Doğuma Hazırlık bunlarda benim favori isimlerim..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

seheryelikiz

ya hep ya hic ;)
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2011
514
9
118
2 yillik evliyim kizlar bebis istiyoruz artik..sevdigim isimleri ilginize sunuyorum :)

birce, ceylin, liya, ilgi, eliz, ayaz, cüret,cemre, rüzgar, pia, ediz, örge bunlardan biri olucak nasipse :) esimde arda ismini istiyo ortada daha cocuk falan yok biz kavga ediyoz simdiden :)))

bana ceylin ve ecrin isimleri ikiside hoş gelmiyor kızlar ya çevremde herkes koyduğundan ya da ne bileyim ben yakıştıramıyorum hiç bir çocuğa hoş durmuyor gibi geliyor zaten anlamları konusunda da bayağı tartışmalar olmuştu kadınlar kulubünde

canım eğer boşanmasaydım bende çocuğumun ismini birce koymak istiyordum. ama artık koyamayacağım bana hep eskiyi hatırlatacak. ama çocuğum olursa burcu koymak istiyorumm şimdide. koca yok ama çocuk ismim hazır

Son düzenleme:

:) ay kiyamam ins.tez zaman kocisde bulursun ..ama bekarlik sultanlikdir bea yasa hayatini :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…