bunalımmm

nazzlicann

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2016
83
35
88
30
5 aylik evliyim 2.aydan beri çocuk istiyoruz ama Adetim cok düzensiz kist vardi gecti herhangi bi sorun yok.
Gecen ay 2 defa adet gördüm 16. Gun sonra adet oldum ve 3 gun sürdü suan 36. Gunum ve halen olmadim..
Kabizlik asiri siskinlik gaz sıkışmasi uyku halsizlik bas agrisi arada sanci olma ..
Resmen bunalimmm... ;(

Bunalima girmek icin cok erken degil mi canim? Zaten her normal cift 6 ay deneyip cocuk sahibi olamayabilir. Keske azcik evliligin tadini cikarsaydin bu kadar kafaya takmak yerine.

Bizde evlendigimzden beri hic korunmadik esimle. 5. Ayda hamile kaldim ama kimyasal gebelikle sonuclandi.birde kafana takmandan olmuyor olabilir. Aklini mesgul edicek baska seyler bul kendine.zamani gelince olur Allah in izniyle :)

Haklisin ama en cok yakındığım sey adet düzensizliği cok stresli duygusal sinirli bi hal icinde oluyorum o dönemlerde ki cogu insan oyle ama ...
Çocuk konusunda da çok şükür esim baskı yapmiyor oyle ama hissedebiliyorum ne kadar istedigini ikimizde ailemizden cok uzaktayiz tek nese kaynagimiz olsun istiyoruz ama kismet Rabbim doğru zamanda nasip eder insallah hayirlisiyla..

Bizde evlendigimzden beri hic korunmadik esimle. 5. Ayda hamile kaldim ama kimyasal gebelikle sonuclandi.birde kafana takmandan olmuyor olabilir. Aklini mesgul edicek baska seyler bul kendine.zamani gelince olur Allah in izniyle :)
Aynen kismet hersey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…