bunun derdi ne ??

Kirmiziplakci318

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
151
2
316
merhaba arkadaşlar hoşladğım bi çocuk vardı ama o beni tanımıyodu faceden ekledm 2 aydır msjlaşyrz.sürekli konuşuyoruz en fazla 1 2 gün konuşmuyrz.genelde o msj atıyo.ama sorun şu ki hep bana takılıyo şakalaşıyo beni sinir ediyo ciddi olduğu nadir.benle dalga geçecğni sanmıyorm öle biri değl çünkü ama bunun amacı ne anlamış değilm beni tanımaya çalışıyo dicem böyle sürekli şakalaşarak bi insan nasıl tanınabilinir ki ? bişey de soramıyom benden hoşlnmıyosa niyetmi anlıcak diye.napsam bilemedim bir yardım eli uzatın kızlarr :/

o da öle diyor şaka yapmayı seviyorm diyorda bi insan sürekli şaka yapar mı

Aynen ben de onu dicektim sen yazmışsın. Arkadaş doğru düzgün 2 kelam etmeden her bi söz şaka her bi söz dalgaysa ben şahsen kontağımı keser, sinir katsayımın sınırlarını çokta zorlamak istemezdim.

Nasıl şakalar yapıyor ki her lafı şakaysa ben rahatsız olurum şahsen bu kadarda cıvık olunmaz ki

Sizi tanimayan cocugu eklemissiniz.

2 aydir surekli konusuyormussunuz.

Niyetinizi anlayacak diye bir sey de soramiyormussunuz da...

2 aydir tanimadigi bir kizin listesine eklemesiyle baslayan iletisimde onunla surekli sakalasan bir cocugun niyetinizi anlamadigini mi saniyorsunuz?

O zaten her seyin farkinda ve bu farkindalikla sakalasiyor sizinle...

Yani rahatsiz oldugunuzu belli etmenizin bir sakincasi yok...

O işin sonu iş değil maalesef arkadaşım. Bir erkek hoşlandığı kızla o kadar cıvık cıvık olmaz. Aksine ağır olmaya etkilemeye çalışır. Ekleyerek hata etmişsin bence. İletişimini kes, belki o zaman işin ciddi olduğunu anlayabilir.

Yasi kac bunun?

Yapısı budur katlanacaksanız devam edin ama...
Daha tazeymiş de ilişkiniz, boşver derim ben.

Yılışık saçma sapan hareket eden adama sabır göstermem.. Muhabbet dahi etmem. Cılık insan. Şaka nın bile.sınırı var..

Her dakka espri yapmaya calisan biri kirk yillik dostum olsa yine cekemem. Bence bosuna sinirlerini yorma, acikca belli et niyetini. Olursa olur, olmazsa bunu bosuna cekmemis olursun daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…