8 ay folik asit kullandım gebe kalamadım faydasını görmedimArkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
Folik asit gebe kalmak için kullanılmaz gebe kalırsanız beneğin sağlıklı olması için kullanılan bir vitamin sadeceArkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
Etkisi yok diye biliyorum. Ama 1 kutum bitmeden hamile kalmıştımArkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
MerhabaArkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
3 aylık depo folik asit gebelik oluşursa bebek omurga sağlığı için çok önemli. Eksikse ve yeteri kadar değilse bebekte çeşitli rahatsızlıklar oluşuyor. Ne zaman nasip olacağını bilmediğimiz için düzenli takviye almak önemli. Ayrıca anne sağlığı yumurta kalitesi için B vit d vit omegalar antioksidanlar da çok önemli.Arkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
Bana klomen ve folik asit verdi daha iki gun once klomen bittikten 3 gun sonra gel dediEtkisi yok diye biliyorum. Ama 1 kutum bitmeden hamile kalmıştım
Adetin 3.günü başlanıyor genelde klomene folik asit zaten her gün kullanıyorsunuz kontrole gittiğinizde yumurtanın gelişiğ gelişmediğine bakıcak ve ilişki günlerini söyleyecektir doktorunuz ama klomen bittikten sonra ilişkiye girmenizde bi engel olmaz bana doktorum söylüyordu hep ilişki günlerini bu ay üçüncüye klomen kullandım bendeBana klomen ve folik asit verdi daha iki gun once klomen bittikten 3 gun sonra gel dedi
Bu ilaclari kullanirken iliskiye giriliyo mu
Merhaba bende 1 yıldır gebelik planladığımız için folik asit kullanıyorum ama hala gebelik oluşmadı doktoruma da söyledim kullanmaya devam et diyorlar hep ama gebeliğe yardımcı olduğunu sanmıyorumArkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
Yani bu ilaclari suanda kullanma aşamasındayim iliskiye girilirmiAdetin 3.günü başlanıyor genelde klomene folik asit zaten her gün kullanıyorsunuz kontrole gittiğinizde yumurtanın gelişiğ gelişmediğine bakıcak ve ilişki günlerini söyleyecektir doktorunuz ama klomen bittikten sonra ilişkiye girmenizde bi engel olmaz bana doktorum söylüyordu hep ilişki günlerini bu ay üçüncüye klomen kullandım bende
Adetiniz bittiyse ilişkiye girebilirsinizYani bu ilaclari suanda kullanma aşamasındayim iliskiye girilirmi
İlişkiye gitmezseniz nasıl hamile kalacaksınız?Bana klomen ve folik asit verdi daha iki gun once klomen bittikten 3 gun sonra gel dedi
Bu ilaclari kullanirken iliskiye giriliyo mu
6 aydan fazladır kullanıyorum. Hamile kalamadim henüz.Arkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
Ben kullandim ama hamile kalmamiştim kullandigim zamanlarArkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
Hani kimisi ilaclar bittikten sonra iliskiye giriliyo diyo ya onun icin sordumİlişkiye gitmezseniz nasıl hamile kalacaksınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?