Gebeliğe Hazırlık Bunun ne olduğu hakkında lütfen yardımcı olur musunuz :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

mrsvsh

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2021
183
71
48
28
kızlar merhaba. 8 aydır gebelik düşünüyorum. SAT 13 Şubat bugün mens döngümün 20. günündeyim. pco var ama hafif düzeyde. bu ayı gebelik için en uygun şekilde değerlendirdik. şuan covid pozitifim o yüzden hastaneye de muayene için gidemiyorum. dün ilişkiden sonra pembe renkli akıntı geldi. sabahta hafif peçeteye. aynı zamanda covid olduğum için hastalıkla başka bir durumumu ayırt edemiyorum. bugün tekrar az miktarda kan geldi. ama reglim 11-13 martta olması gerekiyor. hafif karın ağrım var. bebişi de çok istiyoruz. böyle ilişkiden sonra kanama yaşayan, hamilelik belirtisi olarak yaşan biri var mı acaba? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim

kızlar merhaba. 8 aydır gebelik düşünüyorum. SAT 13 Şubat bugün mens döngümün 20. günündeyim. pco var ama hafif düzeyde. bu ayı gebelik için en uygun şekilde değerlendirdik. şuan covid pozitifim o yüzden hastaneye de muayene için gidemiyorum. dün ilişkiden sonra pembe renkli akıntı geldi. sabahta hafif peçeteye. aynı zamanda covid olduğum için hastalıkla başka bir durumumu ayırt edemiyorum. bugün tekrar az miktarda kan geldi. ama reglim 11-13 martta olması gerekiyor. hafif karın ağrım var. bebişi de çok istiyoruz. böyle ilişkiden sonra kanama yaşayan, hamilelik belirtisi olarak yaşan biri var mı acaba? Lütfen yardımcı olursanız çok sevinirim
Ara kanama, regl dışı kanama veya yerleşme kanaması . Her şekilde dinlenin. Kadın doğum uzmanına görünmeniz de fayda var. Gebelik ihtimali için adet gecikmenizi bekleyin.

Hamileliğimi öğrenmeden önce böyle kanama yaşadım kırmızı değil pembemsi sadece peçeteye sürülüyodu adetim geçmişti ama benim 3 gün sürdü sonra testte pozitif çıktı sen kesin emin olmak için adet günün geçmesini bekle

Canım başka belirtin var mı göğüsler de akıntı da değişiklik felan

Back
X