Bunlara hayvan demek hayvanlara hakaret

Yamuk prensesss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2015
719
634
53
36
Mrba arkadaşlar evet konumdada tam yazdığım gibi şaş kaza üst komsulara sinirden hayvan deyip hayvanlara hakaret etmiş oluyorum ....naptiysam bu üstteki komşu musvettelerini gece ikilere kadar beygir gibi kosturma sevdasindan vazgeciremedim guzelikle on kez dedim olmadı annem dedi babam dediesim dedi yoneticiyi gonderdim yok yok yok yok en son polis gonderdim gene yok ya bunlar nasil bir insan artigi ya ben napmam lazım bunlara dört cocugum var hepside küçük hele ki en küçüğü daha bebek bunlar her tepindiginde ciglikla uyanıyor nasıl bir cinnettirki aklıma o an hersey geliyo bunlar için ...beş altı aile yasiyolar heralde oglu bans diyorki napalim çocukları duvarami asalim madem rahatsız olcaktin niye apartmanda ev aldin müstakil ev tutsaydinya su malakliga bakarmisiniz

Kendileri o kadar rahat yaşamak istiyorlarsa onlar müstakil evde otursalarmış.Ne işleri var dairede?
Hayvanlar birer melek.Ben böylelerine yaratik diyorum

Ayyy aynı dert bende de var
Gecenin birinde cocuklar kosturuyor cıktım dedim bari salonda kostursunlar 6da uyanıyoruz ayıp dedim ama bunlar cocuk diyo
Sanki cocuk olunca gece yarısı kosma hakkı doguyor
Üstüne kadının eşi polis gece geliyor paso bangır bangır müzikle kapı duvar carpa carpa terliklerle yürüye yürüye geceleri beynimizi deliyor :(

Ayyy aynı dert bende de var
Gecenin birinde cocuklar kosturuyor cıktım dedim bari salonda kostursunlar 6da uyanıyoruz ayıp dedim ama bunlar cocuk diyo
Sanki cocuk olunca gece yarısı kosma hakkı doguyor
Üstüne kadının eşi polis gece geliyor paso bangır bangır müzikle kapı duvar carpa carpa terliklerle yürüye yürüye geceleri beynimizi deliyor :KK43:
Ama böyle bise nasıl olur bu gibi pisliklere kim dur diycek geceler işkence bunlar gibi yaratıkların beni sindirmeleri çok zoruma gidiyor bunları kim egitcek allah sizinde yardımcınız olsun

Böyleleri akillanmaz önceki evde benimde öyleydi kadın balkona çıkar oğlum beni öldürecek kurtarın diye bagirirdi polis cagirirdik polise hiçbirşey yok cocugumla şakalasiyorduk derdi sabaha kadar kavga küfür gürültü yani sonunda taşındık da kurtulduk. Hele de cocuklu olunca hic dayanılacak gibi değil maalesef, kiracilarsa ev sahibine şikayet edin diyecektim ki ev sahibiymis.

Sizin de cocuklariniz var; bilirsiniz. Bir kac cocuk bir araya gelince durdan sustan anlamazlar. Zaten cocuga kendi evinde de sürekli dur sus denmez.
Ama sizin de bebeginize yazik :( gercekten zor bir durum

Valla bermeyen yüce mevlam vermiyor işte hayvana dur desen durur ama böylelerinde utanma namına birşey yok işte. Sakin kalın olmadı inza toplayabilirseniz apartmandan imza toplayıp attırın.

Ya insanlar gerçekten bir acayip.Benim üstümde de var bir değişik versiyonu.Elli kişi yaşıyorlar evde , yürümüyorlar resmen tepiniyorlar.Sabah altıda ev çekmek mi dersin , gece 2de 3te kavga mı dersin ne ararsan var.Gerekirse davalık olun.Sürekli polis çağırın.Apartmanda yaşıyorsa altındakine de yanındakine de saygı duymayı öğrenecekler.Yapamıyorlarsa ahırlara doğru yönelsinler.

Sizin de cocuklariniz var; bilirsiniz. Bir kac cocuk bir araya gelince durdan sustan anlamazlar. Zaten cocuga kendi evinde de sürekli dur sus denmez.
Ama sizin de bebeginize yazik :KK43: gercekten zor bir durum

Ek olarak çocuklar fiziksel sağlıkları ve sağlıklı gelişimleri için en geç 10 da uyumuş olurlar diyecektiniz, eksik kaldı sanırım...

Back
X