- Konu Sahibi aslankomandomunmelegi
-
değilmine heveslerle alınır çeyizler... güle güle iyi günlerde kullan inşaallah..
inşallahhh canım inşallahh teşekür ederimgüle güle kullan canım.:96:
40 yıl düşünsem bu incikboncuklar gelmez aklıma, allahım ben de bir sorun mu var25 yaşındayım çeyiz kelimesini kullanmadım bile, annem yapmıştır inşallah bişeyler
çok demi gerçektenNe kadar çok nihalen var senin :26::26: güzel günlerde kullan inşallah devamını da görmek isteriz
40 yıl düşünsem bu incikboncuklar gelmez aklıma, allahım ben de bir sorun mu var25 yaşındayım çeyiz kelimesini kullanmadım bile, annem yapmıştır inşallah bişeyler
Ben de bir yıl öncesine kadar sizin gibiydim. Bendeki çeyiz hevesi direkt evlilik planlarıyla birlikte başladı, sizde de öyle olur belki :)
aslankomandomunmelegi tez vakitte eksiklerinizi tamamlarsınız inşallah. Güle güle kullanın.
çok güzelller arkadaşım hepsini ağız tadıyla güle güle kullan =)
maşallah sen çeyizi yurt genelinden toplamışsın
maşallah çok güzel sağlıkla kullan inş:80:
kesinlikle katılıyorum evlilik planlarıyla birlikte başlıyor bu çeyiz hevesi
eksikler daha var tabi olmazmı,cuma günü sözüm,pazar da hem nişanım hem nikahım var düğüne kadar bitebilmeli bunlar :44:
Çok az kalmış senin, ben daha zamanın vardır diye düşünmüştüm nedense :) Allah kolaylık versin, tamamına erdirsin inşallah :) Düğün ne vakit ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?