Bunlar genelik belirtisi mi

sosyopat17

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
53
5
16
26
Şubatın 8 inde bir ilişki yaşadım ama korunmasız değildi ve içime girmedi boşalma da olmadı ama 3 gündür bekliyorum kasıklarım ağrıyo göğüslerim şiş acıyo adet olacak gibiyim ama olmuyorum adetim 3 gündür gecikti endişelenmeye başladım birşey var mıdır

Dalga mı geçiyorsunuz

Gebe kalırsanız DSÖ ye haber verin literatüre geçirsinler .

Sürtünmeyi birakin. Dogru duzgun sevisin,ozaman hamilelikden endiselen

Eklentiler

• Screenshot_2022-02-23-08-23-05-701_com.android.chrome.webp
    47,6 KB · Görüntüleme: 36
Yok yok değilsin. Ama öyleyse bile biz bilemeyiz ki sen test yapmadan. He test yaptıktan sonra da geç döllenme falan diye kendini yiyip bitirme sen direkt doktora git bence geçmiş olsun.

Keşke yargılanmak yerine soruma bir cevap alabilsem bu sitede zaten endişeli olan birini daha da strese sokuyorsunuz
Neyin cevabı ? Bu soruyu buraya yazana kadar google a yaz ‘neyle hamile kalınır’ diye mesela karşına ‘sperm’ diye bi olgu çıkar sen de belki ‘aaa sperm gerekiyormuş be. görmedim ki çünkü boşalmadı’ der ve aydınlanırsın. Omuzlarınızın üstündekini kullanın biraz burda ahkam kesmek yerine.

Keşke yargılanmak yerine soruma bir cevap alabilsem bu sitede zaten endişeli olan birini daha da strese sokuyorsunuz
Kimse bilemez bunu ne istiyorsunuz ki gebelik testi mi olalim ultrason mu olalim . Kanda ki değer mi olalim. Biz nerden bilelim . Icine boşalmadıysa hamile kalamazsin. Boşalmadan içine girmeden nasil hamile olacaksınız. Endişe ediyorsaniz test yaparsaniz

Boşalma olmadıysa çooook zor. Madalya falan takmaları gerekiyor hamile kalırsanız. Boşalma olmasa bile penisten sevişirken çok çok az bi sıvı gelir halk arasında zevk suyu deniyor sanırım. Herneyse onda çok az miktarda sperm bulunuyormuş ama dediğim gibi ihtimali çok düşük. Yine de kendinizi rahatlatmak istiyorsanız test yapın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…