Burada 2 kesemi var ?

Smyy21

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2015
1.953
1.624
133
31
Çok büyük merakla birlikte çok da büyük bir heycan oluştu bende herkese de sordum konu açmaktan da kendimi alamıyorum Dr um bilgi vermedi soldaki alanla ilgili 7+2 sağ taraftaki kese de bebek ve kalp atışı var ama benim kafamı kurcalayan soldaki de kesemi daha önce 5 ve 6 haftalıkken de dr gittim ama hiç böyle bi alan yoktu

Eklentiler

• DF602DCA-D8D3-4D75-8C21-3179EE15A026.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 178
  • 73CC4DB1-5E46-4BCC-B820-E71637171938.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 173
Bence değil olsaydı 2 drdan birisi söylerdi
Bide sağ tarafta bitane daha var eğer öyleyse oda kese 3üz

2 dr mu daha önce ki usglerde yoktu ki yani ben çok hassasım ekrandan gözümü ayırmam keşke farkettiğim anda dr a sorsaydım diyorum Aslında videosu var ondq daha net ama buraya yüklenmiyor

2 de olsa 1 de olsa farketmezde insan bi heycan yapıyor gören ilk sanacak 2 çocuğum daha var

Bir hafta sonra idrara sıkışık gel daha net bakalım dedi dr ama bi hafta sonra şehir dışına gidicem Pazartesi gelebilirim en son dedim tamam dedi
Benimde bebeklerin çift yumurta ve 8 9 haftalarda böyle gözüküyordu hayırlısı olsun nasilsa büyüdükçe netlesecekillaki görüncek sabır diyorum senin için

Benimde bebeklerin çift yumurta ve 8 9 haftalarda böyle gözüküyordu hayırlısı olsun nasilsa büyüdükçe netlesecekillaki görüncek sabır diyorum senin için
Teşekkür ederim haklısın hiç de sabrım yoktur biz 3 ü beklerken 4 uşakla cümbüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…