Bunu kullanıp hamile kalan var mı ?

Smge11

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
22
5
6
28
Arkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?

Arkadaşlar merhaba bana bir kaç kişi folik asit kullanırsan hamile kalabilirsin ben öyle yapıp hamile kaldım dedi aranızda folik asit kullanıp hamile kalan var mı acaba? Beni bilgilendirir misiniz ?
8 ay folik asit kullandım gebe kalamadım faydasını görmedim

Folik asit gebe kalmak için kullanılmaz gebe kalırsanız beneğin sağlıklı olması için kullanılan bir vitamin sadece

Etkisi yok diye biliyorum. Ama 1 kutum bitmeden hamile kalmıştım

Folik asit gebe kalmanıza yüzde yüz yardım sağlamaz ki, Folik asitin görevi kan hücrelerini çoğaltmaktır yani kan yapar sadece sağlıklı bir gebelik elde etmek içinde 3 ay önceden kullanım öneriliyor bence siz İnositol takviyesi kullanın daha çok işe yarıyor yumurta kalitesini artırır eczaneden alabilirsiniz farklı markalar ve farklı fiyatlar olabilir

Merhaba çeşitli sayıda folik asit markası var hatta bagzilari diğer vitaminler ile kombinasyon yapılmış markalar var fakat kadın doğum doktoruna gitmelisin ve çocuk düşündüğünü neler yapmam gerektiğini sormalisin değerlerine durumuna göre o sana folik asit yazar veya kendin sorabilirsin folik asit ne marka kullanmalıyım diye
Doktorumun yazdığı folik asit çok iyiydi bu ay aldığım folik asit farklıydı ve adetimi geciktirdi hiç birakmadan düzenli kullanmalısın bırakırsan hiçbir faydası olmuyormuş bir ay kullandım artık kullanmiyim deme
Sürekli kullan ve sabırla bekle bende bekliyorum değerlerim düzelmisti benim
Bende tekrar bu ay doktorumun yazdığı folic asiti alicam

3 aylık depo folik asit gebelik oluşursa bebek omurga sağlığı için çok önemli. Eksikse ve yeteri kadar değilse bebekte çeşitli rahatsızlıklar oluşuyor. Ne zaman nasip olacağını bilmediğimiz için düzenli takviye almak önemli. Ayrıca anne sağlığı yumurta kalitesi için B vit d vit omegalar antioksidanlar da çok önemli.

Bana klomen ve folik asit verdi daha iki gun once klomen bittikten 3 gun sonra gel dedi
Bu ilaclari kullanirken iliskiye giriliyo mu
Adetin 3.günü başlanıyor genelde klomene folik asit zaten her gün kullanıyorsunuz kontrole gittiğinizde yumurtanın gelişiğ gelişmediğine bakıcak ve ilişki günlerini söyleyecektir doktorunuz ama klomen bittikten sonra ilişkiye girmenizde bi engel olmaz bana doktorum söylüyordu hep ilişki günlerini bu ay üçüncüye klomen kullandım bende

Merhaba bende 1 yıldır gebelik planladığımız için folik asit kullanıyorum ama hala gebelik oluşmadı doktoruma da söyledim kullanmaya devam et diyorlar hep ama gebeliğe yardımcı olduğunu sanmıyorum

Yani bu ilaclari suanda kullanma aşamasındayim iliskiye girilirmi

6 aydan fazladır kullanıyorum. Hamile kalamadim henüz.

Ben kullandim ama hamile kalmamiştim kullandigim zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…