Kızlar benim de sıkıntım var yardım edin lütfen Eşimle 5 aydır evliyiz şükür çok iyi bir evliliğimiz var. Eşim şöför hafta içi yola gidiyor hafta sonu geliyor. Ev tuttuk evimiz kira ama ben bundan şikayetçi değilim şükür ediyorum yavaş yavaş evimizi düzenliyoruz. Fakat sorun şu ki eşim yola gittiği zaman annesine gidip orada kalmamı istiyor ben hep onun dediğini yaptım gittim kaldım ama ev tuttuk ve para ödüyoruz eve sonuçta bu hafta gitmedim annesine annesinide seviyorum yanlış anlaşılmasın gelin gözüyle bakmıyorlar bana evde 3 bekar kaynım var onlarda abi gibiler ama ben rahat edemiyorum gece afedersiniz wc ihtiyacım oluyor gidemiyorum dün eşim yine annesine gitmemi istedi bende ev tuttuk evimize alışmam lazım sonuçta para ödüyoruz dedim o da yarın gidiceksin dedi bende hayır dedim çünkü kendi anneme bile gitmiyorum evime alışmak için neyse tartıştık sonra bugün annesi aradı beni cuma günü amca kızı gelicekmiş gelmek istersen gel dedi bende tamam dedim eşim hala kırgın sanırım olayın gecesi eşime kırdıysam özür dilerim evimize alışmak istiyorum dedim konuyu kapattı ama aramız limoni sizce ne yapmalıyım eşim sürekli annesine gitmemi istiyor bende evime alışmak istiyorum kendi anneme bile gitmiyorum bana daha yakın olmasına rağmen annem geliyor evime ve annesi sadece bir kez geldi evime.
Esin küsse de gitme. Anneyle kalınacak kendi annenle kalırdım evlenmedim hayret bişey. Üstelik de üç erkek olan eve. Yuh yaaKızlar benim de sıkıntım var yardım edin lütfen Eşimle 5 aydır evliyiz şükür çok iyi bir evliliğimiz var. Eşim şöför hafta içi yola gidiyor hafta sonu geliyor. Ev tuttuk evimiz kira ama ben bundan şikayetçi değilim şükür ediyorum yavaş yavaş evimizi düzenliyoruz. Fakat sorun şu ki eşim yola gittiği zaman annesine gidip orada kalmamı istiyor ben hep onun dediğini yaptım gittim kaldım ama ev tuttuk ve para ödüyoruz eve sonuçta bu hafta gitmedim annesine annesinide seviyorum yanlış anlaşılmasın gelin gözüyle bakmıyorlar bana evde 3 bekar kaynım var onlarda abi gibiler ama ben rahat edemiyorum gece afedersiniz wc ihtiyacım oluyor gidemiyorum dün eşim yine annesine gitmemi istedi bende ev tuttuk evimize alışmam lazım sonuçta para ödüyoruz dedim o da yarın gidiceksin dedi bende hayır dedim çünkü kendi anneme bile gitmiyorum evime alışmak için neyse tartıştık sonra bugün annesi aradı beni cuma günü amca kızı gelicekmiş gelmek istersen gel dedi bende tamam dedim eşim hala kırgın sanırım olayın gecesi eşime kırdıysam özür dilerim evimize alışmak istiyorum dedim konuyu kapattı ama aramız limoni sizce ne yapmalıyım eşim sürekli annesine gitmemi istiyor bende evime alışmak istiyorum kendi anneme bile gitmiyorum bana daha yakın olmasına rağmen annem geliyor evime ve annesi sadece bir kez geldi evime.
Size iki yıldır içimde tuttuklarımı anlatıcam belki doğru yapıyorum belkide yanlış ama artık birine anlatmak istiyorum çünkü bıktım gerçekten bıktım hiç bi zaman iyi bi hayatım olmadı ama 2 sene öncesine kadar en azından canım acımıyordu..kardeşimin hastalığını öğrendikten beri hayatım zehir oldu. Bu kadar sert değildim , hayatın güzel olduğuna inanıyordum herseye rağmen . Kardeşim güçlü ablası gibi herseyi atlatır sma şunu öğrendim benim ailem yokmuş belki inanmayacaksın belki sen abartıyorsun diyeceksin ama yok inan ki yok tek başıma çabaladım tek başıma kardeşimin başında durdum 2 gece yoğun bakımda kaldım onla gözümü açacak gücüm olsa dahs çok kalırdım bir iki saat uyumsk istedim sadece cevap ne biliyor musun aen kardeşinş sevmiyorsun sevsen dayanırsın oldu ce toplasan 3 saatten fazla kalamadılar hastanede dedim ki kıyamıyorlar zor dayanamıyorlar öyle avuttum kendimi ne olsa benden çıkardılar ne olsa sustum dedim zor şeyler yaşadılar yasadılar dıyorum çünkünben yasayamadım ağlayamadım biliyor musunuz bir damla yas dökmedim dökemedim çünkü
başka sansım yoktu güçlü olmak zorundaydım..babam çok zor şeyler yaşamış sevgi görmemiş ki bana göstersin ona kızmıyorum abi dediğini zaten geç olsa ne olmasa ne anne dersen benim annem yok biliyor musunuz başıma okşayacak sarılacak annem yok bunun eksikliğini o kadar çok hissediyorum ki evde birşey oluyor benle gram alakası yok okuldayım arayıp bna bağırıyor öyle hakaretleri var yemin ederim insan düşmanına demez bu yaz ben hayattan vazgeçtim bana keşke öldüğünü görsem dünyanın en mutlu insanı olurum dedi bardak taştı bende kopardım ipleri arkadaşımı aradım kardeşimi emanet ettim herşeyim canım yaşama nedenim kardeşime sarıldım öptüm son kezdi benim için çünkü kararlıydım taaki onun ağlama bak sen gidersen ben ölürüm cümlesini duyana kadar öleceğimi değil gideceğimi sandı sarıldı ağladı abla nolur bırakma beni dedi kıyamadım ona bırakamadım onun için yaşadım o iyi olsun diye sıkıyorum dişimi benden nefret ediyor görmeye tahammül edemiyor babam ilk kez bu gece şahit oldu olaylara bu kız senin anneni mi öldürdü niye böyle yapıyorsun buna dedi o bile farkında artık Kızlar ben sevgi ne bilmiyorum bocalıyorum saçmalıyorum sertleşiyorum çünkü ben hiç sevgi görmedim annesinln bile sevmediği blr kızı başkası neden sevsinki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?