Bunu bize siz yaptiniz ama Biz yapmayalim

cmlkutlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2013
15
10
36
35
Karabük
Unisex giyinmeyi seven 25 yasinda kisacik sacli kendinden emin dik duruslu,karsisindakinin pervasiz hareket ve cesaretini durusuyla tavriyla kiran bir bayanim.Ne yaziktir ki onceki kusak bayanlarin yetistirdigi mandafon d3ngesiz saygisiz bazi erkek surusunun sozel ve fiziksel saldirilarina zaman zaman maruz kaliyorum.Daha az once usul usul ilerlerken sebebsiz birden bire bir otobus soforu onume kirarak yerdeki camurlu suyla beni bastan asagi yikadi ve tekrar seridine dondu.Hayir kadina kasit desem ayni durakta biraz daha ileride baska kadinlar da vardi.Bu neyin nefreti bu neyin dusmanligi hosgorusuzlugu.Evet hirsiz suclu da ona bunu normallestiren anneler sucsuz mu.Gelecek icin kizlariniz icin nolur yalvariyorum ogullarinizi olaganustu varlikmis gibi herseye hakki varmis gibi kadinlarin onlarin kontrol edebilecekleri materyalmis gibi yetistirmeyin.Onlara saygiyi,hosgoruyu,korkmayi ogretin.Anneler kizlarinizi nasil hassas bir cicek olarak yetistiriosunuz aynisini ogullariniza da uygulayin ki kizlarinizin insanca ozgurce yasayabilecegi gelecegi olsun

Annesi oğluşunu 35' ine gelse de yıkar, ama baba kızını yıkayamaz diyen erkekçi yorumcular okusun bunu. Bana kalırsa ikisi de sapıklık ve bu sadece örnekti. Fakat Erkeği her alanda diğerlerinden(!) farklı yapan önündeki kabarıklık mı otursun düşünsün sonra hanımlar. Bizler yetiştiriyoruz o erkekleri de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…