• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu sevmiyorum..

minikmavikus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2016
223
294
33
37
başlığa ayrıntılı yazamadım. 3 yıllık evliyim.

Dün eşimle yakınlaştık öpüşüyorduk biraz uzun sürdü kendini geri çekti yanlış anlama ama ben aslına uzun öpüşmeyi pek sevmiyorum çok tükürüklü gibi geliyor dedi..

Ağzım mı kokuyor diyorum yok valla diyor ki dobra biridir zaten söylediğinden de anlaşılacağı üzere
Ben de moda girebilmek için uzun öpüşüyorum biraz ön sevişme bu değil midir arkadaşlar
Çok kırıldım zaten yeni tanışmadık ki yeni mi farkettin diyorum yani bilmiyorum ki falan diyor anlamadım gerçekten
Açık yazmak zorunda kaldım ama normal mi sizce bu

3 yıldır içinde tutması ilginç. ben olsam ben de ağız kokusundan şüphelenirdim.

Ağız kokusu olsa hiç öpüşmek istemez bence.
O esnada çok tükürük takviye ediyor olabilir misiniz?
Çünkü kendi açıklamış çok ıslaklıktan hoşlanmıyor olabilir.

Ağız kokusu olabilir ama ben eşime derim direk dişlerimizi fırçalayalım mı diye o da güler gider fırçalarız hazırlıksız olduysa. Bunu söylediyse ağız kokusu değildir o zaman. Ama başka seçenek yok.

Ağız kokusu olabilir ama ben eşime derim direk dişlerimizi fırçalayalım mı diye o da güler gider fırçalarız hazırlıksız olduysa. Bunu söylediyse ağız kokusu değildir o zaman. Ama başka seçenek yok.
Israrla sordum yok gerçekten sadece böyle çok tükürüklü oluyor hoşlanmıyorum dedi ama kırıldım açıkçası

Israrla sordum yok gerçekten sadece böyle çok tükürüklü oluyor hoşlanmıyorum dedi ama kırıldım açıkçası
İnsan kırılabilir ama dürüstçe söylemiş. Ben de söylerim sevdiğim sevmediğim durumları. Takılmayın fazla. Siz de söyleyin. Belki o anlık öyle hissetti adam. Fazla takmayın.

Herkes opusmeyi sevmez..kadinlar daha cok sever bence. Erkekler sonuc odakli yaklastiklari icin genelde..opusme vs hizli hizli:))

3 yıllık evlisiniz, bol bol öpüşmüşsünüzdür zaten...bu dediğiniz gibi ön hazırlık amaçlıydıysa, adamın asıl olaya geçesi gelmiş bence.

Bu kadar alınacak bir sebep görmedim.

Olanilir farketmiyorum ben ama öpüşmeden de direkt olaya girilir mi yani. Islak oluyormuş evet

İyi de ön sevişme sadece öpüşmeden ibaret değil ki :) birbirinizin etkilendiğiniz noktaları bulup oraları da öpebilirsiniz, kulak arkası boyun vb

Back
X