- 7 Ağustos 2016
- 1.234
- 896
- 123
- 28
- Konu Sahibi 3tatlikardes
-
Yarin saglik ocagina gidip kan verin.kürtajdan düsükten sonra düzensizlikler yaşanmasi normal,gec dollenme olduysa gebelikte oleğan bi durum hayirlisi olsun hakkinzda.Hayırlı akşamlar,
Yaklaşık iki haftadır goguslerimin kahverengi çerçevesinde yeşil damarlar gorunuyordu. 1 haftasında mor damar eklendi. Normalde hiç gorunmezdi damar falan.
Bir haftadır gogus uclarim karardı. Bayağı farkedilecek sekilde. Sol gogus çerçevem genişledi biraz.
Son iki gundur idrarim tortulu.
Son adet tarihim 3 temmuz gecesi.
Yani adetimden 3 gün geçti bu sabah namazinda idrar testi yaptım negatif çıktı. İdrarima baktığımda gercekten içinde beyaz seyler yüzüyor gibiydi.
Cevap verenlere teşekkür ederim bu arada 5 ay önce dusuk oldu tam 1 aylık hamileyken 6 aylık evliyim
Çok üzülüyorum coook Allah sabır versin inşallah herkes e
Benimde ilk gebelik ve goguslerimde inanılmaz agri ve damarlar belirginlesmisti ..Hayırlı akşamlar,
Yaklaşık iki haftadır goguslerimin kahverengi çerçevesinde yeşil damarlar gorunuyordu. 1 haftasında mor damar eklendi. Normalde hiç gorunmezdi damar falan.
Bir haftadır gogus uclarim karardı. Bayağı farkedilecek sekilde. Sol gogus çerçevem genişledi biraz.
Yani adetimden 3 gün geçti bu sabah namazinda idrar testi yaptım negatif çıktı. İdrarima baktığımda gercekten içinde beyaz seyler yüzüyor gibiydi.
Cevap verenlere teşekkür ederim bu arada 5 ay önce dusuk oldu tam 1 aylık hamileyken 6 aylık evliyim
İdrar testi yaparken farkettim ben boyle içinde beyaz biseyler yuzuyordu sanki.
Hayırlısı olsun arkadaşlar takmamak lazım doğru
Hayırlı akşamlar,
Öncelikle Allah İsteyen herkese evlat nasib etsin inşallah. Benim kadar kendi vucudunda olan bitenlerle ilgilenen biri daha yoktur. (özellikle hamilelik istediğim 2 sene içinde) Ne zamanki kendimle ilgilenmeyi bıraktım adetim 5 gün geçmiş ben hava değişimi falan sanıyodum. sonra hassas test aldım direk pozitifi gördüm. ilk idrarla yaptım sanırım tam hatorlamıyorum o anki heyecanımdan. Ama her belirti bir olmuyo onu biliyorum. Kan verin beta hcgye baksınlar zaten peşinden 2 gün sonra tekrar gelin, değerin en az 2 katına çıkması bekleniyo sağlıklı bir gebelik ise.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur inşallah hamilesinizdir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?