Bunlar hamilelik belirtisi mi?Arkadaşlarım lütfen yardim?

3tatlikardes

8.7.17 ~ 7.9.19 ~ 19.01.24
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2016
1.234
896
123
28
Hayırlı akşamlar,
Yaklaşık iki haftadır goguslerimin kahverengi çerçevesinde yeşil damarlar gorunuyordu. 1 haftasında mor damar eklendi. Normalde hiç gorunmezdi damar falan.
Bir haftadır gogus uclarim karardı. Bayağı farkedilecek sekilde. Sol gogus çerçevem genişledi biraz.
Son iki gundur idrarim tortulu.
Son adet tarihim 3 temmuz gecesi.

Yani adetimden 3 gün geçti bu sabah namazinda idrar testi yaptım negatif çıktı. İdrarima baktığımda gercekten içinde beyaz seyler yüzüyor gibiydi.
Cevap verenlere teşekkür ederim bu arada 5 ay önce dusuk oldu tam 1 aylık hamileyken 6 aylık evliyim

Çok üzülüyorum coook Allah sabır versin inşallah herkes e

Pardon 2 hafta önce yeşil damar göründü bir hafta öncede mor damarlar eklendi demek istedim

Hamilelik icin kesin bir belirti yoktur. 2 senede her belirti yasamiş biri olarak ki psikolojik asla degildi suan umursamiyorum. Sizde oyle yapabiliyorsaniz yapin cunku stres cok etkiliyor maleseff...
Saydiklariniz olabilirde olmayabilirde. Insallh hamilesinizdir

10 gün gecikince kan tahlili yapın kesin sonuç alın. Böyle oldu mu olmadı mı acaba belirti mi diyenleri tasvip etmiyorum. Çünkü insan acaba acaba diye sebeplenir sonra üzülür bir süre sonra hamilelik sürecini de etkiler. Çabuk etkilenen biriyseniz bunlara takılmadan düşüncelerinizi boşaltın bekleyin. Sabredin doğru zamanda test yaptırın.

Allah isteyen herkese nasip eder inşallah. Yanlış anlamayın sözlerimi ben sizin iyiliğiniz için söylüyorum. Tez zamanda nasip etsin rabbim size de.

Hayırlı akşamlar,
Yaklaşık iki haftadır goguslerimin kahverengi çerçevesinde yeşil damarlar gorunuyordu. 1 haftasında mor damar eklendi. Normalde hiç gorunmezdi damar falan.
Bir haftadır gogus uclarim karardı. Bayağı farkedilecek sekilde. Sol gogus çerçevem genişledi biraz.

Yani adetimden 3 gün geçti bu sabah namazinda idrar testi yaptım negatif çıktı. İdrarima baktığımda gercekten içinde beyaz seyler yüzüyor gibiydi.
Cevap verenlere teşekkür ederim bu arada 5 ay önce dusuk oldu tam 1 aylık hamileyken 6 aylık evliyim

Yarin saglik ocagina gidip kan verin.kürtajdan düsükten sonra düzensizlikler yaşanmasi normal,gec dollenme olduysa gebelikte oleğan bi durum hayirlisi olsun hakkinzda.

Canm benm her ay belirtm vardi
Ama yoktu
Belirti olmadigi ay hakikaten hamile oldugumu ogrendm.
Bekle... kan yaptr yada
En kesin sonuc , bu arada Allah kalbine gore versin

En az 1 hafta geçsin sizde emin olursunuz .. çok kafanızı yormayın . Akışına bırakın biraz .

Belirtiler hepimizde farklı olabiliyor, bende Regl olcam diye bekliyordum ama hamile olduğumu öğrendim.öncekilere göre farkı gün içinde çok tatlı uykumun gelmesi ve göğüslerimin Regl öncesinden çok daha hassaslaşmasıydı :anneadayı:
Yine de biraz daha bekle dayanamazsan erken gebelik testleri oluyor onlar daha hassas çıkar muhtemelen benim onda çıkmıştı ilk daha günüm bile geçmemişti :KK200:
Allah isteyen herkese nasip eder bu duyguyu inşallah :dua:

Hayırlı akşamlar,

Benimde ilk gebelik ve goguslerimde inanılmaz agri ve damarlar belirginlesmisti ..
Umarım hamilesindir ...
Benim idrarda tortu falan yoktu acaba tortu dediğiniz şey pıhtı mi ???

İdrar testi yaparken farkettim ben boyle içinde beyaz biseyler yuzuyordu sanki.
Hayırlısı olsun arkadaşlar takmamak lazım doğru

İdrar testi yaparken farkettim ben boyle içinde beyaz biseyler yuzuyordu sanki.
Hayırlısı olsun arkadaşlar takmamak lazım doğru

Canım peki hamilemisin? Beyaz şeyleri hamileliğe yormamak lazım çünki ben her doktora gidip idrar testi yapılcağı zaman bende de hep öyle oluyordu fakat çoğu zaman iltahaplanmaydı.. :(

Hayırlı akşamlar,

Öncelikle Allah İsteyen herkese evlat nasib etsin inşallah. Benim kadar kendi vucudunda olan bitenlerle ilgilenen biri daha yoktur. (özellikle hamilelik istediğim 2 sene içinde) Ne zamanki kendimle ilgilenmeyi bıraktım adetim 5 gün geçmiş ben hava değişimi falan sanıyodum. sonra hassas test aldım direk pozitifi gördüm. ilk idrarla yaptım sanırım tam hatorlamıyorum o anki heyecanımdan. Ama her belirti bir olmuyo onu biliyorum. Kan verin beta hcgye baksınlar zaten peşinden 2 gün sonra tekrar gelin, değerin en az 2 katına çıkması bekleniyo sağlıklı bir gebelik ise.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur inşallah hamilesinizdir :) :KK200:

Canım peki hamilemisin? Beyaz şeyleri hamileliğe yormamak lazım çünki ben her doktora gidip idrar testi yapılcağı zaman bende de hep öyle oluyordu fakat çoğu zaman iltahaplanmaydı.. 

Daha adet olmadım geçen ay 10 gün geciktim hamileyim sandım ama adet oldum herhalde cenaze vardı ve ramazan ayında beslenme düzenim bozuldu diye ondandır diye düşündüm. Bu ay daha olmadım yine 10 gün falan gecikir diye korkuyorum 40 günde bir adet olmam inşallah

Bu arada bu ayki belirtiler geçen ayki gibi değil. Geçen ay sadece kasıklae ve karnım ağrıyordu

Öncelikle Allah İsteyen herkese evlat nasib etsin inşallah. Benim kadar kendi vucudunda olan bitenlerle ilgilenen biri daha yoktur. (özellikle hamilelik istediğim 2 sene içinde) Ne zamanki kendimle ilgilenmeyi bıraktım adetim 5 gün geçmiş ben hava değişimi falan sanıyodum. sonra hassas test aldım direk pozitifi gördüm. ilk idrarla yaptım sanırım tam hatorlamıyorum o anki heyecanımdan. Ama her belirti bir olmuyo onu biliyorum. Kan verin beta hcgye baksınlar zaten peşinden 2 gün sonra tekrar gelin, değerin en az 2 katına çıkması bekleniyo sağlıklı bir gebelik ise.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur inşallah hamilesinizdir :) :KK200:

İnanın bu ay adetim geciktiğinden beri takıyorum geçen ay kendimi yemiştim resmen olcak mı olmicak mı diye bu ay hayırlısı dedim geçtim

Back
X