Eskiden konu açmıştım buraya eski sevgilimin arkadaşıyla ilgili .. Ben onu sevdiğimi anladım geçen hafta konuştuk hergün konuşuyorduk gerçi mesaj attı ne yapıyorsun diye bende oturuyorum sen dedim kitap okuyorum dedi bende o kitaptan bende alcam dedim o da dedi al birlikte okuruz dedi ben de aynen alıp sessiz bi ortama gidelim ben okıyım sen dinle dedim oda bak o da güzel olur dedi yeri falan ayarladık neyse ama buluşmadık sonra o konuştuktan bi gün sonra bana mesaj attı okul dağıldımı diye ki ben ona akşam okula gitmiceğimi söylemiştim hala mesaj attı ben de gitmedim falan dedim ki o kadar bi sürü kız var ben akşam gitmeyeceğim dedğim halde bana mesaj attı falan sonra ben ona akşam ona karşı içimde birşeyler olduğunu söyledim ve oda dedi ki biliyordum zaten dedi sende ki ateşi gördüm ama belli etmedim dedi sonra gidip benim eski sevgilime söylemiş neden söyledin dediğimde içim rahat etmezdi dedi vizdan azabı çekerdim dedi aslında benim ona karşı hissettiklerimi biliyormuş ama belli etmiyormuş bilmiyorum biliyorsun madem neden uzak kalmak yerine mesaj atıp duruyor anlamadım yok aynı tabaktan yemek yemişler falan bana bunları söyledi bana bi kere demişti bana bi kız ayarla senin arkadaşın olsun ben güzel kız yok demiştim tanıdığım oda senin kadar güzel olsa yeter demişti bilmiyorum çok merak ediyorum aklını karıştırdım mı diye benimle sırf eski sevgilim arada olduğu için mi açılamıyor yoksa gerçekten birşeymi hissetmiyor anlamadım sizin fikirleriniz nelerdir ?