Bunu ben almadım ?!

sessizsokak

Hayalleri evlatları olan kimsesiz anne..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
955
21.925
238
İyi geceler kızlar!Geçen gün gorumcede oturuyorduk işte akrabaları falan vardı.Kv dem onlara beni anlatiyordu ;işte bunu ben almadım.Oğlumun gözü açıldı kendi aldı ben hemen evlendiremedim.(Bu arada eşimle aşk evliligi yaptık;eşimin eski bi nişanlısı varmış)Çok canım sıkıldı önceden de soyledigini duyardım ama ilk defa bana duyurdu ağladım ciktim.:'(
Amacım sadece derdimi paylaşmaktı okudugunuz için teşekkürler!

Terbiyesiz kadın. Üzülme canım senin canını sıkmak icon yapıyor uzuldugunu belli etme ekmegine yağ sürme.
Bir daha yaparsa direkt söyle. Oğlun seni dinlemiyor senin lafını değil aşkı seçti vb. Gıcık olsun o da.

Terbiyesiz kadın. Üzülme canım senin canını sıkmak icon yapıyor uzuldugunu belli etme ekmegine yağ sürme.
Bir daha yaparsa direkt söyle. Oğlun seni dinlemiyor senin lafını değil aşkı seçti vb. Gıcık olsun o da.
Elimde değil istenmedigimi her fırsatta belli ediyor çok kötü oluyorum :(

Öyle kaynanaya arsız gelin yaraşır derimde Allâhtan korkuyorum. lan geçmiş gitmiş mesele neyin derdindesin. kaderinde eski nişanlı olsaydı zaten onunla evlenirdi
Diğer gelin fena nişanlı olmasına rağmen burnundan getiriyor ama onu seviyor.

Hayir hayirr asla uzulmee, belliki hassas birisin sen, seni kirmislar, uzmusler ama sen tabiikide umursamayacaksin bu denenleri... mesafeni koyup, gulumseyeceksin hayata her daim. Bak ne guzel esin yaninda ve seni seviyor kimin ne dedigini umursamayacaksin :))

İyi geceler kızlar!Geçen gün gorumcede oturuyorduk işte akrabaları falan vardı.Kv dem onlara beni anlatiyordu ;işte bunu ben almadım.Oğlumun gözü açıldı kendi aldı ben hemen evlendiremedim.(Bu arada eşimle aşk evliligi yaptık;eşimin eski b
Amacım sadece derdimi paylaşmaktı okudugunuz için teşekkürler!
ne takıyorsun klasik kaynana işte tövbe Yarabbi benimde çok isteyenler oldu de sende

Hayir hayirr asla uzulmee, belliki hassas birisin sen, seni kirmislar, uzmusler ama sen tabiikide umursamayacaksin bu denenleri... mesafeni koyup, gulumseyeceksin hayata her daim. Bak ne guzel esin yaninda ve seni seviyor kimin ne dedigini umursamayacaksin :))
Teşekkür ederim

Üzünce eline ne geçti bir kalp kırmak ne kadar günah keşke bunu aklından çıkarmasalar.

Back
X