bunca yıl boşuna susmuşum bu işyerinde...

qarden

Guru
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2011
5.446
3.152
373
kaç zamandır sorunlar yaşıyorum işyerimde,
saçma belkı ama müslüman müslümanın açığını kapatır düşüncesi vardır ya,hep buydu yaptıgım
biri yanlış işlem yapar örterim,tartışma çıkar müdüre yansıtmam,hakkım yenir neyse allah biliyo der geçerim
meğerse müdüre aktarılan neler varmış,burda neler dönüyormuş..
ben bugün 5,yılımı doldurdum şubemde ve burdan nefret ettım artık..
artık bende susmayacagım müdürümü beklıyorum ve geldiğinde yanına gidip buzamana kadar örttüğüm,üstüne gitmediğim konuları,yapılan haksızlıkları,insanların asıl yüzlerini vs vs. ne varsa hepsini anlatacagım.
bnir benmişim susan,küçük insanlar küçük olaylarla uğraşırmış,ben uğraşmadım da ne oldu çok mu büyüdüm?
artık bende aynı olacagım sorunmu var hoop müdüre,tartışmamı çıktı hopp müdüre..
ben daha fazla üstüme dert almayacagım artık,olayları küçümseyip anlatmadıkça bir baktım ki kendini ifade edemeyen günah keçisine dönüştürülmüşüm..
akşama kuş gibi hafifi gidicem evime zaten 2 haftalık yıllık izine çıkıyorum tatılımde kafam rahat olur bari..

neden her yapilani kapatiyorsunki? ben konusulmasi taraftariyim..hadi anlamayan biri olur karsidaki anlarim..cunku bazilarina laf anlatacagina deveye hendek atlatmayi tercih edersin. ama is dunyasi kolay degil herkes birbirinin kuyusunu kaziyor.

Son düzenleme:
neden her yapilani kapatiyorsunki? ben konusulmasi taraftariyim..hadi anlamayan biri olur karsidaki anlarim..cunku bazilarina laf anlatacagina deveye hendek atlatmayi tercih edersin. ama is dunyasi kolay degil herkes birbirinin kuyusunu kaziyor.

bir sorun olduğunda laf anlatamadıgın insanlarla muhattap olupta anlatmaya çalışmak yerine üzerınde durmamaya çalışıyodum,
herkeste bir agresiflik bir sinir harbi sürekli iğnelemeler laf sokmalar falan,hoşlanmadıgım şeyler ben bunları yapmıyordum ama görüyorum ki yapmadıkça kaybediyorsun
oyuzden artık bende böyle olucam

baya uzmusler senı ama bunca yıllık sakınlıgının hatrına yıne guzel cumleler kurarak kendını anlat ...
emınım bu sekılde anlatırsan kendını acıklayabılırsın patrona karsı ...

kaç zamandır sorunlar yaşıyorum işyerimde,
saçma belkı ama müslüman müslümanın açığını kapatır düşüncesi vardır ya,hep buydu yaptıgım
biri yanlış işlem yapar örterim,tartışma çıkar müdüre yansıtmam,hakkım yenir neyse allah biliyo der geçerim
meğerse müdüre aktarılan neler varmış,burda neler dönüyormuş..
ben bugün 5,yılımı doldurdum şubemde ve burdan nefret ettım artık..
artık bende susmayacagım müdürümü beklıyorum ve geldiğinde yanına gidip buzamana kadar örttüğüm,üstüne gitmediğim konuları,yapılan haksızlıkları,insanların asıl yüzlerini vs vs. ne varsa hepsini anlatacagım.
bnir benmişim susan,küçük insanlar küçük olaylarla uğraşırmış,ben uğraşmadım da ne oldu çok mu büyüdüm?
artık bende aynı olacagım sorunmu var hoop müdüre,tartışmamı çıktı hopp müdüre..
ben daha fazla üstüme dert almayacagım artık,olayları küçümseyip anlatmadıkça bir baktım ki kendini ifade edemeyen günah keçisine dönüştürülmüşüm..
akşama kuş gibi hafifi gidicem evime zaten 2 haftalık yıllık izine çıkıyorum tatılımde kafam rahat olur bari..

yaşadığın şeyin aynısını ben yaşıyorum şuanda ve patlama noktasındayım. Allah sabır versin cümlemize canım.

valla iş ilişkilerinde hiç öyle hep verici taraf olmamak lazım... simdiye kadar susman cok yanlıs olmus

bende cok sikayetciyim yüzüne gülenler arkandan kuyunu kazmaya fırsat kolluyo iş dunyası cok acayip bir yer...

senin yüzüne gülüp sırtını sıvazladıgını sanıyorsun ki bi bakmıssın arkandan itmiş... :19:

bizim ofiste bir de on tane kız beraber calısmaya calısıyoruz dusun artık...

lisedeki hallerini gecebiliyolar bazen :33:

bir sorun olduğunda laf anlatamadıgın insanlarla muhattap olupta anlatmaya çalışmak yerine üzerınde durmamaya çalışıyodum,
herkeste bir agresiflik bir sinir harbi sürekli iğnelemeler laf sokmalar falan,hoşlanmadıgım şeyler ben bunları yapmıyordum ama görüyorum ki yapmadıkça kaybediyorsun
oyuzden artık bende böyle olucam

kisa vaadede dusunmus olmanizdan kaynaklaniyor...olaylar kisa vaadede halledilsin uzeri kapatilsin yeterki agzimizin tadi bozulmasin hesabi..ama iste oyle olmuyor..

neyseki anlamissin artik herkesin yuzunu, bundan sonra ona gore davranirsin..seninde dedigin gibi.

Sustuğun için sen kabahatli olacaksın.

Sıcağı sıcağına söylemediysen hiçbir faydası olmayacak.:25:

Hatta ters bile tepebilir.

Çünkü patron nerden çıktı şimdi bu diyebilir.:37:

genel karakterimin özelliği sanırım her alanda bi verici durumu var ama bi arkadasın dediği gibi hep kısa vadede düşündüm sanırım..
aman canım ne olcak ben haledeyım bu işi büyümesin,yada hakkım yendıgınde sustum ne öyle gidip çocuk gibi müdüremı şikayet edeyım dedım sustum,yardım amaclı yaptıgım işler bir bir üstüme kalırken isyan edemedım..
ama düzgün bir uslupla detaycı bir anlatımla kendımı ifade etmek adına bu akşam çıkmadan önce müdürle görüşeceğim..
bu arada ben bankacıyım ve iş anında ortamın gerginliğini,havada uçuşan bağırtıları tahmın edeniniz vardır umarım,yada meslektaşlar benı anlar..:)

bankacımısın ... bende bankacılık okuyorum ... bıkac sorum olacak ama bna yardımcı olabılırmısın ?

Zaten hep bu iyimser hallerimizden gelir ya başımıza ne gelirse.
Bende senin anlattıgın gibi davranıyorum
Şikayet etmeyi sevmeyen insanım
Oluru olmazı gidip söylemem
Ama ne yazık ki yine ben sıkıntıya düşerim
En güzeli hiç kimsenin yükünün altına girmemek
Çözemediğin durumlarda susmak yerine hakkını aramak.

Back
X