Mutfak Dekorasyonu Bunlar da benim mobilyalarım

koltuk takiminin aynilarindan satioardum kimse memnun kalmamisti bende magzada gordukce zaten usanmistim kulanlisli diile be canim :S

koltuk takiminin aynilarindan satioardum kimse memnun kalmamisti bende magzada gordukce zaten usanmistim kulanlisli diile be canim :S

neden memnun kalmamışlardı ki.
ben 2 yıldır kullanıyorum gayet memnunum onlar kullanmasını bılmıyodur belkide kaydirigubbakcemile2 çok rahat ve kullanışlı teklilerde açılıyo çok kullanışlı bence

ayy ben o koltukları çok beğeniyorumm almayı düşünüyodum arkadaşımda var kırmızısı o aldığı için ben alamam artık :(( kopya gibi olmaz kaydirigubbakcemile4

ayy ben o koltukları çok beğeniyorumm almayı düşünüyodum arkadaşımda var kırmızısı o aldığı için ben alamam artık :(( kopya gibi olmaz kaydirigubbakcemile4

olsun cnm sende farklı rengini alırsın .
benden sonra çevremden bikaç kişi aldı. farklı renklerinden. ben hiç benden gördülerde aldılar demedim dahada sevindim..demekki beyenmişler almışlar dedim :hulya:

canımmm koltuklardan memnun musun gerçektenn? ben de bunların kırmızı siyahlısına bayılıyorum ama benimki "abimlerde var, hiç rahat değilmiş bunlar, hiç kullanamıyolamış" diyoo.

Back
X