Bunlar ne demek

PrensesAnnesi_

Hayat Kısa Kuşlar Uçuyor🕊 İnekler Takla Atıyor 🐮
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2017
8.437
23.110
598
Merhaba hanımlar arkadasim bebek sahibi olmak istiyor doktorlar hiçbir sorun yok diyor bu ay adet olmadı kan da çıkmadı ama ilk gebeligi 2 ay sonra kan da çıktı ama o gebeliği düşükle son buldu maalesef bugün doktora gitti ve kan negatif bu yazılar ne demek biz anlayamadık çok tskr ederim şimdiden ♥

Eklentiler

• IMG-20190325-WA0027.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 49
İnşallah tüm isteyenlerin içi sıra bizlerinde yüzünü güldürsün kucağını doldursun
Sen demi bebek istiyosun canım kaç yıllık evlisin insallah canım benim insallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun evlat la sınama sen Yarabbi

Sen demi bebek istiyosun canım kaç yıllık evlisin insallah canım benim insallah rabbim isteyen herkesin kucağını doldursun evlat la sınama sen Yarabbi
Evet kuzum 7 senedir uğraşıyorum çok zor çok ağır bir imtihan Rabbim sınavımızı geçmeyi yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Evet kuzum 7 senedir uğraşıyorum çok zor çok ağır bir imtihan Rabbim sınavımızı geçmeyi yavrumuzu kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Amin kuzum amin üzülme rabbim ol der ve olur herşeyin vakti zamanı var belliki zamanı daha gelmedi ama rabbim en kısa zamanda nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…