• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunlarda benden arkadaşlar..

balkonkusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2010
2.064
140
163
Kastamonu
$Resim 007.webp$Resim 005.webp$Resim 008.webp$Resim 006.webp$Resim 010.webp$Resim 011.webp$Resim 012.webp$Resim 013.webp$Resim 002.webp

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar bunlarda benim el emeklerim..
bn halkeğitim kursuna gidiyorum sabun bölümüne .orda çiçekler meyveler güller yapıyorum.konuyu okuyan arkasaşlara şimdiden teşekkür ederim..

çok güzel olmuş elleirnde sağlık, metaryelleri ne bunların. hanurdanmı yapıyorsun . bayıldım. çok farklı fikirler çıkar bunlardan ya . çok şeker. ellerine sağlık:16:

canım ilk aklıma gelen bir şapka oldu. duvara asmak için çok şık olur bence . çok beğendim ya:52:

sabun mu:53::53::53::53: o zaman baya emek harcanıyo. oyarak mı yapıyosun:44:

hayır canım .oyarak değil ..sabunu rendeleyip hamur yoğurur gibi yoğuruyosun kalıplarla şekil veriyosun..çiçekler kalıpla sadece meyveleri tamamen el becerisi hepsini kendim yaptım..boyasıda gıda boyası sağlığa zararlı hiç bir katkı maddesi yok..

hayır canım .oyarak değil ..sabunu rendeleyip hamur yoğurur gibi yoğuruyosun kalıplarla şekil veriyosun..çiçekler kalıpla sadece meyveleri tamamen el becerisi hepsini kendim yaptım..boyasıda gıda boyası sağlığa zararlı hiç bir katkı maddesi yok..

hımm anladım. çok beğendiğimi tekrar söyleyim. yaratıcı fikirlerile yeni ürünler yapman dileğiyle :16:

$yhst-14321164924962_1969_88.webp böyle mesela ama takmak için değil tabi duvara asmak için. bir fikir:34:

Back
X