Bunlarda Benim Beyaz Eşyalarım

RyhnMlk

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2012
391
287
123
Karabük
Merhabalar herkese :)daha düğün tarihimiz belli değil ama diğer eşyalarımızı alana kadar
taksitleri falan aradan çıksın dedik :)

Aynılarını kullananlar varsa yorumlarını merak ettiğim için böyle bir konu açmak istedim:)

Değerli görüş ve yorumlarınızı beklerim:)
Beyaz Eşya Arçelik 5796 NH A+ Buzdolabı - arcelikal.com

Beyaz Eşya Arçelik 5104 FYE Çamaşır Makinesi - arcelikal.com

Beyaz Eşya Arçelik 9540 H Fırın - arcelikal.com

Buda almak istediğim bulaşık makinesi modeli:)sevgili dedemin hediyesi olacak iA :)

Beyaz Eşya Arçelik 6384 HC Bulaşık Makinesi - arcelikal.com

Son düzenleme:
merhaba canım öncelikle hayırlı olsun iyi düşünmüşsün önceden almakla
bende 17 kasımda nişanlandım nişan paramızla beyaz eşyalarımızı almak istiyoruz arçelikten fiyat aldık
5223 NH Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
buzdolabım
6083 H Çamaşır Makinesi - 6 Kg
çamaşır makinem
6230 HT Bulaşık Makinası - 3 Programlı
bulaşık makinem
O 701 YEB Ankastre Ocaklar - Ankastre Ürünler > Ankastre Ocaklar > Gazlı Ocaklar > Metal Tablalı Ocaklar
ocağım
fırınımı bulamadım birde bunlara ek olarak ütü ve süpürge beğendim toplam 4700 tl fiyat verdi:53::53::ssz:
peşin almak istiyoruz:31:

merhaba canım öncelikle hayırlı olsun iyi düşünmüşsün önceden almakla
bende 17 kasımda nişanlandım nişan paramızla beyaz eşyalarımızı almak istiyoruz arçelikten fiyat aldık
5223 NH Buzdolabı - Arçelik - No Frost Buzdolabı
buzdolabım
6083 H Çamaşır Makinesi - 6 Kg
çamaşır makinem
6230 HT Bulaşık Makinası - 3 Programlı
bulaşık makinem
O 701 YEB Ankastre Ocaklar - Ankastre Ürünler > Ankastre Ocaklar > Gazlı Ocaklar > Metal Tablalı Ocaklar
ocağım
fırınımı bulamadım birde bunlara ek olarak ütü ve süpürge beğendim toplam 4700 tl fiyat verdi:53::53::ssz:
peşin almak istiyoruz:31:

Sağol canım seninde hayırlı olsun:)
Evet diğer eşyaları alana kadar taksitleri falan aradan çıkmış olur diye düşündük :):107:
Süpürge olarakta bunu aldık bana hem kullanışlı
hemde hesaplı geldi çok beğendim :) bakalım nasıl birşey çıkacak:):107:
Arçelik, Toz Torbasız Arçelik Online Satış

Son düzenleme:

Sağol canım seninde hayırlı olsun:)
Evet diğer eşyaları alana kadar taksitleri falan aradan çıkmış olur diye düşündük :):107:
Süpürge olarakta bunu aldık bana hem kullanışlı
hemde hesaplı geldi çok beğendim :) bakalım nasıl birşey çıkacak:):107:
Arçelik, Toz Torbasız Arçelik Online Satış
sağol canım mantıklı düşünmüşsünüz taksitleri ödemekle
banada elektrik süpürgesi olarak adam bunu önerdi
S 4212 Green Power Süpürgeler - Toz Torbalı
ben bu kodlarla beko bayisine gittim arçelikle beko aynı zaten beko arçeliğin ikinci kalitesi ama orası aynı eşyalara 4850 tl dedi :20:
bizde arçeliğe karar verdik:34:

sağol canım mantıklı düşünmüşsünüz taksitleri ödemekle
banada elektrik süpürgesi olarak adam bunu önerdi
S 4212 Green Power Süpürgeler - Toz Torbalı
ben bu kodlarla beko bayisine gittim arçelikle beko aynı zaten beko arçeliğin ikinci kalitesi ama orası aynı eşyalara 4850 tl dedi :20:
bizde arçeliğe karar verdik:34:

