Guya yardim etmeye geliyorlar.ama onlar gelene kadar yemegimi isimi bitiriyorum cocuk sabahci oldugundan o gelene kadar is bitiyor.butun gun oturuyorum yanlarindaToplamda 4 çocuk mu var? Valla kayınvalide de gelse yatın dinlenin. Kusura bakmayın çocuklarıma bakabilmek için enerjiye ihtiyacım var diyin. Ne yapıyorlar her gün gelip? Yardımcı olmaya mı geliyorlar, oturup hizmet mi bekliyorlar?
Kv geldiginde basta yemekcilik vardi.artik tukenince esime dedim bu yemekciligi kaldiralim diye oda soylemis onun icin biraz burutuyo.gehafta ici misafir kabul etmiyorum diyorum bu sefee insanlar beni istemiyorum olarak algiliyor.dediginiz gibi o vicdan iste.ben sizi yardima ihtiyacim oldugunda cagiririm diyorum kibarca oda olmuyor.biyerede cikamiyorumYa aynı tas aynı hamam devam edecek ve şikayet etmeyeceksiniz ya da şikayetçiyseniz, artık bu her şey dahil full hizmet misafirliklere bir son vereceksiniz. Söyleyin açık açık, cidden anlam veremiyorum bu tarz kv önünde eğilip bükülmelere.
"Meşgulüm" diyeceksiniz, "Ancak oluyor çoluk çocukla az nefes almam lazım" diyeceksiniz, işinize bakacaksınız.
Böyle söylemenize rağmen gelir köşeye kurulur hizmet beklerse de, bir kuru çayını demleyip bi başına bırakacaksınız odada.
Başta zorlanırsınız, çünkü "Terbiyesizlik" olarak öğretildi böyle davranışlar, "Aman büyüklerimiz başımızın üstünde her daim" cümlelerini beyinlere işlediler. Sonra gelsin bitmek tükenmek bilmeyen istismarlar, "Bu kez söyleyeceğim" dediğiniz halde söyleyemediğinizden ardı arkası kesilmeyen suistimaller, söylerseniz saçma bir vicdan azabı...
Sizin de canınız var be canım. Sizdeki de can.
Uzuluyorum sonrada yardim icin geliyirlar acaba kirilirlarmi diye.haftanin hergunu annem ve kvdeyleyim.haftada birer gun onlara gidiyoruz gidecegmiz gunde sabah basliyolar geliyomusunuz geliyomusunuz.boyle sikildigim icinde kotu hissediyorum kendimiAnnenize ay kayinvalidem cok geliyor kayinvalidenizede annem cok geliyor diyin bir kerede kapiyi gec acin uyumusum dinlenmek icin diyin
Kv geldiginde basta yemekcilik vardi.artik tukenince esime dedim bu yemekciligi kaldiralim diye oda soylemis onun icin biraz burutuyo.gehafta ici misafir kabul etmiyorum diyorum bu sefee insanlar beni istemiyorum olarak algiliyor.dediginiz gibi o vicdan iste.ben sizi yardima ihtiyacim oldugunda cagiririm diyorum kibarca oda olmuyor.biyerede cikamiyorum
yardım için geliyorlarsa yardım ettirmelisin:))Uzuluyorum sonrada yardim icin geliyirlar acaba kirilirlarmi diye.haftanin hergunu annem ve kvdeyleyim.haftada birer gun onlara gidiyoruz gidecegmiz gunde sabah basliyolar geliyomusunuz geliyomusunuz.boyle sikildigim icinde kotu hissediyorum kendimi
Uzuluyorum sonrada yardim icin geliyirlar acaba kirilirlarmi diye.haftanin hergunu annem ve kvdeyleyim.haftada birer gun onlara gidiyoruz gidecegmiz gunde sabah basliyolar geliyomusunuz geliyomusunuz.boyle sikildigim icinde kotu hissediyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?