• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bunu yaşayan var mı?

humeyyra

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2014
1.153
1.355
63
kızlar adetliyken tek kasığımda sancı oluyor. ama diğerinde yok. bir de kasığımın tekinde ve her adette aynı taraf böyle çizgi şeklinde sancı giriyor. bunu yaşayan var mı? neden oluyor acaba özel bi sebebi var mı. bildiğim kadarıyla kasıklarda yumurtalıklar var acaba yumurtalıkla ilgili bi durum olabilir mi?

benimde adet sonrası genelde yumurtlama günlerinde tek kasığımda ağrı olur sol kasık,dayanılamayacak derecede bir ağrı değil ama ..sizin çokmu şiddetli ?

benimde adet sonrası genelde yumurtlama günlerinde tek kasığımda ağrı olur sol kasık,dayanılamayacak derecede bir ağrı değil ama ..sizin çokmu şiddetli ?
yok canım çok şiddetli değil zaten ağrı değil böyle hani sancı girer ya öyle bişey ne olduğunu hala anlamış değilim bi de eskiden olmuyordu son yıllarda olmaya başladı

Bende var.
Sadece solum agrir.
Sagimda tik olmaz. Yumurtlama doneminde de solumda olur sanci.
Ayrica regl doneminde o agriyan yerim buz koymus gibi soguk olur.
Sorun yapacak bir sey mi bu ya?

Sağ sol bilmem ama benim sancım oluyor çok fena. Çaresiz dert çekeceğiz. Bir şey olacağını sanmıyorum. Ağırması normaldir.

yok canım çok şiddetli değil zaten ağrı değil böyle hani sancı girer ya öyle bişey ne olduğunu hala anlamış değilim bi de eskiden olmuyordu son yıllarda olmaya başladı
dediğim gibi ben yumurtlama döneminde yaşadığım için ona bağlıyorum adet döneminde olmasına açıkçası şaşırdım, geçmiş olsun , bazen ufak kistler adetle atılıyor öyle bir durumdur belkide ama çok korkulacak birşey olcağını sanmıyorum

Bende var.
Sadece solum agrir.
Sagimda tik olmaz. Yumurtlama doneminde de solumda olur sanci.
Ayrica regl doneminde o agriyan yerim buz koymus gibi soguk olur.
Sorun yapacak bir sey mi bu ya?
neden olduğunu merak ediyorum. bi de eskiden yoktu.
ama sen hamilesin sanırım hamile kalırken sorun yaşadın mı?

neden olduğunu merak ediyorum. bi de eskiden yoktu.
ama sen hamilesin sanırım hamile kalırken sorun yaşadın mı?

Yok daha hamile degilim. Totem o.
Gecen ay ilk defa denedim. Olmadi.
Ondan mi acaba sans mi...
Canim sikildi iyi mi, ufff.
Adet duzensizligim, sancim, kistim, pkom falan hicbir seyim yok ama onu biliyorum.

Yok daha hamile degilim. Totem o.
Gecen ay ilk defa denedim. Olmadi.
Ondan mi acaba sans mi...
Canim sikildi iyi mi, ufff.
Adet duzensizligim, sancim, kistim, pkom falan hicbir seyim yok ama onu biliyorum.
öyle mi ben de hamilesin sandım :)
ama daha yeniymiş zaten uzun süre deneyip olmasaydı belki dikkate al derdim ama bi de sen sanırım doktora gidip baktırdın yani kistim vs. yok dediğine göre. o zaman sorun etmene gerek yokmuş

Orada halka şeklinde bir organ var hamile olduğumuzda falan çocuk düşmesin diye kanın çıktığı yerde orası ağrıyomuş doktor bna öylr söylemişti

Orada halka şeklinde bir organ var hamile olduğumuzda falan çocuk düşmesin diye kanın çıktığı yerde orası ağrıyomuş doktor bna öylr söylemişti
öyle mi ilginç hiç duymamıştım. halka şeklindeki organ yumurtalık olabilir mi acaba.

benim de adetliyken ve yumurtlama günlerimde sadece solum ağrırıdı ama baya şiddetli ağrırdı
rahim filmi çektirdikten sonra kendiliğinden geçti

Back
X