bunlar yüzünden bayramlardan nefret eder oldum

limoncu28

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2013
7.132
4.597
398
kızlar bizim kaynanayı biliyosunuz ne hosgörür ne misafir gelmis diye ilgilenir

esim yine her bayram oldugu gibi gidicek banada gel diyo ben gitmicem gecen bayramda gitmedim bıktıgım konu sa her gittinde bayram sonuna kadar kalması ya ailen afrikada degil yani zaten istedigin zaman görüsüyosun
baska sehirde ama sürekli irtibattasın hani bide gidersin rahat edersin ama oda yok damatlardan ama ben cok laf söyledigim icin esim itiraf edemiyo kendine esimi ve diger 2 kaynımı kaynanam yerin dibine sokar damatları saha kaldırı ben artık 8 senedir buna sabredemiyorum öz oglun hizmetli tibi görsün damat gere gere otursun

is konusunda demiyorum yanlıs anlasılmasın esimi asalıyolar bende buna asla susamam o yuzden uzak duruyorum ve esimede kızıyorum aslında sen ailene desen siz benimle böyle konusamazsınız belki düzelicekler ama oda yok yani gene aynı terane 4 gün bayram demek orda seytanın papucu 4 sinemalarda demek benim icin

siz nasıl halldediyosunuz su bayram islerini özellikle yakın sehirde oturanlar yakın olanlar zaten gün icinde durur 1 saat gelir bazen diyorum acaba aynı sehirdemi olsaydık sonra burda okuyunca vazgeciyorum zırt pırt gelirler dügünde karsılasırsın falan filan vazgeciyorum....

Bayramda yanında olsaymış iyitmiş ama bizde aynı problm ama ben gidiyorum gideceğim yapack bişi yok:olamaz:

Onlara katıl sende belki kısa sürer bayrm ziyareti
:KK48:

Bayramda yanında olsaymış iyitmiş ama bizde aynı problm ama ben gidiyorum gideceğim yapack bişi yok:olamaz:

Onlara katıl sende belki kısa sürer bayrm ziyareti
:KK48:
yok klasık bu artık 4 günde önce gelmezler bende bu yuzden gitmiyorum ne rahat yatabilirim ne oturabilirim ki kaynanam bisey hazırlamadı icin sürekli dısarda yeriz hani ilgi alaka yok neden gidiyim kendimi ezdiriyim diyorum ama esim annesiya görmüyo görsede kusurları söylemiyo ki kusur degil yani oglun gelicekse benim bildigim 4 dörtlük sofra hazırlanır bizimki 8 senedir bisey yapmıyo bize ama damatlara tepsi tepsi o yüzden artık milletten utandırana kadar gitmicem ne zaman aynı imtihamı banada gösterirlar o zaman giderim

Uff esinin hatrina ve tabi o da senin ailene iyiyse sık disini napcan mecbur.

Neden 4 gün sizin ailenize,4 gün onun ailesine gitmiyorsunuz?Belki böyle daha çekilebilir olur :)

Ben beraber oturduğum için bisey diyemiyorum açıkçası ama esin raziysa amennada hani yaninda olmani istiyosada kırma git gel 4 günde idare et derim

Ben yıllardır gitmiyorum.herkes kendi ailesine gidiyor.çocuğum da benimle tabi.kafam rahat.iki senedir de bayramlarda tatile çıkıyoruz.hiç gidilmiyor yani.tek kotü yani çocuğumun bayram kültürünü alamaması:((

Ben yıllardır gitmiyorum.herkes kendi ailesine gidiyor.çocuğum da benimle tabi.kafam rahat.iki senedir de bayramlarda tatile çıkıyoruz.hiç gidilmiyor yani.tek kotü yani çocuğumun bayram kültürünü alamaması:KK43:(
oooo ne güzel esine o bayramlarda tatile gidilir kültürünü yansıtmıssın bizimkinin gözleri hala kör ailesne

oooo ne güzel esine o bayramlarda tatile gidilir kültürünü yansıtmıssın bizimkinin gözleri hala kör ailesne
Bayramlarda tatile gidilmez tabi de artık mecburen oluyor.gerginlik oluyor.hem ayrı kalınıyor.eşim de bıktı.ailesinin de yüzünü gördü,anladı.bir şey demiyor bana.ama bu noktaya gelene kadar çok üzüldük.

Bayramlarda tatile gidilmez tabi de artık mecburen oluyor.gerginlik oluyor.hem ayrı kalınıyor.eşim de bıktı.ailesinin de yüzünü gördü,anladı.bir şey demiyor bana.ama bu noktaya gelene kadar çok üzüldük.
kac senelik evlisin :))) benimki kac senede görücek bakalım...

oooo 7 sene daha var deseneee
Valla tam hatırlamıyorum ama ben ilk 4-5 sene sonra gitmeyi bıraktım eşimin ailesine.herkes alıştı.şimdi de ne zaman istersem o zaman gidiyorum.eşim ne baskı yapıyor ne de uzülüyor artık.ama ilk yillar çok zordu.ben de böyle olsun istemezdim ama yaptırdılar.uzaklaştırdılar kendilerinden.

