• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunalimmm

ruyamdan

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
9
0
16
Adıyaman
Hayatim tamamen bunalimdan ibaret. Kendimi emekli amcalar gibi hissediyorum. Bir gunum guzel gecse ikinci gunum berbat. Yapabildigim tek sey bos bos oturmak. Sosyal bir aktiviteye katilayim diyorum yok olmuyo. Kitap okuyayim diyorum cok itici. Sinavlar da berbat zaten O kadar cok dusunce dolasiyor ki beynimde her gun her gun yeni yalnizlik senaryosu yaziyo. Vee ben hayatimda hic bu kadar yalniz kalmamistim.. Artik boguyo her sey. Derdimi anlatacagim kimsem kalmadi . Cok yalnizim yaaa.yalnizligin gelebilecegi son noktasindayim . Hangi cumleyi kursam az kalir benim.yalnizligimin yaninda.. ama Bu benim hatam değil :'((( ölmek üzereyim :'((

Kuzu seni mutlu edecek birsey yokmu ? Yasin 20 civari sanirim oyaslarda bunalim halleri yasar insan.seni uzen birseymi oldu yoksa ?

Hic arkadasin yok mu?
Cok gorusemeseniz bile, uzakta bile olsaniz, hic mi bir arkadas, yasitin akraban yok?

Derdini anlatacagin kimsen kalmadimi biz ne gune duruyoruz..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayatim tamamen bunalimdan ibaret. Kendimi emekli amcalar gibi hissediyorum. Bir gunum guzel gecse ikinci gunum berbat. Yapabildigim tek sey bos bos oturmak. Sosyal bir aktiviteye katilayim diyorum yok olmuyo. Kitap okuyayim diyorum cok itici. Sinavlar da berbat zaten O kadar cok dusunce dolasiyor ki beynimde her gun her gun yeni yalnizlik senaryosu yaziyo. Vee ben hayatimda hic bu kadar yalniz kalmamistim.. Artik boguyo her sey. Derdimi anlatacagim kimsem kalmadi . Cok yalnizim yaaa.yalnizligin gelebilecegi son noktasindayim . Hangi cumleyi kursam az kalir benim.yalnizligimin yaninda.. ama Bu benim hatam değil :'((( ölmek üzereyim :'((

kim ölmüş yalnızlıktan

Ayyy çok yanlız hissediyosan çık çık gel bana.. Elin boş gelme ama kahve ellerinden öper yaparsın içer içer dedikodu yaparız

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X