Bunların olması normal mi ??

gamzem23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
397
1.189
63
Merhaba değerli KK üyeleri ; daha önceden açtığım konulara istinaden yazıyorum
  • kısaca özetleyecek olursam ilk açtığım konuları
  • yaşadığım darp , hakaret,psikolojik baskı ,iftira vs vs gibi şeylerden dolayı boşanma aşamasındayım davam acılmış ilk duruşma yapılmış çekişmeli olduğu için ilk duruşmada herhangi bir sonuç alınamayıp dava ertelenmiş durumda.
  • ben ayrı eve çıktım fakat sadece bir kaç parça özel eşyamı alarak.
  • oğlum babasıyla kaldı ve ben her akşam oğlumu görmeye gidip tekrar geliyorum.
  • oğlum babası varken bana hiç yaklaşmıyor ama baba yokken öpmelere sarılmalara annem demelere doyamıyor.
  • adam evden hiçbir şekilde ayrılmam diyor ev araba herşey benim diyor
  • ben artık onunla aynı evde cehennemı yaşıyor gibi hissettiğimden hakime de evin geçici olarak kullanımının bana ve oğluma tahsisi edilmesini istememize rağmen öyle bir karar vermemesinden ayrı eve çıktım.
sorum şu kızlar ;acaba yanlış mı yaptım
her sabah uyandığımda acabalar yaşıyorum,oğlumun için kötü mü oldu ben pişman olacakmıyım gibi birçok sorular kafamı kurcalıyor.
  1. şöyle bişeyde var dün bi avukatla konuştum bana ev ve araba evlilik birliğinden alınmış fakat tapu ve arabada ortak ibaresi olmadığından yani benim adım yazmadığından mal paylaşımı davası açamam gerektiğini söyledi. Mal paylaşımı davası açamasam alamayacakmıyım.
  2. eşim bana evi terk ettiğin için hiçbirşey talep edemezsin diyor kafam çok karışık ne yapmalıyım bilemiyorum.
  3. eve geri mi dönmeliyim dava olana kadar ki çekilmez onun yüzünü görmem.

eşin seni caydrımaya çalışmış. arabadan da evden de hak alabileceğini bal gibi de biliyor.
mal paylaşımı davasını mutlaka aç. ve mutlaka payına düşeni al. evlilik birliğinden sonra kadın çalışsın çalışmasın alınan her mal ortaktır.

oğlun içinde üzüldüm.onu kendi kaldığın eve getiremez misin ?

boşanma davası açıldı ise onunla aynı eve dönmeyin tabi ki.

ayrıca evi terkeden suçludur diye genel bi kanı yok. kadın dayak yesin ama evi terkettiği için hak talep edemesin, yok öyle şey.

darp diyorsunzu raporunuz var mı? diğer durumlar için şahidiniz var mı?

raporum var şahidim de var ve bunlar dosyamda mevcut.

oğlumun arkadaşları orda olduğu için gelemek istemiyor ben sıkılırım orda diyor ne yapcam bilmiyorum.

raporum var şahidim de var ve bunlar dosyamda mevcut.

kesinlikle geri adım atmayın. sizi yıldırmaya çalışıyor. yalnız çocuğu bırakmamalısınız diye düşünüyorum. zira çocuğu zehirleyebilir bu süreçte ki o varken size yüz vermeyip o yokken sizi sevmesinden bunu yaptığı anlaşılıyor.
çekişmeli mal davasından da kaçınmayın. uzun da sürse elbet hakkınızı alırsınız.

Araba,ev evlilikten sonra alindiysa hem arabanin hem de evin yarisi sizin,hatta o evde ikamet ediyor esiniz degil mi hem eve hem de arabaya serh koydurun ki baskasinin üzerine devretmesin

Cocugunuzu yaniniza alin :/ sizi darp eden cocugunuzada el kaldirir. Allah korusun ...

Araba,ev evlilikten sonra alindiysa hem arabanin hem de evin yarisi sizin,hatta o evde ikamet ediyor esiniz degil mi hem eve hem de arabaya serh koydurun ki baskasinin üzerine devretmesin
evet evlendikten 2 yıl sonra aldık eve şerh koydurdum ama arabaya koymadım.

mal paylaşımı açmazsam alamaz mıyım.?

açmak istememek değil eğer alabiliyorsam onun içinde ayrıca avukat ücreti ödemek istemiyorum

avukatın masrafları da karşı taraftan talep edebilir merak etme :)
özellikle bunu iste.
haklarını bil kardeşim. dişli ol biraz.

burda beni şimdi linç ederler ama söylemeden geçemicem. erkek boşanınca bekar kadın boşanınca dul oluyor. benim de ikinci evliliğim kendimden biliyorum.. bırak bu kadarına da hakkımız olsun. lütfen herşeyi yap. iyi ki aldım diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…