Bunlarda benim beyaz eşyalarım :)

askTanem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2011
551
0
46
Ankara
Merhaba kızlar bunlarda benim beyaz eşyalarım inşallah bi sorun çıkmassa 2 haftaya kadar geliyorlar :34:

Hepsini BOSCH ve gri tercih ettim...

$HGV74W350T----1.619 tl.webp Eki Görüntüle 288516 Eki Görüntüle 288518 $WAS247X1TR----2.224 tl--(8 kg)---1200 devir.webp

işte bunlarda benim beyaz eşyalarım hepsini çok beğenerek seçtim gerçekten darısı herkese :34:

Ocaklı fırınım = 1.619 tl (4 gözü gazlı)
Buzdolabım = 2.229 tl (no-frost inox dış yüzey)
Bulasık makinam = 1.388 tl (5 programlı)
Çamaşır makinam = 2.224 tl (8 kg 1200 devir)

son anda fikrimi değiştirip ocaklı fırınımı değiştirmeye karar verdim. Sonucta uzun bi süre kullanacağım belkide ömürlük olcak o yüzde ankastre olsun istedim...Bu gelcek kızlar iki haftaya kadar

$HBN532E3T-----------1.269 TL.webp $POP616B10E------------799 TL.webp

bunlarda bosch kızlar belki almak isteyen arkadaşlarıma fikir olur

FIRINIM = HBN532E3T-----1.269 TL
OCAĞIM = POP616B10E-----799 TL

(umarım fırınımı değiştirmekle iyi yapmışımdır) :34:

Son düzenleme:
Arkadaşlar, konuyu ikinci el satışa yazacaktım ama konu açmayı beceremedim buraya yazıyorum olur ya çevrenizde isteyen olursa ; Evde Vestel WMS 1200 CLS elektronik çamaşır makinesi kullanıyoruz, gümüş rengi 6 kg. kapasitesi var, güzelde çalışıyor problem yok. Eylül 2006 da eşim almış, yani 5 YIL kullanıldı. 2008 de evlendik. Ben beyaz rengi sevdiğim için buzdolabı, bulaşık makinesi, mutfak dolaplarım beyaz. Gri renkte ki çamaşır makinesi sırıtıyor, mutfağa uymuyor. O yüzden çeyizimde ki beyaz renk çamaşır makinesini annemlerden getirip kurmak istiyorum. Evde ki bu gri gümüş rengi çamaşır makinasını da ikinci el satmak istiyorum. Eşim 5 YIL önce 1050 -TL ye almış. Her tür program var. Resimlerini ekleyebilirsem buraya eklemek istiyorum. Rengi beni rahatsız ediyor, beyaz değil. Almak istiyen olursa kargo parası kendine ait olup 400-TL ye veririm. Bursa YILDIRIM merkezde oturuyoruz.

çamasır makinasına çok vermişsin cnm bu özellikte bir çamasır makinası için çok geldi bana

evet canım en pahalısı o tuttu daha uygun fiyatlısı vardı aynı bu özellklerde ama modelni beğenmemiştim içimde kalacaktı zaten beyaz eşyalarımdan en çok çamaşır makinamı seviyorum inşallah memnun kalırım :34:

çamasır makinasına çok vermişsin cnm bu özellikte bir çamasır makinası için çok geldi bana

Bence de pahalı. Eşim bekarken doğu hizmetinde iken almış. 2 sene sonra evlendik. Benim çeyizimde ki de Vestel tam kurutmalı 5610 K modeli. Kutuda hiç açılmadı yıllardır duruyor. Rengi beyaz. Onu merak ediyorum kullanmak istiyorum. Eşimin ki açıkta diye onu kullandık, 1050-TL ye almış eylül 2006 da garantisinde öyle yazıyor. Bence de pahalı. Eşime kalırsa çok iyi makine. Bebek kıyafeti yıkama programı bile var. O yüzden o hiç satmak istemiyor ama ben istemiyorum çok gözüme batıyor gri rengi.

$Görüntü114.webp

bende çamasır makinamdan memnun değilim aşırı sesli değiştiricem insallah lg alıcam 11 kilo ya saka gibi

canım beyaz eşyanın ciddi anlamda şans iş olduğuna inanıyorum ben...Rahatsız ediyorsa memnun değilsen değiştr tabi inşallah benimkilerde bi sorun çıkmaz çok severek beğenerek aldım ve fiyatlarıda fazla olunca insan üzülür böyle bi durumda...Bazı arkadaşlar Bosch tan memnunken bazıları ise memnun olmayabiliyor aynısı Arcelik ve diğer markalar icinde gecerlı canım bende Bosch alman markası diye ve araştırarak sorarak en iyisinin Bosch olduğunu düşünerek aldım umarım benimkide aşırı ses çıkarmaz çünkü kapı gıcırtısından bile uyuyamayan bir insanım :34::34::34: Artık şansıma ne çıkarsa :34:

hayırlı olsun buzdolabı ve bulaşık makinalarımız aynı ben çok memnunum.. çamaşır makinemi banyoya koyacağım için beyaz aldım ben. ama sanırım onunda özellikleri aynı gibi benimkide 800devir zaman ayarlı falan.. güle güle kullan...

hayırlı olsun buzdolabı ve bulaşık makinalarımız aynı ben çok memnunum.. çamaşır makinemi banyoya koyacağım için beyaz aldım ben. ama sanırım onunda özellikleri aynı gibi benimkide 800devir zaman ayarlı falan.. güle güle kullan...

çok teşekkür ederim sevindim beyaz eşyalarından memnun kaldığına :34: Daha ben kullanmadım bekliyorum ama inşallah memnun kalırım...Bu arada benim çamaşır makinam 1.200 devir ama genelde tüm modeller birbirine benziyor...Bizde takım bozulmasın diye çamaşır makinasını gri aldık inşallah memnun kalırım.Ben daha karar veremedim çünkü nişanlım banyoya koymayalım diyor çamaşır makinasını ama başka yerdede göze batıyor

Bence de pahalı. Eşim bekarken doğu hizmetinde iken almış. 2 sene sonra evlendik. Benim çeyizimde ki de Vestel tam kurutmalı 5610 K modeli. Kutuda hiç açılmadı yıllardır duruyor. Rengi beyaz. Onu merak ediyorum kullanmak istiyorum. Eşimin ki açıkta diye onu kullandık, 1050-TL ye almış eylül 2006 da garantisinde öyle yazıyor. Bence de pahalı. Eşime kalırsa çok iyi makine. Bebek kıyafeti yıkama programı bile var. O yüzden o hiç satmak istemiyor ama ben istemiyorum çok gözüme batıyor gri rengi.

Eki Görüntüle 302623

tabi herkesin zevki farklı oluyor...Benimde beyaz çok gözüme batıyor her yerde artık gri var diye sanırım...Ama işin açıkçası gri veya beyaz farketmez iş görsün ve kullanan kişi gönül rahatlığıyla kullansın sorun yok bence en önemliside bu...Çamaşır makinasının daha uygun fiyatlıları vardı ama benimkinin parlaklığı filan bi de modeli ve özellikleri hoşuma gitti nişanlımda kırmadı sağolsun...:34:

beyaz eşyalarını güle güle kullan demeyeceğim... gri eşyalarını güle güle kullan :)

çamaşır makineni gerçekten çok pahalıya almışsın...yani 8 kg'a göre...

Canım iyi günlerde kullanırsın inş. Ben beyaz eşyamı bekodan aldım ve beyaz. Senin aldıkların çok pahalı geldi bosch olarak pahalı bence.

Back
X