Bunu yaşayan varmı ?

Masaldunyam

''Inna lillahi ve Inna ileyhi raciun''
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2020
104
79
28
33
Merhaba son adet tarihi 27 Mayıs
1 temmuz beta HCG 603
5 temmuz beta 878
Karından ultrasonla bakıyorlar kese vs yok
İnternetten baktığımda 5 haftalık gebe görünüyorum
Dr sadece beta HCG takibi istiyor
Hamile miyim degilmiyim hicbisey bilmiyorum hamileyim diye sevinemedim bile. Dr pek güzel yukselmemis dedi...

1 temmuz beta HCG 603
5 temmuz beta 878
Hamile miyim degilmiyim hicbisey bilmiyorum hamileyim diye sevinemedim bile. Dr pek güzel yukselmemis dedi...
Daha erken beta hcg 2000 lerde olunca kese görünüyor sıtres yapmayın evet yükselme az olmuş ama inşallah bebeğiniz sizinledir biraz daha beklemeniz lazım

Canım öncelikle tebrik ederim hamilesin ama degerlerın bir günde ıkı katına artması gerekırdı ınsALLAH bebegın senınledır sen kontrollerını aksatma tekrar kan ver inşALLAH ıkı güne bır artar canım bende aynı durumu yasadım stres yapma ALLAH verdıkten sonra her türlü verır degerın artsada artmasada ne güzel hamıle kalabılıyosun bunada şükret

Son düzenleme:
1 temmuz beta HCG 603
5 temmuz beta 878
Canım saglıklı gebelık gibi durmuyor su an senın degerin in 2400 lerde olması lazımdı hakkında hayırlısı olsun 🤲😔

Birde baş dönmesi mide bulantısı hicbisey yaşamıyorum sadece alt karın bölgemde kipirtilar ve sızılar oluyor çok az denecek kadar. Kanamam yok Allah'a şükür.. Bu şekilde ilerleme olurmu beta HCG yukselirmi sizce?
Dr ağzını bıçak açmıyor zorla cevap alıyorum. Pek normal diyemem dedi beta testi yap iki günde bir dedi.

Birde baş dönmesi mide bulantısı hicbisey yaşamıyorum sadece alt karın bölgemde kipirtilar ve sızılar oluyor çok az denecek kadar. Kanamam yok Allah'a şükür.. Bu şekilde ilerleme olurmu beta HCG yukselirmi sizce?
Dr ağzını bıçak açmıyor zorla cevap alıyorum. Pek normal diyemem dedi beta testi yap iki günde bir dedi.
Kısıden kısıye göre degısır bu belırtırler benımde dedıgın gıbı az da olsa agrım vardı ınsALLAH yükselır düser dıye kendını üzme tekrar kan testı yaptırdınız mı sonuc nedır

1 temmuz beta HCG 603
5 temmuz beta 878
Sık takip et canım az artmış

Ben dış gebelik geçirdim. Ayni bu sekilde düzensiz arıtıyordu. Ama agrim vardi adet sancısı gibi birde kanamam.. Mutlaka kan testini takip et insallah normal gebeliktir ..

Back
X