• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

BUNUN ÇÖZÜMÜ YOK MU?

JaguarS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2016
8
0
36
Açıkçası doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yanlışsa yardım ederseniz sevinirim.. şu anda evde çalışıp para kazanabileceğim iş arıyorum.. bana yardım edicek var mı acaba.. birde bebek istiyorum ama depresyn tedavisi görüyorum ilaç kullandığım için bebekde yapamyorum.iş arıyorum bulamıyorum..hergün Allaha dua ediyorum ama burda evde iş konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi..en azından kafam dağılır hemde hastalığıma iyi gelir diye düşünüyorum.. birde bebek için bildiğiniz dualar var mı? yok çıkış yolu yok gibi.. tekrar intihar etmek istemiyorum.. lütfen yardım edin..:(

Açıkçası doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yanlışsa yardım ederseniz sevinirim.. şu anda evde çalışıp para kazanabileceğim iş arıyorum.. bana yardım edicek var mı acaba.. birde bebek istiyorum ama depresyn tedavisi görüyorum ilaç kullandığım için bebekde yapamyorum.iş arıyorum bulamıyorum..hergün Allaha dua ediyorum ama burda evde iş konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi..en azından kafam dağılır hemde hastalığıma iyi gelir diye düşünüyorum.. birde bebek için bildiğiniz dualar var mı? yok çıkış yolu yok gibi.. tekrar intihar etmek istemiyorum.. lütfen yardım edin..:KK43:
Kokulu taş, kokulu sabun, Bebek-nikah şekeri, ahşap boyama veya biliyorsan örgü dantel oya işleri yapabilirsin. Facebook ve instagram üzerinden satışa sunabilirsin yaptıklarını. Rabbim bebişi de bir an önce nasip eder hayırlısıyla ve sağlıkla inşallah

Kafaniza takmayi biraktiginiz zaman bebeginiz olacaktir.
Surekli onu dusunuyosaniz salgiladiginiz hormonlar hamile kalmanizi engelliyor olabilir baska saglik probleminiz yoksa bunu yasamis canli ornek benim cevremde de cok duydum.

Evde is konusuna gelince dantel biliosaniz onu yapabilirsiniz.

Kafaniza takmayi biraktiginiz zaman bebeginiz olacaktir.
Surekli onu dusunuyosaniz salgiladiginiz hormonlar hamile kalmanizi engelliyor olabilir baska saglik probleminiz yoksa bunu yasamis canli ornek benim cevremde de cok duydum.

Evde is konusuna gelince dantel biliosaniz onu yapabilirsiniz.
Ahh canım o dert bende de var 1 yıldır her ay hamileyim diye ümitlenmekten yoruldum doktora gittim hiçbirşeyim yok eşim de ben de gayet sağlıklıyız ama işte bu sefer de hiç hamile kalamayacağım diye düşünüyorum ortasını bulamıyorum. Sen nasıl başardın o_O

Ahh canım o dert bende de var 1 yıldır her ay hamileyim diye ümitlenmekten yoruldum doktora gittim hiçbirşeyim yok eşim de ben de gayet sağlıklıyız ama işte bu sefer de hiç hamile kalamayacağım diye düşünüyorum ortasını bulamıyorum. Sen nasıl başardın o_O

ben napıcam bilemiom :(

Depresyonumun sebebi işimi bıraktım. Özel bir banka da çalışıyordum. tayinimi yapmadı bende bırakmak zorunda kaldım.
ailemden uzak bi yere gittim. iş yok kayınvalideyle yaşamaya başladım bi de şimdi tekrar istanbula geldim. aileme yakın otururyorum.eşimin işide burda artık.. ama evde sıkılıyorum..İngilizce kursuna gdiyorum. ama yinede sıkılıyorum

Canim inan bana bende oyleydim 1 sene boyunca sabah aksam dusunuyodum hicbi saglik sorunumuzda yoktu.
Sonra amaaaan olacaksa olur olmazsa olmaz dedim kafaya takmicam artik dedim ve o zmanlar duyuyodum dusunmeyi biraktiktan sonra oldu falan diye...
Tabi bende dusunmeyeyim o zman demiyosun elinde degil benimki artik beklemekten hayal kirikligi yasamaktan sikilmislikti. Boylelikle biraktim 30 gun boyunca aklima bir kere bile gelmedi.
Ve 30 gunun sonunda evde test cubugu vardi hamile degilimdir ama deneyim dedim hic umidim yoktu.
Testi yptim ve sonucunda esim ve ben havalarda zipliyoduk:))
Sonraa esim hemen beni divana yatirip bi istegin var mi diye sormustu:))
Gercekten kafaya takma inan bana olur dusunmek strese sokuyo ve salgilanan hormonlar engel oluyor..
Bi de is bittikten sonra yarim saat yataktan kalkmiyodum oyalaniyodum yada uyuyodum bunun da etkisi olmustur bence.
Darisi sana ve isteyen herkesin basina ins..

oncelikle depresiondan cikmaya calis canim.evde dikis,orgu felan yapib hem kendini oyalaya,hemde sata bilirsin.
isitdiyime gore depresiyon,stres cocuk olma sansini azaltiyormus.bir sure bosver kendini mutlu edecek seyler yap.hayirlisiyla bebeyinde olur insallah.