Seninkide güzelmiş canım güle güle kullan herşeyini:)
bende aslında torbalı almak istiyordum süpürgeyi ama aldıgım süpürge daha pratik geldi bana:)

Benimkide Bosh tan almak istiyordu ama ben arçelikten alalım dedim :31:iyimi ettim bilmiyorum:):107:Nedense bir sempati var bende arçelike karşı:):97:Şu anki evimdeki herşey arçelik ondan sanırm :)

ben çok araştırdım herkes arçelik al servisi iyi dedi
birde hepsini aynı marka almak iyi çünkü tek servisle uğraşacaksın bir eşya bozulduğunda servis gelirse sorunlu olduğun diğer eşyayıda gösterebileceksin diye düşündüm inşallah iyi etmişimdir.:31::31:

Seninkide güzelmiş canım güle güle kullan herşeyini:)
bende aslında torbalı almak istiyordum süpürgeyi ama aldıgım süpürge daha pratik geldi bana:)

Benimkide Bosh tan almak istiyordu ama ben arçelikten alalım dedim :31:iyimi ettim bilmiyorum:):107:Nedense bir sempati var bende arçelike karşı:):97:Şu anki evimdeki herşey arçelik ondan sanırm :)

naptın canım aldınmı eşyanı ben hepsini aldım geçen hafta baya indirim var yeni yıla kadar alacağını almanı tavsiye ederim sonra sezon başlıyormuş:34:

naptın canım aldınmı eşyanı ben hepsini aldım geçen hafta baya indirim var yeni yıla kadar alacağını almanı tavsiye ederim sonra sezon başlıyormuş:34:

İyi yapmışsın canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan iA.:)

Biz çamaşır makinesi,buzdolabı,mikro dalga hediyeli fırın ve elektrikli süpürge almıştık 1.5 ay falan oluyor galiba canım.

Dedem bulaşık makinemizi alıvericek ama daha almadık düğüne yakın alırız demişti:)

Almayı düşündüğüm model bu canım

6384 HC Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı

Son düzenleme:
İyi yapmışsın canım hayırlı olsun iyi günlerde kullan iA.:)

Biz çamaşır makinesi,buzdolabı,mikro dalga hediyeli fırın ve elektrikli süpürge almıştık 1.5 ay falan oluyor galiba canım.

Dedem bulaşık makinemizi alıvericek ama daha almadık düğüne yakın alırız demişti:)

Almayı düşündüğüm model bu canım

6384 HC Bulaşık Makinası - Beyaz Eşya > Bulaşık Makineleri > Bulaşık Makinesi > 8 Programlı
çok güzel canım
ama bana çok programa gerek yok dedi kadın sürekli aynı programı kullanıyosun dedi
:31:

çok güzel canım
ama bana çok programa gerek yok dedi kadın sürekli aynı programı kullanıyosun dedi
:31:

Evet canım haklısın.Hep tek program kullanılıyor.Ama 4 program altı makineler camlarda çizik yapıyor diyorlar.
Bencede gerçekten çiziyor,çünkü bizim bulaşık makineside 3 programlı ve cam bardak ve tabaklarda minik minik çizikler var.
Demekki makinenin hüneri :)

bulaşık makenisinden memnun musunuz acaba.ben de arçeliğin bu modelini düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

bende arçelik almayı düşünüyorum. benim aklıma takılan grimi olmalı beyaz mı? renk konusunda gri alıpta sorun yaşayan var mı?

Merhabalar herkese :)daha düğün tarihimiz belli değil ama diğer eşyalarımızı alana kadar
taksitleri falan aradan çıksın dedik :)

Aynılarını kullananlar varsa yorumlarını merak ettiğim için böyle bir konu açmak istedim:)

Değerli görüş ve yorumlarınızı beklerim:)
Beyaz Eşya Arçelik 5796 NH A+ Buzdolabı - arcelikal.com

Beyaz Eşya Arçelik 5104 FYE Çamaşır Makinesi - arcelikal.com

Beyaz Eşya Arçelik 9540 H Fırın - arcelikal.com

Buda almak istediğim bulaşık makinesi modeli:)sevgili dedemin hediyesi olacak iA :)

Beyaz Eşya Arçelik 6384 HC Bulaşık Makinesi - arcelikal.com

Canım hayırlı olsun benım beyaz esyalarımı almışsın. Bende bordolarını aldım :) fırın yok ama :) cok para döktük ıns guzel çıkarlar güle güle kullanırız :))

Back
X