Senin yine iyiymiş biz 10 dkmesafede oturuyoruz kv ye bayramda onlar gün öncesinden köye gidiyorlar ve bizide bekliyorlar bu evlilikte 4. Bayramım olacak ilkinde memlekete gittim 2.de ev taşıdım (1 gün köye gittim)taşınmaya yardım için annem babam geldi :) gecen bayram tatile gittim ama artık dedim katre kaçmak yok bu bayramda burda duracağım :) onlar köye gidip 9gün onlarla kalmamı istiyo. Ben hayatta kalmam orda köy evime 1 saat uzaklıkta sabah gidip akşam gelecegim tabiki memnun olmayacaklar. Hatta bana Uyuz oluyorlar babanne amcanın gelinleri hep burda diye laf çakıyor ama nafile :) :) avuç kadar yerde 9gün kv ile kalamam ben.O yüzden bayramlar bana hep zulüm gelir. Bu arada memleketime de göndermiyorlar yıl içinde offf nerden açıldı yine bu konu düşündükçe geriliyorum

kızlar bizim kaynanayı biliyosunuz ne hosgörür ne misafir gelmis diye ilgilenir

esim yine her bayram oldugu gibi gidicek banada gel diyo ben gitmicem gecen bayramda gitmedim bıktıgım konu sa her gittinde bayram sonuna kadar kalması ya ailen afrikada degil yani zaten istedigin zaman görüsüyosun
baska sehirde ama sürekli irtibattasın hani bide gidersin rahat edersin ama oda yok damatlardan ama ben cok laf söyledigim icin esim itiraf edemiyo kendine esimi ve diger 2 kaynımı kaynanam yerin dibine sokar damatları saha kaldırı ben artık 8 senedir buna sabredemiyorum öz oglun hizmetli tibi görsün damat gere gere otursun

is konusunda demiyorum yanlıs anlasılmasın esimi asalıyolar bende buna asla susamam o yuzden uzak duruyorum ve esimede kızıyorum aslında sen ailene desen siz benimle böyle konusamazsınız belki düzelicekler ama oda yok yani gene aynı terane 4 gün bayram demek orda seytanın papucu 4 sinemalarda demek benim icin

siz nasıl halldediyosunuz su bayram islerini özellikle yakın sehirde oturanlar yakın olanlar zaten gün icinde durur 1 saat gelir bazen diyorum acaba aynı sehirdemi olsaydık sonra burda okuyunca vazgeciyorum zırt pırt gelirler dügünde karsılasırsın falan filan vazgeciyorum....
Howlanmaya bilirsiniz ama gitmeniz taraftariyim kv yawayanlar var anlawamiyorlar onlar ne yapsinlar 4 gun ewiniz icin katlana bilirsiniz bence veyada ewiniz raziysa iki gun orda iki gun sizin annenizde kalin insan seviyorsa fedakarlik yapmali bence evliliklerde fedakarlik cok onemli ama tabi kv 4 gun kalmayida fedakarlik gibi gormuyorum) tabi sizin karariniz

Ben yıllardır gitmiyorum.herkes kendi ailesine gidiyor.çocuğum da benimle tabi.kafam rahat.iki senedir de bayramlarda tatile çıkıyoruz.hiç gidilmiyor yani.tek kotü yani çocuğumun bayram kültürünü alamaması:KK43:(
Çocuğunuz kaç yaşında neden gitmiyor

Kızlar bende geçen bayram eşimle çok kötü tartıştım ve kp beni geldi aldı evden.aynı şehirde değiliz.sabaha karşı kvgildeydim.bana soğuk soğuk hoşgeldin dedi ve kapısını kapatıp uyudu.öğlen kalktı bi baktım evde yok çıkmış gitmiş.bana nasılsın niye tartıştınız bile demedi.bende ananemgile gittim annemde farklı şehirde.kv Ananem aynı şehirde.neyse eşimi aradım söyledim dedim beni evden kovmaktan beter etti diye.sonra eşim ve halasigil ananemgile geldiler bizi barıştırmak için.düşünün annesi barıştırmaya bile gelmedi.demiş ben gelirsem kavga çıkar.bu sırada tabi kv eşimi de bana karşı fitneledi.neyse biz barıştık evimize döndük 2 aydan fazla zaman geçti hala bir kere arayıp durumunuz nasıl demedi.bende o yüzden bu bayram gitmek istemiyorum.daha neler varda uzun olur şimdi.ne iftiraları yalanları var.şimdi ben eşime kötü olmayacak şekilde akıllı davranarak nasıl gelmiyorum demeliyim?lütfen yardımcı olun

Back
X