- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kardesim kendi bosasin diye ugrasıyor kendim bosanmam diyor kendisi bosarsa mahkeme orda diyor
Gorücu usuluBöyle bir sonuca varamazlar ama. Neden evlendiler peki? Severek evlenmediler mi?
Sorunun yaniti soruda gizli. Kardesin karisini sevmiyor insan sevmedigi kisinin hareketlerinden nefes almasindan bile rahatsiz olur.. ayni evi paylasmak bile iskence olur.. lakin merak ettigim madem sevmiyor birsey hissetmiyor ne diye evleniyor bu sevgili kardesiniz.Iyi yaksamlar insan sevmediği hicbir sey hissetmedigin karisinin hareketlerinden yine sogurmu veya kendisinden sevmiyor ask yok hoslanma yok sadece ayni evi paylasmak kari koca gibi evi paylsamak
Benim cocuklar onunkinden buyuk biz mahkemeyi bekliycez eger esimden kendi evimi alabilirsem yanima alcam alamazsam da mecbur kiraya gecip birimiz calisacakpeki siz şimdi ne yapmayı düşünüyorsunuz? ikinizde boşanın ve kardeşinizle birlikte bir ev tutun kendinize. sizin çocuğunuz kaç yaşında? kardeşinizin bebeği çok küçük o bırakamaz ama kardeşiniz evde çocuklara baksın siz çalışın. sonra kardeşinizin bebeği büyüdüğünde hepsini okula kreşe gönderin ikinizde çalışın. zaten şu anda da hanımlar çalışmıyor erkekler çalışıyormuş dolayısıyla evlerinize tek maaş girmiyor mu? yine tek maaş girsin.
H
Benim cocuklar onunkinden buyuk biz mahkemeyi bekliycez eger esimden kendi evimi alabilirsem yanima alcam alamazsam da mecbur kiraya gecip birimiz calisacak
Enistem kardesimi sevmiyor ilerde severim belki diye evlendi hareletleri artik herseyi gozune batmis iyice sogumus dedigi bu bazi arkadaslar yanlis anlattigimi yada dusunmeden yazdigimi soyluyorlar ben enistemin dedigi gibi yaziyorumki sizede sacma geliyorsa bizede oyle sizinde yorumlarini alalim acaba bizmi qnlamiyoruz gercekten onun demesi buSorunun yaniti soruda gizli. Kardesin karisini sevmiyor insan sevmedigi kisinin hareketlerinden nefes almasindan bile rahatsiz olur.. ayni evi paylasmak bile iskence olur.. lakin merak ettigim madem sevmiyor birsey hissetmiyor ne diye evleniyor bu sevgili kardesiniz.
Enistem kardesimi sevmiyor ilerde severim belki diye evlendi hareletleri artik herseyi gozune batmis iyice sogumus dedigi bu bazi arkadaslar yanlis anlattigimi yada dusunmeden yazdigimi soyluyorlar ben enistemin dedigi gibi yaziyorumki sizede sacma geliyorsa bizede oyle sizinde yorumlarini alalim acaba bizmi qnlamiyoruz gercekten onun demesi bu
Tamam da kardesin sevilmiyorsa neden evleniyor basindan beri belli degil mi bu durumEnistem kardesimi sevmiyor ilerde severim belki diye evlendi hareletleri artik herseyi gozune batmis iyice sogumus dedigi bu bazi arkadaslar yanlis anlattigimi yada dusunmeden yazdigimi soyluyorlar ben enistemin dedigi gibi yaziyorumki sizede sacma geliyorsa bizede oyle sizinde yorumlarini alalim acaba bizmi qnlamiyoruz gercekten onun demesi bu
Aynnen sevemedim diyorSevmeyince iyice batabilir hareketleri.Yazik ya.Allah kalplerine sevgi yerlestirsin.
Enistem dememiski bunu ona yeni diyorTamam da kardesin sevilmiyorsa neden evleniyor basindan beri belli degil mi bu durum
Böyle karı koca olmaz zaten . Sevmediği birinden sogumaz çünkü soğutmak demek başta seviyordu yani araları sıcaktı sonra biseyler olur soğur uzaklaşır. Sevmiyorsa sogumaz ama davranışlarından dolayı nefret edebilir tiksinebilir.....Bir erkek sevmedigi hic birsey hissetmedigi karisindan sogurmu yani sevgi ask yok baglilik yok sadece kari koca yinede hareketlerinden sogurmu