Bundan kullanan var mı

simsirellaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
102
Puanlar
33
IMG_20260808_203620.webp
kızlar bundan aldım bugün gliserin kullanan var mı nasıl kullanılıyor?cildim kuru olduğu için aldım ama bir yan etkisi bir şeyi olabilir mi? Bir de Yasemin yağı aldım ayrı olarak, onu nasıl ve ne için kullanıyorsunuz kullanan varsa?

Nemlendirici olarak cream.co, loreal aleo veralı kremi çok yaygın. Hatta yaşlanma karşıtı retinol/retinalli güneş kremli günlük nemlendiriciler mevcut çoğu markada.
( Alırken cildin yağ türüne göre seçmelisiniz)

Kulaklar kirden tıkanınca kulağa dökülen bir yağı, nem versin diye yüzünüze mi süreceksiniz?

Şu çağda milyon seçenek varken gliserinde karar kılmak inanılmaz.

Yasemin yıllar önce ilk aldığım uçucu yağ idi. Arkadaşımdan deodorant olarak iyiymiş diye duydum. Birde en iyi en derin kadın kokusu falan diye bahsi vardır. O kadar begenmemiştim ve o kadar kötüydü ki kokusu. Övülen bu muymuş demiştim. Tabi gerçek olmadığını anladım çöpe gitti. Çok fazla ürün ve marka var hepsi hakiki değil. Her markayı almayın, yasemini de gerçek değilse kullanmayın ve uçucu yağ olduğu için sabit bir yağ ile karıştırın mutlaka. Çok güçlülerdir tahriş yapar.

Yasemin yıllar önce ilk aldığım uçucu yağ idi. Arkadaşımdan deodorant olarak iyiymiş diye duydum. Birde en iyi en derin kadın kokusu falan diye bahsi vardır. O kadar begenmemiştim ve o kadar kötüydü ki kokusu. Övülen bu muymuş demiştim. Tabi gerçek olmadığını anladım çöpe gitti. Çok fazla ürün ve marka var hepsi hakiki değil. Her markayı almayın, yasemini de gerçek değilse kullanmayın ve uçucu yağ olduğu için sabit bir yağ ile karıştırın mutlaka. Çok güçlülerdir tahriş yapar.
Tamam teşekkür ederim sabit yağ dediğiniz zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi şeyler di mi

Nemlendirici olarak cream.co, loreal aleo veralı kremi çok yaygın. Hatta yaşlanma karşıtı retinol/retinalli güneş kremli günlük nemlendiriciler mevcut çoğu markada.
( Alırken cildin yağ türüne göre seçmelisiniz)
Creamco falan açıkçası iyi gelmedi

Creamco falan açıkçası iyi gelmedi
Susam yağı çok öneriliyor. Hem osman müftüoğlu bahsetmişti hem oytun erbaş ( maalesef) .

Ama bence krem dediğinin;
-Gündüz; C vitamini, spf 30/50, kollajen vb.
-Akşam; Retinol veya retinal olmalı. Göz çevresi ayrı olmalı.

Teknoloji ilerliyor yeni çıkan peptitlerde güzelmiş.

Yinede medikal kozmetik kullanmanızı öneririm. 500 tl gece 500 tl gündüz. Bin liraya 1-1,5 ay yeter. Cildiniz için değer

ben yağ kullanıyorum ama %100 oluğunu biliyorum. gliserin su tutar mesela sıvı saç kremine biraz koyabilirsin ayaklarına krem üstüne sürebilirsin. ben göz altıma üzüm çekirdeği yağı hint yağı göz kapağı ameliyatı oldum full yüzüme kuşburnu e vitamini jojoba vs kullanıyorum ama maske gibi. parfüm yağı da yapıyorum jojoba içine ylang ylang vs koyup boynuma ve bileklerime herkes parfümümü soruyor. ama marka önemli yüzüne gliserin nem vermez aksine olan nemi de çekebilir

Tamam teşekkür ederim sabit yağ dediğiniz zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi şeyler dimi
Evet. Yasemin özelinde değil genel uçucu yağlar özelinde nerede kullanacağınıza göre jojoba, hint, kabak çekirdeği, shea gibi yağları da sabit olarak kullanabilirsiniz. Jojobanın hoş ve hafif bir kokusu vardır ama içine eklediğiniz yağın kokusunu öne çıkartır. Hint yağı herşeyden daha fazla derine nüfüz eder dolayısıyla çok iyi bir taşıyıcı yağdır. Ama alırsanız hexan olmayanından bakın. Mesela narenciye yağlarını ancak geceden sürebilirsiniz. Gündüz fototiksik etki yapar güneş lekesi olur. Böyle püfleri var yağların. O yüzden araştırmadan kullanmayın. Marka içerik ve kullanılan miktara dikkat etmek gerekiyor. Ben bir çok şekilde faydalanırım ama genelde saçım için kullanıyorum. Farklı farklı karıştırırım yağ kullanmayı çok seviyorum.

Eki Görüntüle 3812040 kızlar bundan aldım bugün gliserin kullanan var mı nasıl kullanılıyor?cildim kuru olduğu için aldım ama bir yan etkisi bir şeyi olabilir mi? Bir de Yasemin yağı aldım ayrı olarak, onu nasıl ve ne için kullanıyorsunuz kullanan varsa?
Yağlar,bitkiler konusuna baya ilgiliyimdir.Pek çok eğitim de aldım.Gliserin kuru cilt için oldukça iyidir ancak seyrelterek kullanmak lazım.Biraz bile fazla olursa tam tersi kurutucu bir etki yapacaktır.Yıllardır kullandığım basit bir reçete var onu paylaşayım bir deneyin.100 ml madensuyuna bir adet küçük parçalara ayrılmış badem ekleyip 24 saat bekletiliyor.Sonra süzülüp 5 damla gliserin ekleniyor.Bu karışım buzdolabında saklanıyor.Temiz cilde nemlendirici öncesi sürülüyor.Ciltte gerçekten kadifemsi bir etki yaratıyor.
Kaliteli ürün olması önemli,bu markayı hiç bilmiyorum.Ben onkafarma kullanıyorum,üretim süreçlerini de iyi biliyorum gayet kaliteli.

Bilemedim gözenekleri tıkama ihtimali var
Milyon tane nemlendiric varken neden bu

Back
X