Bunlar çok cici

GunesinKizi35

9. takım mezunu
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
3.940
10.153
408
İzmir
Çanakkale'den sevimli patiler sizleri selamlıyor. Henüz 40 günlükler ve artık annelerinden ayrılıp yeni yuvalarına gidebilmek için yeterince güçlüler. Golden melezi bu bebeklerden birine yuvanızın kapılarını açmak ve birlikte koşup oyunlar oynayabilmek için biraz acele etmeniz lazım.:16::16:
Yer: Çanakkale
NOT: Eğer İstanbul veya Çanakkale'den sahiplenmek isterseniz bir gönüllü tarafından teslim edilecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba, cok tatlılar maşallah ben de 2 ay önce 6 aylık köpeğimi kaybettim, yani ölmedi tasması açılmış ve kayboldu onun kaybolduğu gün öyle bir kar yağdı ki 3 gün sokağa cıkamadık karda kışta onu bulucam diye ben hasta olmuştum :( inanılmaz seviyodum elimde büyüttüm bi daha köpek bakamam diye düşünüyordum ama fotografları görünce dayanamadım. anneleri mi golden kırması? yoksa anne golden baba başka bi tür olduğu için mi öyle söylediniz?

merhaba, cok tatlılar maşallah ben de 2 ay önce 6 aylık köpeğimi kaybettim, yani ölmedi tasması açılmış ve kayboldu onun kaybolduğu gün öyle bir kar yağdı ki 3 gün sokağa cıkamadık karda kışta onu bulucam diye ben hasta olmuştum :( inanılmaz seviyodum elimde büyüttüm bi daha köpek bakamam diye düşünüyordum ama fotografları görünce dayanamadım. anneleri mi golden kırması? yoksa anne golden baba başka bi tür olduğu için mi öyle söylediniz?

bildiğim kadarıyla anne golden baba başka bir tür ve sonuçta bu melez canlar dünyaya gelmiş. ilan bana ait değil bir siteye ait. paylaşım istiyorlar diye bende burda paylaşayım dedim ve çok ciciler gerçekten benimde şuan 4 aylık bir köpüşüm var annem birine zor katlanıyor 2.sini alamam hemde bu bebişler bana uzak

ben bi tanesini sahiplenmeyi çok isterim ama bursa'da yaşıyorum ilanda çanakkale ve istanbul diye belirtmişler o kısmı atlamışım :/ neyse ilan sahibiyle konuşmak lazım bunu. çok teşekkür ederim paylaşım için

ben bi tanesini sahiplenmeyi çok isterim ama bursa'da yaşıyorum ilanda çanakkale ve istanbul diye belirtmişler o kısmı atlamışım :/ neyse ilan sahibiyle konuşmak lazım bunu. çok teşekkür ederim paylaşım için

rica ederim . bu arada anladığım kadarıyla çanakkale ve istanbula sahiplenirlerse şuanda ki sahipleri teslim edecek. diğer durumda siz gidip almalısınız sanırım . umarım bu güzel bebişlerden birine sahip çıkar onun ömürlük yuvası olursunuz

Back
X