• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunun adı mucize....

galatea79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2007
730
2
96
İstanbul
çok değil bundan 2 sene önce buraya üye oldum..tüplerim tıkalıydı ve kesinlikle hamile kalamazdım...direkt tüp bebek dediler...amerikan hastanesinde ki ilk denememde pozitif sonuç aldım...şu an 15 aylık güzelleer güzeli bir kızım var...asıl mucize şu ki nasıl olsa çoçuğumuz olmuyor diye korunmuyorduk...ama bugün içime bir şüphe düştü ve gebelik testi aldım...ikinci çizgiyi görünce olamaz yalnıştır dedim ve gittim 2 tane daha aldım aynı sonuçları gördüm..dayanamadım hastaneye gittim ve sonuç 278 pozitif yani...hala şoktayım cumartesi doktorumdan randevu aldım..bakalım ne olacak...bunu şunun için yazdım mucizelere inanmak gerekiyormuş...şu an aklım karışık kızım daha ufak...ama içimde de yeni bir can... ümitsizliğe kapılmayın arkadaşlar..sakin olmak en iyisiymiş galiba...ben o kadar salmıştım ki artık son adet tarihimi bile hatırlamıyorum...zamana bırakmak en iyisi...umarım burada ki herkes çocuk sahibi olur bir an önce dualarım sizlerle...

Bu harika birşey,gözlerim doldu okurken.Ben de bebek özlemi çekiyorum ya ondan duygusalım belki...Kızın küçük evet ama olsun beraber büyürler.Sonrasında çok rahat edersin.Allah sana bu şansı vermiş,tadını çıkar bence...

canım benım
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
ıste bebek sahıbı olabılmek ıcın kafanın rahat olması lazım
o yuzden gebelık elde edemıyoruzzzzzz
senın adına cok sevındım
bızede duanı eksık etme
benmde ılk tup bebek deneyımımı yasıcam
ekımde

Bu harika birşey,gözlerim doldu okurken.Ben de bebek özlemi çekiyorum ya ondan duygusalım belki...Kızın küçük evet ama olsun beraber büyürler.Sonrasında çok rahat edersin.Allah sana bu şansı vermiş,tadını çıkar bence...

canım allah sana en kısa zamanda bir bebek verir inşallah...

rabbım bunuda kucagına almayı nasıb etsın canım rabbım okadar buyukkı hıc bır zaman umıtsızlıge kapılmayacaz aslında ama bız ınsanoglu hemen olmaz deyıp cıkıyoruz allahın hıkmetı ıste

bende çok duygulandım benimde tek tüpüm tıkalı ama Allahtan ümidimi kesmiyorum yinede beklemek çok zorr Allahım tüm isteyenler kısa zamanda inşallah hayırlı evlatlar verir.Sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.

ay çok güzel ya. tebrikler canım. kızlar bir sağlıkçı olarak size tavsiyem hiç stres yapmayın, çünkü strse hormonlarınızı direk olumsuz yönde etkiliyor.

canım benım
rabbım saglıklan kucagına almayı nasp etsın
ıste bebek sahıbı olabılmek ıcın kafanın rahat olması lazım
o yuzden gebelık elde edemıyoruzzzzzz
senın adına cok sevındım
bızede duanı eksık etme
benmde ılk tup bebek deneyımımı yasıcam
ekımde
canım hayırlısı olsun inşallah...ilk denmede pozitif sonucu görörsün umarım...

rabbım bunuda kucagına almayı nasıb etsın canım rabbım okadar buyukkı hıc bır zaman umıtsızlıge kapılmayacaz aslında ama bız ınsanoglu hemen olmaz deyıp cıkıyoruz allahın hıkmetı ıste
amin canım amin...evet takdiri ilahi işte ol derse oluyor...

ay çok güzelll yaaa allahın mucizesi işte rabbim sana şükürler olsunnnn
teşekkür ederim canım...

bende çok duygulandım benimde tek tüpüm tıkalı ama Allahtan ümidimi kesmiyorum yinede beklemek çok zorr Allahım tüm isteyenler kısa zamanda inşallah hayırlı evlatlar verir.Sanada hayırlısı ile kucağına almayı nasib etsin.
benim 2 tüpümde tıkalıydı kaç doktor olmaz dedi ameliyata bile gerek görmediler ama oldu işte...
ay çok güzel ya. tebrikler canım. kızlar bir sağlıkçı olarak size tavsiyem hiç stres yapmayın, çünkü strse hormonlarınızı direk olumsuz yönde etkiliyor.
teşekkürler...evet stres bir numaralı düşman..

