Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lutfen tekrar yazar mısınız? Anlasilir olmamaış sanirim streslisiniz yansımış cumlelerinizeIyi yaksamlar insan sevmediği hicbir sey hissetmedigin karisinin hareketlerinden yine sogurmu veya kendisinden sevmiyor ask yok hoslanma yok sadece ayni evi paylasmak kari koca gibi evi paylsamak
Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmuAnlamadım anlayan cevaplasın valla![]()
Sevmiyor ve hicbir sey hissetmiyorsa zaten soguk degil midir ?Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Yok benim cocuklarim var ben baska konu acmistimAaa sizi bir yerden taniyorum sanki
Zorla bir adamla evlenmistiniz,evlendikten sonra beni sever mi,cocuk olunca sever mi diye sorular soruyordunuz. O uye siz miydiniz?
E sevmiyormuş işte. İnsan bazen sevdiğinden bile soğuyabiliyor.sevmediğinden daha çok soğur.Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Ya hem sevmiyo hem bişey hissetmiyo sıcak olacak neyi kalmış ki yaniBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Sevmedigi insana ısınır mı bunu sorsanız daha mantıklı. Sevmedigi insandan soguması için önce sevmesi ısınması lazımBir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu
Yok benim cocuklarim var ben baska konu acmistim
Sevmediği insandan peki soguya biliniyormuE sevmiyormuş işte. İnsan bazen sevdiğinden bile soğuyabiliyor.
Elbette. Zaten sevmiyormuş bahaneye bile gerek yok.Sevmediği insandan peki soguya biliniyormu
Bu gercek bir soru mu peki?Sevmediği insandan peki soguya biliniyormu
Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu