bunu yaşayan var mı

sessizgemiler

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2012
383
13
48
Ankara
kızzzlarr ben yaklasik 6 haftalik hamileyim ve 2gun oncesine kadar hamile kaldigimdan ber kasik agrisi ve bulanti cok fzla cekiyordum 2gundr ne agri ne bulanti nede hissettklerim..hicbiri kalmadi 1hafta once ultrasona girdm kucuk daha kalp atislari duyulmadi 10gun snra gel dediler korkuyorum kanamamda yok ama acaba kalbi fln durmus olabilir mi dolgunluk hisside yok bunu yasayıp doktora giden varmı lütfen yazın

Son düzenleme:
bulantıların psikolojıktı gectı çünkü bebegın kalp atışları başlayınca bulantı baslar 6 haftadan once bulantı olmaz...kasık agrılarında adet olamadıgın içindir bnm her adet gunum geldıgınde adet olacak gıbı karnım agrır adet donemım gecınce gecerdı ...

bitanem nete bak herkesn reglden snra ögrennce baslamıs yanı bunun tıpta varmıki 6 haftadan sınra diye. suan bulantım hafif var ama karnım nasıl şişmişti şimdi hiçbişi hissetmiyorum o dolgunlugu falan

cnm nette herkes reglden snra ögrennce bulantılarım basladı dıyor suan bende bıraz var ama o karnımdaki şişlik yok ve dolgunluk hisside yok

benim hiç bulantım olmadı, kasık ağrımda 2 aydan sora başladı , son dönemde olduğum için şimdilerde yine başladı bebek aşağıda olduğu için, endişe etme herkesin farklı oluyor

merhaba canım bende 6+5 günlük hamıleyım aynen bende de hıc bır hıs yok kasıkta , mide bulantım fılanda yok normal oldugunu düşünüyorum.

canım korkma bence
benimde adetim geçince kasık ağrılarım vardı adet olacam olamıyorum zannediyordum hamilelik belirtisi olduğunu anlamamıştım.
6 haftadan sonra geçti ağrılarım kalp atışlarını 7+5 ken duydum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…