canım tebrıkler ıns sag saglım kucagına alırsın bende bundan 1 ay once bır mucıze yasadım doktorlar dırek tup dedıler 2 sene olmadı erkek faktoruydu bızım 3 asılama basarısız ve tup bebege gececegım ay hamıle oldugumu ogrendım sukurler olsun suanda 2 aylık bebegım mucızeler gercekten var yeterkı ALLAHIM ol desın ıns butun arkadaslARIM SIZLERDE BIZIM GIBI MUCIZELER YASARSINIZ:emir_bebek:

canım gercekten mucize olmuş ama işte allahın büyüklüğü sorgulanamaz. sana ne güzel bir hediye vermiş. insallah onuda saglıkla alırsın kucagına. allahım olmayan herkese bu mucizeleri yasatır insallah.

ınş canım o pozıtıfı bende gorurum
rabbım herkese tatdırsın ınşşş
inşallah canım en kısa zamanda alırsın kucağına
canım tebrıkler ıns sag saglım kucagına alırsın bende bundan 1 ay once bır mucıze yasadım doktorlar dırek tup dedıler 2 sene olmadı erkek faktoruydu bızım 3 asılama basarısız ve tup bebege gececegım ay hamıle oldugumu ogrendım sukurler olsun suanda 2 aylık bebegım mucızeler gercekten var yeterkı ALLAHIM ol desın ıns butun arkadaslARIM SIZLERDE BIZIM GIBI MUCIZELER YASARSINIZ:emir_bebek:
hayırlı olsun arkadaşım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım gercekten mucize olmuş ama işte allahın büyüklüğü sorgulanamaz. sana ne güzel bir hediye vermiş. insallah onuda saglıkla alırsın kucagına. allahım olmayan herkese bu mucizeleri yasatır insallah.
amin canım sağol güzel dileklerin için evet allahın mucizesi işte...

ayy canım cok sevındım ınsallah bununda saglıkla ve hayırlsıyla kucagına alırsın
suan bende 2,denemedeyım ve bugun 4,gundeyım erkek faktoru ve esımde sperm cok dusuk
lutfen bızede dua edın
ınsan ıster ıstemez stres yapıyor yapmıyom dıyen bıle ılla bırsey dusunup heycanlanır veya umutsuzlanır ama allahıma sıgınıyorum bende elımden geldıgı kadar
ne olur duanızda unutmayın
rabbım evlatlarını ve herkesınkını kendıne bagıslasın ve evlatsız bırakmasın bıızde rabbım.

ayy canım cok sevındım ınsallah bununda saglıkla ve hayırlsıyla kucagına alırsın
suan bende 2,denemedeyım ve bugun 4,gundeyım erkek faktoru ve esımde sperm cok dusuk
lutfen bızede dua edın
ınsan ıster ıstemez stres yapıyor yapmıyom dıyen bıle ılla bırsey dusunup heycanlanır veya umutsuzlanır ama allahıma sıgınıyorum bende elımden geldıgı kadar
ne olur duanızda unutmayın
rabbım evlatlarını ve herkesınkını kendıne bagıslasın ve evlatsız bırakmasın bıızde rabbım.

amin canım....sağol dileklerin için...evet sıkıntı stres mutlaka oluyor ama çok aşırıya kaçmamak gerekiyor...seninde hayırlısı olur inşallah...allah tüm isteyenlere en kısa zamanda birer bebiş verir umarım...

tebrik ederim canım.. Allah önce ilk mucizene sağlıklı bir ömür versin.. ikinci mucizene de sağlıklı bir doğum nasip etsin inşallah... böyle sürpriz hamilelikler insanı çok daha mutlu eder gibi gelir hep bana.. mutlaka ilk bebeğine de çok sevinmişsindir.. o sana bir umut olmuşş.. ama bu harika birşeydir.. Allah gönlüne göre versin tatlım..

Galetea, cokkk tebrik ederim. Cok sanslisin ki ilk denemende bebegine kavusmussun. Ikinci bebek te mucize! Ikisi kardes kardes buyurler, hic endise duyma bence. Cokkk kolay gelsin, saglikla buyut bebeklerini...

Back
X