- Emoji Skoru
- 3.006
- Puanlar
- 333
- Konu Sahibi AlmanyaTreni
-
Aminnn birakiyorum 1saat sonra pesimden Telefon geliyor durmuyor bu diyeMerhaba,
haftasonu, bebeği bir kaç saat annenize bırakıp yemeğe çıkamaz mısınız eşinizle?
Zor zamanlar bunlar, Allah kolaylık versin.
Sorunda oglum ztn aksam birakiyorum geceye gelsin diye ama bnm oglum gündüzleri 1-2 saat uyumasina ragmen gece 6-7saat uyuyo sabah 5de ayakta ben annesiyim katlaniyorum ama baskalari katlanamiyor iste düzenleri bozuluyor. Evden is yapmayi bende düsündüm avrupada kaliyorum burda böyle bsy bulamadim. Ztn esime bazen türkiyeye kesin dönüs yapalim diyorum cok bunaldim burda. Burda dogdum büyüdüm ama sevmiyorum hep rutin seyler trde öylemi komsuluk var gidip bahcede oturursun gece disari cikarsin burda 7den sonra biyere cikilmiyor.Bir program oturtun önemli olan bu işleriniz daha kolaylaşır,ana kucağı alın çocuğunuz rahat duruyorsa çıkın gezin bir yerleri,ailenize bıraktığınız zamanları çocuğunuzun uyku saatine getirirseniz daha kolay olacağını düşünüyorum. Evde kendinize fırsat ayırırken evden bir şeyler yapıp satabilirsiniz örneğin kokulu sabunları kalıpla şekilli hallere getirebilir,takı tasarımı yapabilirsiniz.
Çocuğunuzun uyku düzenini değiştirmeyi düşündünüz mü ?Sorunda oglum ztn aksam birakiyorum geceye gelsin diye ama bnm oglum gündüzleri 1-2 saat uyumasina ragmen gece 6-7saat uyuyo sabah 5de ayakta ben annesiyim katlaniyorum ama baskalari katlanamiyor iste düzenleri bozuluyor. Evden is yapmayi bende düsündüm avrupada kaliyorum burda böyle bsy bulamadim. Ztn esime bazen türkiyeye kesin dönüs yapalim diyorum cok bunaldim burda. Burda dogdum büyüdüm ama sevmiyorum hep rutin seyler trde öylemi komsuluk var gidip bahcede oturursun gece disari cikarsin burda 7den sonra biyere cikilmiyor.
Oglumun uyku düzenini degistirmeye cok ugrastim ama olmuyor ne denediysem fayda etmiyor öglen 12-14 r kadar uyuyor aksam 22:00dr yatiyor sabah 5dr ayakta bu son durum daha önce denemedigim hicbsy kalmadi. Ne güzel yengeniz becerikliymis benim öyle marifetlerim olsa keske Allah uzun ömür versin evlatlarina cümlemizin evladina insallahÇocuğunuzun uyku düzenini değiştirmeyi düşündünüz mü ?
Avrupa da yapılabilecek evden bir sürü iş var örneğin yengem cupcake ,pasta vs siparişleri alıyor iyi de kazanıyor onda 2 bebek 10 yaşında bir oğlan 3 yaşında bir kız var :) 4 çocuk dile kolay.
Amin canım valla aklıma gelenler bunlar malum daha anne olmadım :)Oglumun uyku düzenini degistirmeye cok ugrastim ama olmuyor ne denediysem fayda etmiyor öglen 12-14 r kadar uyuyor aksam 22:00dr yatiyor sabah 5dr ayakta bu son durum daha önce denemedigim hicbsy kalmadi. Ne güzel yengeniz becerikliymis benim öyle marifetlerim olsa keske Allah uzun ömür versin evlatlarina cümlemizin evladina insallah
Tesekkür ederim yazdigin icin en iysi bi Doktor a görünmek galiba kafayi siyircam yoksa artikAmin canım valla aklıma gelenler bunlar malum daha anne olmadım :)
Git canım terapi gibi gelir hatta bi ara kocaya ver oğluşu çık biraz alışverişe sonuçta babası başkası çekmez ama baba mecbur :)Tesekkür ederim yazdigin icin en iysi bi Doktor a görünmek galiba kafayi siyircam yoksa artik
Git canım terapi gibi gelir hatta bi ara kocaya ver oğluşu çık biraz alışverişe sonuçta babası başkası çekmez ama baba mecbur :)