canım malesef imkansız kot elbise 10 tl sıfır çünkü badi 4 tl pantolon 5 tl fermuarlı ceket 7.5 tl 26buçuk oluyo toplamda 25 olur beyaz elbise satıldı ama diğer sayfamda sanırım yurtdışından gelen beyaz altı çizgili renkli bi elbise vardı onuda alırsan toplam 30 tl yaparım aslında o elbisede 10 tldi ama 5 olsun sana
canım malesef imkansız kot elbise 10 tl sıfır çünkü badi 4 tl pantolon 5 tl fermuarlı ceket 7.5 tl 26buçuk oluyo toplamda 25 olur beyaz elbise satıldı ama diğer sayfamda sanırım yurtdışından gelen beyaz altı çizgili renkli bi elbise vardı onuda alırsan toplam 30 tl yaparım aslında o elbisede 10 tldi ama 5 olsun sana
anladım, yok o elbise kalsın
o zaman kot elbise, badi, pantolon, fermuarlı ceket bunların yanında pembe sweet yada 2li pijama altı varya onlardan biri ekleyelim 25e alayım.. ne dersiniz.. ben sizi anlıyorum ama daha bunun kargo masrafı var.. o yüzden onu da düşünüyorum.. böyle olursa 25e almak istiyorum.. teşekkürler