bunu yapabilen yokmu

evet çok güzeller yapmak istiyorum deli gibi ama nasıl yapılıyo bilmyorum ve çok aceleci ve sabırsızımdır siteleri dolanıyom ama bulamıyorum yapımını

:119::124::124::124::124:yaşasın çok teşekkür ederim ben bunu bulamasam kafayı yerdim uyuyamazdım sabaha kadar çok çok çok teşekkür ediyorum ekleyen arkadaşa

sağol cnımya tekrar tekrar teşekkür ederim yapabilirsem resmini koymaya çalışırım bi şekilde

Eki Görüntüle 181607 Eki Görüntüle 181607 bu boncuklardan yapabilen varmı varsa bana anlatsın ne olur resimle

canım içi normal boncuk delikli...bir misinaya önceden kum boncukları geçiriyorsun sonra top boncugun içinden ipi geçirip düğümlüyorrsun ...yani devamlı içinden dışarı geçirdikçe o kadar kum boncuğu kaydırıyorsun.her tarafı dolana kadar aynı işlemi tekrarlıyorsun anlatamadım galiba büyük ihtimalle anlamadınaslında o kadar kolay ki

inanmayacaksın ama anladım çok sağol birde öyle denicem çok teşekkür ederim ilginiz için cvbınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…