- 17 Ağustos 2021
- 53
- 5
- 16
- 26
- Konu Sahibi sosyopat17
-
Keşke yargılanmak yerine soruma bir cevap alabilsem bu sitede zaten endişeli olan birini daha da strese sokuyorsunuzİsim değiştirip değiştirip aynı soruyorsunuz galiba.
Okadar basit birşekilde hamile kalan insanlar var ki o ihtimal gelir beni bulur diye korkuyorumDalga mı geçiyorsunuz
Gebe kalırsanız DSÖ ye haber verin literatüre geçirsinler .
Neyin cevabı ? Bu soruyu buraya yazana kadar google a yaz ‘neyle hamile kalınır’ diye mesela karşına ‘sperm’ diye bi olgu çıkar sen de belki ‘aaa sperm gerekiyormuş be. görmedim ki çünkü boşalmadı’ der ve aydınlanırsın. Omuzlarınızın üstündekini kullanın biraz burda ahkam kesmek yerine.Keşke yargılanmak yerine soruma bir cevap alabilsem bu sitede zaten endişeli olan birini daha da strese sokuyorsunuz
Sürtünmeyi birakin. Dogru duzgun sevisin,ozaman hamilelikden
Kimse bilemez bunu ne istiyorsunuz ki gebelik testi mi olalim ultrason mu olalim . Kanda ki değer mi olalim. Biz nerden bilelim . Icine boşalmadıysa hamile kalamazsin. Boşalmadan içine girmeden nasil hamile olacaksınız. Endişe ediyorsaniz test yaparsanizKeşke yargılanmak yerine soruma bir cevap alabilsem bu sitede zaten endişeli olan birini daha da strese sokuyorsunuz
Boşalma olmadıysa çooook zor. Madalya falan takmaları gerekiyor hamile kalırsanız. Boşalma olmasa bile penisten sevişirken çok çok az bi sıvı gelir halk arasında zevk suyu deniyor sanırım. Herneyse onda çok az miktarda sperm bulunuyormuş ama dediğim gibi ihtimali çok düşük. Yine de kendinizi rahatlatmak istiyorsanız test yapın.Şubatın 8 inde bir ilişki yaşadım ama korunmasız değildi ve içime girmedi boşalma da olmadı ama 3 gündür bekliyorum kasıklarım ağrıyo göğüslerim şiş acıyo adet olacak gibiyim ama olmuyorum adetim 3 gündür gecikti endişelenmeye başladım birşey var mıdır
İçine girmeyip boşalma olmadıysa kesin hamilesindir. Bosalsaydi olmazdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?