Merhaba kızlar.O kadar bunalmış durumdayım ki.Üniversite bitti.Malum kpss buhrani o ayrı bi konu.Kendimi boşlukta gibi hissediyorum.Kpss ile de yerleşir mıyım bilmiyorum.Ailem erkek arkadasimi öğrendi söyledim.Babam yine iyi de annemin laf sokmalari. sürekli beni deli ediyor.Evde tikildim kaldım.Bir yere gidemiyorum.Beş kurs para yok.Parasizliktan diplomami da alamadım.Babamın banka borclari birikti.Yakında icra gelirse şaşmam.Ev sahibine aidat borcumuz.Bunların hepsi o kadar birikti ki.Kendimi bunalmış hissediyorum.Geçici iş başvuruları yaptım cevap gelmedi..Kendimi çalışmak zorunda gibi hissediyorum.Evde oturup elimden birseyin gelmemesi çok zor geliyor.Dua etmekten başka caremin olmadığını da biliyorum.Sadece yazmak istedim.Bu duygusal durumdan kurtulmam gerek
Okula bir sertifika programı yüzünden borclandim karşılıklı kredim kesildi.O yüzden de okula borcum bitmeden alamayacagim.Hayırlısi olur inşallah diyorum.Allahim yardım et diyorum.Darda kalmak gerçekten çok zor geliyor bişey.İstedigin şeyleri yapamıyorsun.Bu devirde hava bile parayken.Dualarinizi eksik etmeyin.
anladım canım borçtan dolayı alamıyorsun.
ne mezunusun bilmiyorum ama ufak tefek alanınla alakalı olmayan bile olsa bir iş bulmaya çalış.
paraya çok ihtiyacın var çünkü.
inşallah bir iş bulursun da borçtan kurtulur ailene de yardım edersin.
Merhaba kızlar.O kadar bunalmış durumdayım ki.Üniversite bitti.Malum kpss buhrani o ayrı bi konu.Kendimi boşlukta gibi hissediyorum.Kpss ile de yerleşir mıyım bilmiyorum.Ailem erkek arkadasimi öğrendi söyledim.Babam yine iyi de annemin laf sokmalari. sürekli beni deli ediyor.Evde tikildim kaldım.Bir yere gidemiyorum.Beş kurs para yok.Parasizliktan diplomami da alamadım.Babamın banka borclari birikti.Yakında icra gelirse şaşmam.Ev sahibine aidat borcumuz.Bunların hepsi o kadar birikti ki.Kendimi bunalmış hissediyorum.Geçici iş başvuruları yaptım cevap gelmedi..Kendimi çalışmak zorunda gibi hissediyorum.Evde oturup elimden birseyin gelmemesi çok zor geliyor.Dua etmekten başka caremin olmadığını da biliyorum.Sadece yazmak istedim.Bu duygusal durumdan kurtulmam gerek
Okul bitince hayal ettiğin çoğu şeyin bir anlamı kalmıyo sanki.Daha da zorlaşıyor hayat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?