- Emoji Skoru
- 102
- Puanlar
- 33
- Konu Sahibi simsirellaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kullandınız miiyi bi marka değil
evet bir iki yağını aldım ziraat mühendisi bi tanıdığım bana normal gerçek yağ sıkıp veriyor badem vs aradaki farkı görüyorumKullandınız mi
Ne alaka masaj yapmak için kullanıldığını soyledilerKulaklar kirden tıkanınca kulağa dökülen bir yağı, nem versin diye yüzünüze mi süreceksiniz?
Şu çağda milyon seçenek varken gliserinde karar kılmak inanılmaz.
Tamam teşekkür ederim sabit yağ dediğiniz zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi şeyler di miYasemin yıllar önce ilk aldığım uçucu yağ idi. Arkadaşımdan deodorant olarak iyiymiş diye duydum. Birde en iyi en derin kadın kokusu falan diye bahsi vardır. O kadar begenmemiştim ve o kadar kötüydü ki kokusu. Övülen bu muymuş demiştim. Tabi gerçek olmadığını anladım çöpe gitti. Çok fazla ürün ve marka var hepsi hakiki değil. Her markayı almayın, yasemini de gerçek değilse kullanmayın ve uçucu yağ olduğu için sabit bir yağ ile karıştırın mutlaka. Çok güçlülerdir tahriş yapar.
Creamco falan açıkçası iyi gelmediNemlendirici olarak cream.co, loreal aleo veralı kremi çok yaygın. Hatta yaşlanma karşıtı retinol/retinalli güneş kremli günlük nemlendiriciler mevcut çoğu markada.
( Alırken cildin yağ türüne göre seçmelisiniz)
Yağ sonuçta. Saça da sürüyorlar. Masaj yağı bile olsa yüze sürülür mü? Kimden etkilenip aldıysanız bir daha izlemeyin onu.Ne alaka masaj yapmak için kullanıldığını soylediler
Susam yağı çok öneriliyor. Hem osman müftüoğlu bahsetmişti hem oytun erbaş ( maalesef) .Creamco falan açıkçası iyi gelmedi
Evet. Yasemin özelinde değil genel uçucu yağlar özelinde nerede kullanacağınıza göre jojoba, hint, kabak çekirdeği, shea gibi yağları da sabit olarak kullanabilirsiniz. Jojobanın hoş ve hafif bir kokusu vardır ama içine eklediğiniz yağın kokusunu öne çıkartır. Hint yağı herşeyden daha fazla derine nüfüz eder dolayısıyla çok iyi bir taşıyıcı yağdır. Ama alırsanız hexan olmayanından bakın. Mesela narenciye yağlarını ancak geceden sürebilirsiniz. Gündüz fototiksik etki yapar güneş lekesi olur. Böyle püfleri var yağların. O yüzden araştırmadan kullanmayın. Marka içerik ve kullanılan miktara dikkat etmek gerekiyor. Ben bir çok şekilde faydalanırım ama genelde saçım için kullanıyorum. Farklı farklı karıştırırım yağ kullanmayı çok seviyorum.Tamam teşekkür ederim sabit yağ dediğiniz zeytinyağı ya da Hindistan cevizi yağı gibi şeyler dimi
Yağlar,bitkiler konusuna baya ilgiliyimdir.Pek çok eğitim de aldım.Gliserin kuru cilt için oldukça iyidir ancak seyrelterek kullanmak lazım.Biraz bile fazla olursa tam tersi kurutucu bir etki yapacaktır.Yıllardır kullandığım basit bir reçete var onu paylaşayım bir deneyin.100 ml madensuyuna bir adet küçük parçalara ayrılmış badem ekleyip 24 saat bekletiliyor.Sonra süzülüp 5 damla gliserin ekleniyor.Bu karışım buzdolabında saklanıyor.Temiz cilde nemlendirici öncesi sürülüyor.Ciltte gerçekten kadifemsi bir etki yaratıyor.Eki Görüntüle 3812040 kızlar bundan aldım bugün gliserin kullanan var mı nasıl kullanılıyor?cildim kuru olduğu için aldım ama bir yan etkisi bir şeyi olabilir mi? Bir de Yasemin yağı aldım ayrı olarak, onu nasıl ve ne için kullanıyorsunuz kullanan varsa?