bunlar normal mi?

nur_45

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2009
1.532
1
116
40
Ankara
bugün itibariyle 6+1 hamileyim inş....bugün kalktığımdan beri baş ağrısı ve hafifte olsa gün boyu devam eden mide bulantısı yaşıyorum....normal mi....benimle aynı periyotta olan arakdaşlar sizde yaşıyor musunuz?bu durumu kolay atlatabilmek için yaptığınız bişeyler var mı...teşekkürler şimdiden..

hamıle kalmadım ama normal oldugunu bılıorum
hormanlardan dolayı
yapacak bısı yok
4. aya kadar cekecksın
saglıklan al kucagına ınşşşş

evet nur ben şuan o dönemde değilim ama bende bazen başağrısı oldu esranın değidi gibi bunlar hormonlar tarafından oluşan şeyler ve kişiden kişiye farklılık gösterebiliyo... mesela ben adet olacğım günlerde ilk 3 ay adet belirtileri gördüm,kasıklarda ağrı,göğüslerde şişkinlik ağrı asabiyet bunlarda oldu hormonlar yüzündenmiş,şuan 16+6 yım hiç birini yaşamıyorum...Birde allahıma şükür sorunsuz bi hamilelik geçiriyoruum ne aşerdim ne bulantılarım oldu ilk 3 ayı çook iyi geçirdim hiç bişeyden tiksinmedim inşallah doğuma kadar da kolay geçer bebişlerimizi sağlıklı kucağımıza alırız.:ecrin_bebek::CüvCüv:

hamıle kalmadım ama normal oldugunu bılıorum
hormanlardan dolayı
yapacak bısı yok
4. aya kadar cekecksın
saglıklan al kucagına ınşşşş

teşekkür ederim esracım bebeğimizin sağlıkla gelmesi en büyük duamız...ilk olunca biraz tedirgin ilerliyor insan...umarım en kısa zamanda sende bebeğine kavuşursun

maşallah ecrinsudem....bende bugün itibariyle 6+6 oldum...bulatılarım devam ediyor gün içerisinde farklı şiddetlerde oluyor ama genelde kendini hissettiyor...sen nerdeyse yarılamışsın umarım bizde sorunsuz ilerleriz....doktorumuz 8.haftada gelin dedi kalp atışları için ben 7+5de falan gtsem olur mu acaba yola çıkcazda tedirgin gtmek istemiyorum...:ecrin_bebek:

inşallaaah ya bana geçmiyo sanki zaman bazende diyorum ne çabuk geçmiş bi an önce kucağıma almak istiyorum yarabbim inşşş hepimize nasip eder..

bu arada yola çıkıcam demişşsin ama dr.danış önce bi belki çıkma diyebilir çünkü en riskli dönemdesin..bence duyulabilir gerçi duyulmuyor da görünüyor :) benim ilk duyduğumda 2.5 ay fln dı sanıırm 2li testi yaptırdığım dr.dinletti öyle muhteşem bişeyki anlatamamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…