Bebek İkinci El bunlar kaldı

jasmin_88

yasemin;ömrüne aşık...
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
838
4
96
37
Adana
kızlar diğer sayfa çok karıştı satılanlar satılmayanlar filan en son elimde bunlar kaldı düşünenler için

Eklentiler

• $ALIM9236.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 68
  • $ALIM9232.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 81
  • $ALIM9069.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 70
hepsi toplam 90 tl olur 2 tane daha alt pijama var ama ekleyemedim nedense onlarla birlikte olur düşünen için

canım malesef imkansız kot elbise 10 tl sıfır çünkü badi 4 tl pantolon 5 tl fermuarlı ceket 7.5 tl 26buçuk oluyo toplamda 25 olur beyaz elbise satıldı ama diğer sayfamda sanırım yurtdışından gelen beyaz altı çizgili renkli bi elbise vardı onuda alırsan toplam 30 tl yaparım aslında o elbisede 10 tldi ama 5 olsun sana

anladım, yok o elbise kalsın
o zaman kot elbise, badi, pantolon, fermuarlı ceket bunların yanında pembe sweet yada 2li pijama altı varya onlardan biri ekleyelim 25e alayım.. ne dersiniz.. ben sizi anlıyorum ama daha bunun kargo masrafı var.. o yüzden onu da düşünüyorum.. böyle olursa 25e almak istiyorum.. teşekkürler

merhaba
sizden cevap gelmedi
tamam sizin dediğiniz gibi (eğer halen uygunsa) kot elbise, badi, pantolon, fermuarlı ceket 25e almak istiyorum

19.90 olmasın eğer öyleyse ordan alın arkadaşım ozaman hatta bukadar ucuzsa büyük bedenini bende alayım çünkü kızıma hiç giydiremedim bunu

mesaj yazmıştım size
kopyalayıp yapıştırıyorum :)

tamam sizin dediğiniz gibi (eğer halen uygunsa) kot elbise, badi, pantolon, fermuarlı ceket 25e almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…