Bundan böyle bende sert, umursamaz görünmek istiyorum, yardim edermisiniz?

gulciceklimm

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2016
57
11
3
32
Selam değerli kk hanimlari,

Nasilsiniz?

Konuya geçmek gerekirse, ben genelikle etrafimdaki kisilere, değer verince bi çok seyi görmezden gelebiliyorum... kimseyi kirmak istemem, ama en cokta ben uzuluyorum.. bende onlar gibi umursamaz olmak istiyorum, vurdumduymaz. Cunku genelikle uzulen ben oluyorum.. Annem bazen diyorki kizim kendine gel, sert ol kendini ezdirme..

Hakli, bende guclu gorunmek istiyorum ve sert olmak istiyorum.. ilk adimi ben degil misal onlarin atmasini istiyorum..
kendimi nasil frenleye bilirim, nasil vurdumduymaz olabilirim?

Kacan kovalanir taktiği olur ya, öyle davranmak istiyorum fakat nerden baslicam, nasil yapmam lazim.. Hanimlar bana bu konuda destek verirmisiniz benim gibi insanlsr sizlerin sayesinde dahada guclu olsunlar..

Sevgilerimle

Sadece ne istediğinizi bilin ve net olun, verdiğiniz karardan caymayın.
Karşı taraf üzerinize gelecektir siz dik duruşunuzu sergileyin. Sonra kendileri geri çekilmek zorunda kalacaklar.
Hoşunuza gitmeyen ilk olayda bunu uygulayabilirsiniz.

Okuyunca ahanda beni anlatıyor dedim
Bende artık öyleyim.

Misam bir arkadaş kendisi haksiz veya suçlu olup sonrada "ay canim biseymi yaptim bana soguksun" gibi cümleler kullandiginda " yok canım sana oyle gelmistir inan aklima bile gelmedi bla bla" diye cevap verirdim.
Şimdi direk düşündüğümü kem kum etmeden bana yakisan tarzda fazla kirici olmadan söylüyorum inan öyle daha cok kıymete biniyorsun.
Bide öyle insanları görmezden gelmeyi dene mesela seni bozacak bisey yaptiysa bi ortama girince muhatap olma o yokkense sen egleniyormussun gibi olsun.
Canları sıkılınca zaten yine gelip sana saracaklar sık dişini şuna buna sözum var veya dinleniyorum dersin.
Ben şimdi arkadaşlıklardan tabii örnek verdim.

Back
X