Bunlarda benim güzel evimin aksesuarları

85ophelia85

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
4.168
326
123
Aksesuarlarımı nerdeyse tamamladım, ama henüz tablodan kararsız kaldığım icin acele etmiyorum. .

Aksesuarlarım;
Yerde duran beyaz şey, üç tane çiçeklik vazo,
Dolabin üstünde duran şişko balerinlerim,
Salvador dali'nin saati, birde keman vardı ama onun resmini çekecek vakit olmadı artık. .
Kadın mumluklarim, aslında 3 taneydi ams büyük olan kırıldı. .
Yer yazdıklarım ve dikiş makinesi falan filan

Almak istediğim; aksesuar olarak daha $20130419_083031.webp $20130419_083017.webp $20130419_083025.webp $20130419_082953.webp $20130419_083001.webp muziklo piano gördüm ve gıramovo ama onlar için biraz beklemem gerekiyor:))

Birde Gustav klimtin bardak takımı, o fincan aynı zamanda yine Gustav klimtin dolabin üstünde durmakda, iki eser bence bir biriyle güzel buluştu:)

Eklentiler

• $20130419_083045.webp
    $20130419_083045.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 634
  • $20130419_083100.webp
    $20130419_083100.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 648
  • $20130419_083115.webp
    $20130419_083115.webp
    46,7 KB · Görüntüleme: 655
  • $20130419_083135.webp
    $20130419_083135.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 651
Birde Gustav klimtin bardak takımı, o fincan aynı zamanda yine Gustav klimtin dolabin üstünde durmakda, iki eser bence bir biriyle güzel buluştu:)

her şey çok guzel canım ama şu evi de paylaşsan daha iyi olur.köşe takımında varmış.ben deköşe koltuk modeli arıyorum.bir yardım etsen ?

her şey çok guzel canım ama şu evi de paylaşsan daha iyi olur.köşe takımında varmış.ben deköşe koltuk modeli arıyorum.bir yardım etsen ?
Teşekkür ederim canım:16:
Sebatiyecim ben hala emin değilim şu evi paylaşıp paylaşmamakda,
Ama akşam belki çekip, koyarım. .
Aslinda bir kac resim var ama diyer telefonumda kayıtlı. Belki akşam yüklerim:)
Köşe koltuğum ise beyaz, kenarlarında gırı yaptırdım (çizgili gibi), onunda resmi olacaktı,
madem düşünüyorsun almayi, mutlaka gösteririm sana:)

Son düzenleyen: Moderatör:
bayıldım özelliklede o zamanın belleği tablosundan esınlenılen saate :)))yastıklarda cok güzel ama namaz kılmak ıstersen ters cevırmelısın teyzelerı::))))

bayıldım özelliklede o zamanın belleği tablosundan esınlenılen saate :)))yastıklarda cok güzel ama namaz kılmak ıstersen ters cevırmelısın teyz elerı::))))
Sağlık tatlım. Şimdi bazı şeylerin yeri değişti ve bir kaç parça yeni tasarımlar aldık.
Uyarın içinde teşekkür ederim canım, ama namazı diyer odada kılıyoruz. Zadece eski topraktan yada, küçük bir cocuk gelince evimize en sakıncalı olanlardan(cıplak)ters ceviriyorum:)

çok hoşlar özenle seçmişsiniz iyi günlerde kullanın

Sağlık tatlım. Şimdi bazı şeylerin yeri değişti ve bir kaç parça yeni tasarımlar aldık.
Uyarın içinde teşekkür ederim canım, ama namazı diyer odada kılıyoruz. Zadece eski topraktan yada, küçük bir cocuk gelince evimize en sakıncalı olanlardan(cıplak)ters ceviriyorum:)

yastıklarda güzel oryantalıst bı hava katmış.zaten sımdının çocukları herbıseyı bıızden ıyı bılıyo esasında :)başka fotolarda görmek ısterız yenı aksesuarları da merak ettık:)

mükemmel olmuş ben de arıyorum bulamıyorum değişik şeyler, tavsiyelerinizi dinlemek isterim :40:

yastıklarınız nereden acep?

Sagolsun kızlar en güzel ve özel olan sızıım olsun inşallah.

özel ve farklı tasarımlari kolaylıkla İnternet'e bulabilirsiniz.
Tanınmış sitelerdede rahatlıkla bulunuyor.

ben yastıkları Fethiye'de bir yastık, kilimciden aldım. Daha cok turistlere yönelik ve hediyelik bir satıcıdan.

iki sene arka arkaya gidip baktım hala duruyordu.:)
internetdede şu şekilde araya bilirsin; harem yastıklar, Osmanlı ipek yastık falan diye
ama kalite kalite değişiyor, ona dikat etmelisin

mükemmel olmuş ben de arıyorum bulamıyorum değişik şeyler, tavsiyelerinizi dinlemek isterim :nazar:

yastıklarınız nereden acep?
Canım bak bu yastıklar daha hoş ama baya pahalı
inşallah link vermek yasak değildir
image.webp

eminim daha hesaplı olanıda vardır

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X