• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu yapan birinin amacı?

slnkcker

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
98
8
8
29
Bir tane fake hesap var her gün hikayelerime bakıyor kimseyi takip etmiyor beni de etmiyor hesabım herkese açık ve hep bakıyor. Dikkatimi çeken şey ise her gün aynı saatlerde günde sadece 1 kere bakıyor. Bu dikkatimi çekti. Ben eski flörtüm olduğunu düşünüyorum:d fikriniz nedir? (Onu mu gözetliyorsun, rahatsızsan kapat falan demeyin neden olabilir merak ettim çünkü :))

Peşinize takılmış seri katil olabilir, organ mafyası olabilir yada ne bileyim o saatte nerede olduğunuzu anlayıp sizi kaçırmak için hazırlık yapan biri olabilir... Yani bu konuda çok farklı fikirler üretilebilir bence

Bir tane fake hesap var her gün hikayelerime bakıyor kimseyi takip etmiyor beni de etmiyor hesabım herkese açık ve hep bakıyor. Dikkatimi çeken şey ise her gün aynı saatlerde günde sadece 1 kere bakıyor. Bu dikkatimi çekti. Ben eski flörtüm olduğunu düşünüyorum:d fikriniz nedir? (Onu mu gözetliyorsun, rahatsızsan kapat falan demeyin neden olabilir merak ettim çünkü :))
Benim o ben bakıyorum dağılalım

Amaçsız, yada ağır işsiz. Fake hesap açmak filan. Boş insanların boş işleri..

Kaç konu daha açacaksınız bununla ilgili?

Hayır konuları açıp gidiyorsunuz cevap falan da yok kimseye. Ben de sizin amacınızı çok merak ediyorum.

Daha ne kadar bu konuyu sorucaksınız merak ediyorum istediğiniz cevabı alana kadar sormaya devam ediceksiniz sanırım...

Back
X