Bunlarda benim aldıklarım :):)

hayırlı olsun canım güle güle kullan bende homend in çay makinasını ve saç kurutma makinasını kullanıyorum çok memnunum çaycının konuşması çok hoş :)

Baslangic icin cok kullanisli seyler almissin canim, iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim :16:

Renk olarakta her mutfaga uyum saglayabilir bende bu renklerde alicam elektronik esyalarimi :69:

hayırlı olsun canım güle güle kullan bende homend in çay makinasını ve saç kurutma makinasını kullanıyorum çok memnunum çaycının konuşması çok hoş :)[/QUOTE

tesekkür ederim canım,
kullanan birinin yorumunu duymak cok daha güzel oldu :1::1:

Baslangic icin cok kullanisli seyler almissin canim, iyi gunlerde kullanmayi nasip etsin rabbim :16:

Renk olarakta her mutfaga uyum saglayabilir bende bu renklerde alicam elektronik esyalarimi :69:

Tesekkür ederim, inşallah kullandıgımız günler de gelir.

bende doğrayıcı istiyorum ya ? ne kadara aldın acep :) güle güle mutlulukla kullan bu arada canım :nazar:

bende doğrayıcı istiyorum ya ? ne kadara aldın acep :) güle güle mutlulukla kullan bu arada canım :nazar:

Teşekkür ederim canım, hepsini 350 TL ye aldım %50 indirimli olarak, süpürgeye de para vermedim hediye olarak geldi normalde beğenemiştim alacaktım onuda güzel oldu o yuzden :1::1:

canım sende bendensin benimde küçük ev aletlerimin hepsi homend çok beğenerek aldım bende güzel günlerde kullan :)

Çok güzeller canım bnde çaycsnı aldım inşallah memnun kalırız

yasemincimm aldıkların cok ama cok güzel :16: inşallah mutfagında kocişinle mutlu mutlu kullanırsınız Allahım size bize hepimize o günleride göstersin :16:

Güzel günlerde kullan canım çeyizlerinin devamını bekliyoruzzz :52: :31:

Back
X