Açıkçası doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum ama yanlışsa yardım ederseniz sevinirim.. şu anda evde çalışıp para kazanabileceğim iş arıyorum.. bana yardım edicek var mı acaba.. birde bebek istiyorum ama depresyn tedavisi görüyorum ilaç kullandığım için bebekde yapamyorum.iş arıyorum bulamıyorum..hergün Allaha dua ediyorum ama burda evde iş konusunda bilgisi olan varsa yardım edebilirmi..en azından kafam dağılır hemde hastalığıma iyi gelir diye düşünüyorum.. birde bebek için bildiğiniz dualar var mı? yok çıkış yolu yok gibi.. tekrar intihar etmek istemiyorum.. lütfen yardım edin..:KK43:

Canım şu grupta o kadar güzel dualar var, o kadar güzel dualar var ki. Mutlaka sana uygun olanını, içine sinenini bulacaksındır. İntihar etmek en zor iş. Sen kolay olanı, duaları seç.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/dualarimiz-sizinle.1200/

Depresyonumun sebebi işimi bıraktım. Özel bir banka da çalışıyordum. tayinimi yapmadı bende bırakmak zorunda kaldım.
ailemden uzak bi yere gittim. iş yok kayınvalideyle yaşamaya başladım bi de şimdi tekrar istanbula geldim. aileme yakın otururyorum.eşimin işide burda artık.. ama evde sıkılıyorum..İngilizce kursuna gdiyorum. ama yinede sıkılıyorum
Peki ne yapmak seni mutlu edecek hiç düşündün mü bunu?

Canim inan bana bende oyleydim 1 sene boyunca sabah aksam dusunuyodum hicbi saglik sorunumuzda yoktu.
Sonra amaaaan olacaksa olur olmazsa olmaz dedim kafaya takmicam artik dedim ve o zmanlar duyuyodum dusunmeyi biraktiktan sonra oldu falan diye...
Tabi bende dusunmeyeyim o zman demiyosun elinde degil benimki artik beklemekten hayal kirikligi yasamaktan sikilmislikti. Boylelikle biraktim 30 gun boyunca aklima bir kere bile gelmedi.
Ve 30 gunun sonunda evde test cubugu vardi hamile degilimdir ama deneyim dedim hic umidim yoktu.
Testi yptim ve sonucunda esim ve ben havalarda zipliyoduk:))
Sonraa esim hemen beni divana yatirip bi istegin var mi diye sormustu:))
Gercekten kafaya takma inan bana olur dusunmek strese sokuyo ve salgilanan hormonlar engel oluyor..
Bi de is bittikten sonra yarim saat yataktan kalkmiyodum oyalaniyodum yada uyuyodum bunun da etkisi olmustur bence.
Darisi sana ve isteyen herkesin basina ins..
İnşallah canım ya Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin. Bu ay biraz daha rahatım olursa olsun olmazsa nasipte yok diyorum ama yine de tam kafamdan atamıyorum işte yoruldum dediğin gibi

Tekrar intihar etmek istemiyorsunuz. Depresyon tedavisi görüyorsunuz. Evde iş arıyorsunuz. Aynı zamanda çocuk istiyorsunuz.
Dallasa dönmüşünüz.
Ama o istediğiniz çocuk oyuncak bebek değil kendinizi toplamadan bebek düşünmek çok yanlış.
Bence evde oturmaktan evde iş aramaktan vazgeçin dışarıda da çok güzel işler var en azından kafanız dağılır.

Psikoloji çok önemli arkadaşım.
Biz üç ay denedik olmadı sonra bazı sebeplerden ara vermemiz gerekti sonraki Zaman ilk denemede olmaz zaten diye kendimi rahat bırakınca o ay hamile olduğumu öğrendim.

Psikoloji çok önemli arkadaşım.
Biz üç ay denedik olmadı sonra bazı sebeplerden ara vermemiz gerekti sonraki Zaman ilk denemede olmaz zaten diye kendimi rahat bırakınca o ay hamile olduğumu öğrendim.
Ne güzel inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebişini takmamaya çalışacağım inşallah ben de :KK51:

İnşallah canım ya Rabbim isteyen herkesle beraber nasip etsin. Bu ay biraz daha rahatım olursa olsun olmazsa nasipte yok diyorum ama yine de tam kafamdan atamıyorum işte yoruldum dediğin gibi
Hic dusunme cnm aklina getirme kendini baska bi islere ver oyalan ins olur

peki tavsiye edeceğiniz kurslar var mı?
Canım galiba İstanbul da yaşıyorsun neler yapmaktan hoşlanırsın bilemem el becerilerin nasıl onu da bilemem yapmak istediğin etkinliğe eşinin onayı nasıl olur onu hiç bilmem. Ha fikir olsun dersen müzik kursları, el sanatları, giyim, fotoğrafçılık, çocuk gelişimi ve eğitimi vb kurslarına gidebilirsin. Bu kursların yanında Kesinlikle bir Spor salonuna kaydol yüzme fitness aerobik vb sporla ilgilen ruhun canlansın daha mutlu olursun. Çocuk gelişimi kursuna gidebilirsin mesela hem bebişine şimdiden kendini hazırlarsın geliştirirsin. Evde durma çık dolaş gez...

İstanbul Belediyesinin ücretsiz kursları var galiba linkten bak bir çok branş var hangisi gönlüne yatarsa ona git
http://ismek.ibb.gov.tr/branslar3.aspx

Back
X