Bundan sonra nasıl davranmalıyım? teselliye ihtiyacım var

etpk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
116
16
98
İstanbul
uzun süreli ilişkimi bitirmiş bulunmaktayım dün akşamdan itibaren. iki üç aylık ayrılık süresinde başka kızla görüştüğünü ve öpüştüğünü öğrendim. konuştuğunu biliyodum sormama ragmen öyle bişey olmadı demişti bilseydim zaten tekrar başlamazdım.
artık onu kendime ait hissedemiyorum yıllarımın boşa gittiğini heba olduğunu anladım. ayrısınız gayet normal diyenler olabilir ama ne biliyim kaldıramıyorum işte
dün akşamda bu olayları öğrendiğime ona güvenmenmediğime kaldıramadığıma dair bi not yazıp cebine sıkıştırdım. bidada telefonuma bakmadım aradımı yazdımı bilmiyorum
gerçekten koydu ve üzülüyorum tesellinize kendimi değerli hissetmeme ihtiyacım var sanırım. bundan sonra nasıl bi yol izlemeliyim ona olan davranışlarımda sizce öfkeyle gidip bela okumakta istemiyorum sessiz kaldım şuan.

Ayrıyken başkasıyla görüşüp öpüşmesine normal diyecek kişiler olacaktır mutlaka evet,belki haklı da olabilirler ama bana ters.Sen hayatına girmişsin bir kere,seni tanırken başkasıyla da olabilmiş.
Geldiğinde boşluk doldurana değil,yokluğunda yeri doldurulamayana aşık olunmaz mı? Demek ki aşık değilmiş sana.
Bence doğru olanı yapmışsın,önüne bakmalısın artık.

Son düzenleme:
Pardon geri sildim yazdığımı
Ayrıyken başkasıyla görüşmesini çok acayip bulmadım
Ben aldattı sanmıştım
Yine de kaldıramıyorsan ayrıl tabi

dediğin gibi yokluğumda boşluğumu doldurmaya çalıştı banada ters işte sonuçta uzun süreli bi ilişki hazmedemiyorum işte dünden beri dağaldım resmen

Sessizliğine devam et ve dönmek gibi bir hata yapma bence
Öfkeni kussan ne olacak aldatmış işte şerefsiz.

bende şerefsiz dememek için zor tutuyorum kendimi dönmek gibi bi hata yapmayı düşünmüyorum ama basit bi kız için beni ikinci plana atıp nasıl o hatayı yapabilir aklım almıyor hiç mi düşünmedi beni bilmiyorum

Hazmedemiyorsan tamamen ayrıl gitsin ne hali varsa görsün

ayrıldığınız dönemde başkasıyla görüşse,öpüşse hatta uşak,hizmetçi,aşçı kombosunu yapsa önemli olmamalı.bitmiş gitmiş siz de artık önünüze bakın.
Öğrendiğiniz iyi olmuş daha net şekilde kafanızdan atarsınız .karalar bağlamanıza gerek yok .hayat devam ediyor.

Son düzenleme:
Bence bir süre kafanı topla unut onu yada tekrar başla diyemem bu aşkı siz yaşadınız akışına bırakmak en doğru olanı suan o yüzden kendini sakın üzmemeye çalış

Şimdi hazmedemiyorsunuz ama zamanla bu da geçicektir elbet. Sizin yapacağınız en güzel şey onu kendi haline bırakmak. Geri gelse de kabul etmemek.

Bence bir süre kafanı topla unut onu yada tekrar başla diyemem bu aşkı siz yaşadınız akışına bırakmak en doğru olanı suan o yüzden kendini sakın üzmemeye çalış
öyle olmuyor keşke olsa aklıma gelip aklımda o hali canlandıkça elim ayagım bosalıyor sanki

Baskasiyla gorusume meselesini asla dogru bulmuyorum. Bir insan bir kisiye aittir. Daldan dala gezmekle ask yasanmaz. Ben de kabullenemezdim o kadar genis degilim.

yapmaniz gereken tek sey mantikli dusunmek. Once kendinize ben bunu hakettim mi diye sorun. Eger cevabiniz hayirsa, size haketmediginiz birseyi yasatan adam icin uzulmeye degmez.

Kararınızı vermişsiniz, bu saatten sonra onu hatırlatan ne varsa hayatınızdan çıkarın. Yeni bir uğraş bulun kendinize, sakın ama sakın eskiye dair hatıralarınızı canlandıracak film, müzik gibi şeyleri izlemeyin, dinlemeyin. Mesela forumda aşk acısı çekenler topiğini değil de, kendinize uygun olabilecek yemek topiklerini mesela takip edin. Sürekli böyle hissetmeyeceksiniz zamanla geçecek kayıp duygunuz o yüzden acınızı doya doya yaşayın...

bende o kadar geniş değilim kabul edemem ama üzülmemek elde değil maalesef

Benzer bir şey oldu ben de hazmedememiştim.

Teknik olarak aldatma olmaması hazmetmem gerektiği anlamına gelmez bana göre.

Başka biriyle görüşmüş , dokunmuş bana göre mundar olmuştur artık o adamı midem almaz daha.

öyle yapmaya çalışıyorum teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…