Bunu merak ediyorum.

Korkmaz87

Her nasip vaktine esirdir.
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
653
345
103
37
Kızlar her ay 33-35 adet döngüsü olan birinde kesinlikle yumurtlama gerceklesir diyebilir miyiz? Yani yumurtlamama olabilir mi? Kendimde hiç belirti görmüyorum o yüzden sordum

Canim her ay adet olan birinin duzenli yumurtladigini kabul eder doktorlar ama yumurtlama gerceklesmeden duzenli adet dongusu olanlar da mevcut bunu ancak testler ile ogrenebilirsin.

Belirti derken? Benim de hic yumurtlama belirtisi gormuslugum yok ki surekli takipteyim ama ben zTen adet gormuyorum yumurtlamiyorum herhalde dusunuyorum ama buna eagmen iki defa hamile kalabildim demekki yumurtluyormusum. Yani bu su demek oluyor ayni zamanda, yumurtlama donemi belirtileri herkeste farklilik gosterebilir

Yani adet görüyorum da yumurtlama belirtisi olarak yumurta akı gibi akıntı olurmuş. Ben mesela hiç görmedim. Hangi testler yapılıyor ki öğrenmek için.

Kızlar her ay 33-35 adet döngüsü olan birinde kesinlikle yumurtlama gerceklesir diyebilir miyiz? Yani yumurtlamama olabilir mi? Kendimde hiç belirti görmüyorum o yüzden sordum
Benmde adet döngüm böyle ve gebe kaldım. Yani bu sebepten bi sorun olcağını sanmıyorum.

Kesinlikle yumurtlama gerceklesir tabi zaten adet olmak demek yumurtlamak demek degil midir. Yumurta catlar eger dollenmezse rahim tabakasindan adet kani olarak dokulmeye baslar ben boyle biliyorum. Zaten o yuzden derler yumurtlama gunu ne zamansa o gunden 14 gun sonra adet olunur diye .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…