- 21 Nisan 2012
- 7.732
- 8.224
- 198
- Konu Sahibi rosebeauty
Anasının lafıyla yuva yıkan adamı neden çekip cevırecekmişsin ki
Kaynanaya inAt mı ?
Kaynanaya inAt mı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de merak ettim konu başlığından dolayı mı acaba?Konu sahibi neden banlandı peki?
Esimle aramizdaki tek sogukluk ailesinden kaynaklaniyor o yuzden oyle sormadim soruyu aile anne karismadigi surece gercekten iyi bi insan ama onlar etkiliyor. Evet haklisiniz benim de hatalarim var kaynanam beni istemedigi halde sineye cektim basinda mesafe koymadim kendim gibi bildim her isine kostum evimde yatmadim onda kaldim evimi temizleyemedim onun evini temizledim ne derseler yaptim sonuc ortada nankorluk gorunce de yapmayi biraktim en buyuk hatam bu
Bilemedim , yorumlarına detaylı bakamadım da doğrusu :/Ben de merak ettim konu başlığından dolayı mı acaba?![]()
var böyle kaynana ...bende var..allah allah der milletin gözünü boyar ama şeytanın izinden gider iftira yalan gırla...benim başımada geldi ama ben baş edemedim..Konuya farkli yorumlar yapanlar olacaktir ama tamamen okumadan yorumlamayin lutfen. Bir anne nasil herkesin yaninda ben evladimin yuvasinin dagilmasini istermiyim diye naralar atip da yuva yikmaya calisir nasil bu kadar oynayabilir aklim almiyor seven iki insanin hayatini mahvetti ikimizde biryerlere savrulduk onarilmasi zor yaralar aldik ve hala bik bik bik konusabiliyorsa hakkimda ve kendi kizi da varsa hic mi Allahtan korkusu yok bu kadinin? Sirf oglunu kiskandigi icin bana yapmadigini birakmayan benim yanimda olmasi bile ona eziyet gelen ortaliga dusup yaptiklarini anlatmak yerine bana iftira atan insanda hic mi Allah korkusu olmaz gercekten aklim almiyor beni esimden ayirdi esim arafta gelmekle gitmek arasi bunu konusnalarindan anliyorum ve artik inat ettim bu adami cekip cevirmem lazim ama nasil? kizlar basina boyle seyler gelen varsa nasil basettiler soyleyebilirler mi ?