslında benim ona karşı hissettiklerimi biliyormuş ama belli etmiyormuş bilmiyorum biliyorsun madem neden uzak kalmak yerine mesaj atıp duruyor anlamadım yok aynı tabaktan yemek yemişler falan bana bunları söyledi bana bi kere demişti bana bi kız ayarla senin arkadaşın olsun ben güzel kız yok demiştim tanıdığım oda senin kadar güzel olsa yeter demişti bilmiyorum çok merak ediyorum aklını karıştırdım mı diye benimle sırf eski sevgilim arada olduğu için mi açılamıyor yoksa gerçekten birşeymi hissetmiyor anlamadım sizin fikirleriniz nelerdir ?

biraz kaba olacak ama

sizde hic karakter namina bir sey yokmus hem sende hemde hoslandigin insanda
ya insan nasil olurda eski sevgilisinin arkadasiyla cikar
diyelim ki cesaretini topladi sana acildi sen zannediyor musun? ki bu cocuk seni ciddiye alacak
ne vicik vicik bir iliski seklidir bu :47:
hic mi? utanmadin senden hoslaniyorum derken:19:

Biz sevgilimile ayrılalı 6 ay oldu ve bana ettiği hakaretler üzerine ayrıldım ben onla çıkarken ondan hoşlansaydım eğer ayıp yapmış olurdum ama bu kalp onun arkadaşı diye ayırmıyor insan bazen böyle oluyor aklıma gelmezdi böyle bişey ama oldu insanın bazen elinden birşey gelmiyor.

kusura bakma ama bu soyledigine belkide kendin bile inanmiyorsun
belkide onun arkadasiyla iliski yasayip intikam almak istiyorsun
belkide bu hoslandigin erkegi o senden intikam almak istedigi icin sana gondermis olabilir
bu isler tehlikeli isler kusura bakma ama yanlis yoldasin

Ben artık bu belirsizlikten kurtulmak için gittim konuştum ne intikamı o benden neyin intikamını alabilirki ben eski sevgilime elimden gelen herşeyi yaptım aşkımı sevgimi haketmedi sonra 6 ay sonra ilk defa birine karşı bu duyguları hisettim belki çıkmaz benimle ama sadece beni sevmesini isterdim bilmek isterdim hiç etkilendimi benden diye

biraz kaba olacak ama

sizde hic karakter namina bir sey yokmus hem sende hemde hoslandigin insanda
ya insan nasil olurda eski sevgilisinin arkadasiyla cikar
diyelim ki cesaretini topladi sana acildi sen zannediyor musun? ki bu cocuk seni ciddiye alacak
ne vicik vicik bir iliski seklidir bu :47:
hic mi? utanmadin senden hoslaniyorum derken:19:

Namussuzluk mu etmis kiz?
Enistesine, eski esinin kankasina falan mi acilmis?
Bu ne bicim zihniyettir!
Insansin, hoslanabilirsin! karsi cins sonucta ve kardesin falan da degil, bazen insan duygularina engel olamiyor.
Karakter namina birsey yokmus, size kaldi cunku insanlarin karakterini degerlendirmek!

Yorum yapan herkes haddini bilsin!

Ben artık bu belirsizlikten kurtulmak için gittim konuştum ne intikamı o benden neyin intikamını alabilirki ben eski sevgilime elimden gelen herşeyi yaptım aşkımı sevgimi haketmedi sonra 6 ay sonra ilk defa birine karşı bu duyguları hisettim belki çıkmaz benimle ama sadece beni sevmesini isterdim bilmek isterdim hiç etkilendimi benden diye

kac yasindasin bilmiyorum ama yasin 17 yi gecmez diye tahmin ediyorum
benim liseye giden kizim var yani biraz tecrubeliyim senden diyelim ( hayat konusunda )
benimle belki cikmaz diyorsun. neden kendini kucuk dusuruyorsun o zaman bu insanlar karsisinda
erkekler kadinlara dedikoducu derler ama bizden daha cok dedikodu yaparlar senin hakkinda asli astari olmayan sozler soyleseler bunu kaldirabilecek misin?
sen bu tur iliskileri yasamayi daha sonraki zamanlara birak benden sana bir abla tavsiyesi arkadasinin eski sevgilisiyle cikan erkekten ne sana nede baska kiza hayir gelir
sen aklini bu tur seylerle bulandirma derslerine odaklan hic kimse lise askiyla evlenebilmis degildir bu duygular gelip gecici duygulardir

Canim ustune dusme. duygularindan onu haberdar etmissin ama gorunuse gore o seninle bir iliskiye baslama konusunda istekli degil.
kendisinden hoslanan bir kiz olarakta seni etrafinda tutmaktan zevk aliyor olabilir. ego tatmini falan yapiyor olabilir. Daha fazla muhabbeti ilerletip kendini istemeyecegin durumlara sokma. ilgini soylemissin, duygularini soylemissin, yeterli. daha fazla uzatma derim ben

Canim ustune dusme. duygularindan onu haberdar etmissin ama gorunuse gore o seninle bir iliskiye baslama konusunda istekli degil.
kendisinden hoslanan bir kiz olarakta seni etrafinda tutmaktan zevk aliyor olabilir. ego tatmini falan yapiyor olabilir. Daha fazla muhabbeti ilerletip kendini istemeyecegin durumlara sokma. ilgini soylemissin, duygularini soylemissin, yeterli. daha fazla uzatma derim ben

Çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için :)

Namussuzluk mu etmis kiz?
Enistesine, eski esinin kankasina falan mi acilmis?
Bu ne bicim zihniyettir!
Insansin, hoslanabilirsin! karsi cins sonucta ve kardesin falan da degil, bazen insan duygularina engel olamiyor.
Karakter namina birsey yokmus, size kaldi cunku insanlarin karakterini degerlendirmek!

Yorum yapan herkes haddini bilsin!

devam edin dogru yoldasiniz :36::36::36::36::36::36:

Ben seni tabiki yargılamayacağım bana ve bence kimseye düşmez burada ama bence gerçekten yaşın küçük. Hem konuşma tarzından hem de bu yaşadıklarından yaşının küçük olduğu anlaşılıyor. Sana kitap okuyayım falan demek de bence çok hoş değil. Benim sana tavsiyem bırak gitsin arama sorma ikisini de. Ha bu naz yapmak için falan değil gerçekten çıkar hayatından sana zarar verirler. Boşuna kafana taktığınla kalırsın.

Back
X